reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Mirka myślałam ze już byliście kiedyś w wenecji mi owszem ona tez się marzy ale pojechałabym albo na maderę gdzieś w lutym bo tam wtedy jest juz ekstra wiosna albo do tunezji no ale to narazie marzenia:tak:
Zresztą i tak napewno w maju wybierzemy sie na jakiś urlop bo potem chcemy aby juz mój mąz zjechał do domciu i zakotwiczył sie na jakimś dobrym stanowisku a i ja zaczne pracować więc ź;le nie będzie
Lilka szoruj podłogi:laugh2:

Ola zasnęła byłysmy po zakupy w deszczu a własciwie mżawce i wypatrzyłam coś na roczek od nas.Ekstra niemiecki śpiwór do wózka mam zaklepany do jutra porobię foty bo uważam ze jest super

reklama
ale wam dobrze z tymi wyjazdami:-) ja też bym gdzies pojechała no ale nie teraz..:-(
Mirka biedny kiciak:-( jejku ja kocham kotyyyyyyyyy :-) mój przez ponad pół roku chodzi z cewnikiem:-(
ratowaliśmy go ile sił:-( no ale niestety za bardzo sie meczył biedaczek:-(

Beatko dawaj fote!!:-)
a co do roczku to ja juz wiem co robie;-) POkój Kapikowi;-) i każdemu coś każe kupić hehe
jedni dostaną linka z lampą:-) inni dywanik;-) hehehe itp;-) a co:-) zabawek już mam dosć
Anulka udanej "wycieczki":-)
Liluś trzymaj się i Gabryś niech już wychodzi!!!!!!!!!!:-)
a my byliśy 3,5 godziny na spacerku i ledwo zyje!! 5 stopni u nas dzis ale przynajmniej nie pada!!!!!!a Kapik siedział tak grzecznie w wózku że szkoda było schodzić do domu:-) ptaszki pieski itp były:-) hehe
wiecie co największa jazdę mam z Kapika ..wiecie ze on nie przejdzie koło znaku żadneego żeby nie pokazac na niego palcem! no masakra! co go te znaki tak zaintereswoały no i oczywiście bardzo dobrze wie jak znak wygląda i znajdzie go w każdej książce i na drodze! normalnie zwariowało moje dziecko! Fakt że mój tata pracuje w służbie drogowej no ale bez jaj!!!!!!:-) hehehehhe

ide cos ogarnac domek bo mały padł zmęczony spacerem:-)
bzuiak

A wiesz Sabinko ze to fajny pomysł przynajmnej nie bedzie dubli i rzeczy niechcianych.Ja tam też wole praktyczne a zabawek mam pełno_Ola bardzo lubi bawić sie Lego duplo straż pozarna bo swiatełka mrygają:laugh2:
A Barbi kupimy kiedys jak skuma o co biega:tak:

Mam lenia i siedze przed kompem:crazy:zamiast cos extra w domku zrobić

Witam kochane

Ale u mnie pogoda do d....y ja siedze w pracy i nic sie nie dzieje-kiepsko:no:

Mirka ale zazdroszcze Ci Wenecji jejku jak ja chcialabym wyjechac gdziekolwiek:tak:
Beatko daj zdjecie:tak:
Sabinko bardzo fajny pomysl na prezent przynajmniej bedzie praktycznie:tak:
Ja rozgladam sie co Szymonkowi sprawic na roczek ale jakos nie mam pomyslu-nic mi nie wpadlo w oko;-):tak:
Lilcia ciekawe kiedy u Ciebie zacznie sie dziac:tak:

Ale mialam dzisiaj kopniety sen snilo mi sie ze bylam z malym i M na spacerze i w krzakach znalazlam szmatki a w nich niemowlaka-dziewczynke.Pozglaszalam wszedzie gdzie trzeba bylam w szpitalu zeby zbadali czy nic jej nie jest i powiedzialam ze bede opiekowac sie nia:-)
Na nastepny dzien bylo Wszystkich Swietych i bigalam do kolezanki zeby dala mi jekies ubranko dla dziewczynki i fotelik ten 0-13 i tak szykowalam Szymcia i ta niunie:-D bo nie mialam jak isc na cmentarz.Skad sie biora takie sny hehehe

