reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wow Lilka no to kibicujemy juz teraz życzę mega szybkiego porodu:tak:;-)
Karina my też byliśmy około 16,30 na spacerku i nie padało ale teraz widzę że znowu zaczyna ale generalnie jest ciepło i od wczoraj nie włączam grzejników tylko gorzej z praniem bo na dworku nic nie schnie:baffled:.Juz dzisiaj mówiłam mojemu mężowi ze jak nie kupi po przyjeździe mi pralko-suszarki to moze nie wracać bo nic nie schnie a kosz na brudy kipi

Idę prasować:crazy:

reklama
Wow Lilka no to kibicujemy juz teraz życzę mega szybkiego porodu:tak:;-)
Karina my też byliśmy około 16,30 na spacerku i nie padało ale teraz widzę że znowu zaczyna ale generalnie jest ciepło i od wczoraj nie włączam grzejników tylko gorzej z praniem bo na dworku nic nie schnie:baffled:.Juz dzisiaj mówiłam mojemu mężowi ze jak nie kupi po przyjeździe mi pralko-suszarki to moze nie wracać bo nic nie schnie a kosz na brudy kipi

Idę prasować:crazy:

Hehehe Beatko zgadza sie pralko-suszarka to dobra rzecz ja tez o takiej myslalam ale najpierw musi mi sie popsuc moja:tak:
U mnie w lazience ladnie schnie poniewaz mam tam rury i jest caly czas cieplo

witam wieczorowa poroa zaraz robie obiad
ale chcialam sie pochwalic jedziemy do wenecji w pazdzierniku na pare dni
milej i spokojnej nocy wszystkim zycze
i moze gabrys bedzie juz rano na swiecie
beata......a tobie slonca na pranie jutro zycze

witam wieczorowa poroa zaraz robie obiad
ale chcialam sie pochwalic jedziemy do wenecji w pazdzierniku na pare dni
milej i spokojnej nocy wszystkim zycze
i moze gabrys bedzie juz rano na swiecie
beata......a tobie slonca na pranie jutro zycze
Mirka to mi smaka z ta Wenecja narobiłaś moze ja też bym tego mojego namówiła na jakis wyskok:dry:
A słoneczka jutro ma nie być ale moze w srodę:-D

Mirka, fajnie... Wenecja, nigdy nie bylam, ponoc pieknie:tak::tak: zreszta ja to taka lajza jestem, ze kocham jezdzic po swiecie:-p:tak::tak:

Beata, no pewnie jak macie mozliwosc to trzeba jezdzic i ogladac swiat, zbajeruj meza i smigajcie:tak::tak:

Ja juz powolutku mykam do lozka...

kurcze zla jestem na siebie, jakies takie nerwy mialam i nawrzucalam mezowi... az mi glupio, przeprosilam go, ale widze ze mu przykro... oj, ja to jestem:zawstydzona/y::-:)-(

jeszcze jestem :-)

czop odchodzi mi na maxa,wiec...czekam:-) choc boje sie bolu no ale coz...trzeba przezyc:sorry2:

Beatko czytam ze chcesz zakupic pralko-suszarke
juz kiedys slyszalam ze najlepsze sa,ale osobno,czyli pralka i suszarka
ja osobiscie mam i to i to i polecam:tak::-) normalnie pranie przekladam do suszary i spokoj
boski wynalazek i polecam
suszarki sa tak lekkie,ze tutaj w N.ludziska wkladaja ja na pralke i ja tez tak mam,wiec nie zajmuje wiecej meijsca:happy:

ide poczytac co u was

reklama
Hejka ,poczytałam ale napisze jutro bo nie mam dzisiaj siły :dry::baffled::-):sorry2:

liluś oby rozwiązanie było szybkie bezproblemowe i jak najmniej bolesne !!! (mi czop odszedł na termin porodu ale urodziłam tydzień później mam nadzieje że u ciebie to tylko kwestia godzin) całuski ;-):-):-):-):-)

Do góry