Beatko ja dostałam jabłka i własnie kompot wstawiłam:-) też mam lenia do tego katar i ledwo chodze..:-)ale co tam musze sie wziąś do roboty:-)
miałam robić naleśniki bo wieki nie robiłam bo dosatałam od jakiejś tam ciotki wiesjki serek mniam mnia no i sie oakzało że mąki nie mam! normalnie masakra!;-)wiec czekam aż meżus wróic z pracy i przywiezie

Karinko masakra jakie sny!!!!!!!!:-) hehe
a co do prazentów to własnie dlatego że nie wiem co mu kupić to postanowiłam że coś takiego dostanie:-) a od nas mebelki jakieś :-)
zabawki też pewnie będą no ale przynajmniej nie za dużo;-)

kurcze wy juz o roczku myslicie :-)
ja wiem narazie tyle ze upieke torta giganta jak Milence:-) zaprosze siostre z rodzina,bo siora ma byc chrzestna i wsio
troche mi smutno,ze Hania nie bedzie miala roczku jak Milcia,czyli w restauracji z rodzina, w pieknej sukience...:-(
o prezencie nie mysle,bo nie mam pojecia co by Hani sie przydalo:confused: normalnie dziewcze wszystko ma :happy:

Karina no sen bomba,ja pewnie w realu zachowalabym sie jak ty w tym snie:tak:
a co do snow,to twoj sen to pikus
mi ostatnio sie snilo,ze Milcia zachorowala nieuleczalnie na nowotwor...uwierzcie ze obudzilam sie zaryczana i dzien mialam mega nerwowy...:baffled:

Beatko a nie masz takiej rury w lazience gdzie bys mogla podlaczyc i aby ta para z suszarki wychodzila gdzies??

Sabinka zrobilas mi apetyta na ten kompot z jablek
juz wiem co moj bedzie musial kupic wracajac z pracy...jablka:laugh2:

no a ja mieszkanie przelecialam mopem,wstawilam to i owo na obiad,zrobilam deserek dziewczynkom,i teraz siedze i sie bycze:rofl2:
male jeszcze maja dzemke wiec ide po cos na zab do kuchni

Beatko ja dostałam jabłka i własnie kompot wstawiłam:-) też mam lenia do tego katar i ledwo chodze..:-)ale co tam musze sie wziąś do roboty:-)
miałam robić naleśniki bo wieki nie robiłam bo dosatałam od jakiejś tam ciotki wiesjki serek mniam mnia no i sie oakzało że mąki nie mam! normalnie masakra!;-)wiec czekam aż meżus wróic z pracy i przywiezie

Sabinko nalesniczki mmmmm pycha ja lubie i M tez:tak:nie dawno robilam bo mielismy ochote na to pozno wieczorem:sorry2:

kurcze wy juz o roczku myslicie :-)
ja wiem narazie tyle ze upieke torta giganta jak Milence:-) zaprosze siostre z rodzina,bo siora ma byc chrzestna i wsio
troche mi smutno,ze Hania nie bedzie miala roczku jak Milcia,czyli w restauracji z rodzina, w pieknej sukience...:-(
o prezencie nie mysle,bo nie mam pojecia co by Hani sie przydalo:confused: normalnie dziewcze wszystko ma :happy:

Karina no sen bomba,ja pewnie w realu zachowalabym sie jak ty w tym snie:tak:
a co do snow,to twoj sen to pikus
mi ostatnio sie snilo,ze Milcia zachorowala nieuleczalnie na nowotwor...uwierzcie ze obudzilam sie zaryczana i dzien mialam mega nerwowy...:baffled:

Beatko a nie masz takiej rury w lazience gdzie bys mogla podlaczyc i aby ta para z suszarki wychodzila gdzies??

Lilka no to faktycznie ale Twoj sen byl paskudny

Sabinka zrobilas mi apetyta na ten kompot z jablek
juz wiem co moj bedzie musial kupic wracajac z pracy...jablka:laugh2:

no a ja mieszkanie przelecialam mopem,wstawilam to i owo na obiad,zrobilam deserek dziewczynkom,i teraz siedze i sie bycze:rofl2:
male jeszcze maja dzemke wiec ide po cos na zab do kuchni

Lilka skad Ty masz tyle energi w sobie;-)

A ja chcialam powiedziec ze juz wiem dlaczego moj szkrab byl tak marudny i mial ostatnio znowu luzne kupki mamy 7 zabka ktory juz przebil sie i idzie obok kolejny widac go ale jest jeszcze pod dziaselkiem

reklama
Do góry