reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:tak:

O Mirka widzę że pospaliście w niedzielę:laugh2:to tak jak my o 6:wściekła/y:pobódka
Bira dam znać jasne jak tam filmik mówia ze fajny

Dorwałam gazetkę Jysk sa fajne reczniki i dywaniki łazienkoae jadę zaraz po spanku Oli

reklama
dzien dobry:-)

u nas juz chyba jesien... za oknem szaro, buro, zimno... buuuuu...
nocka byla ciut lepsza, ale nadal Oskar budzil sie z placzem... mam nadzieje, ze to od zabkow no i szybko sie przebija:sorry2:

teraz Oskar wstal po pierwszej drzemce, bedzie wcinal obiadek i wybierzemy sie na chwile gdzies, coby nie kisic sie w chlupie:rofl2:;-)

Dzien dobry:-)

U nas dzis slonecznie, ale zimno...

Wczoraj spedzilismy mily dzien:-) Zrobilismy troche zakupow. Kupilam Indze kurtke troche cieplejsza na jesien i czapke na zime:-) Zrobie zdjecia to sie pochwale;-):-) Chcielismy kupoic lalke, ale zabraklo nam 1 euro:wściekła/y: a zapomnielismy karty:wściekła/y:
Nocka Inmgowa ok. Obudziola sie raz:-) i wstala o 6 na mleko i spala do teraz:-) Mielismy incydent w nocy, bonaje..y kolega mojego meza przyszedl do nas o ktorejs tam... ze zgubil klucza od mieszkania i czy moze przenocowac:wściekła/y: Gdybym to ja otworzyla to wywalila bym go na zbity ryj, ale Seban to jakas matka Teresa i go wpuscil. Teraz ten je..y zul spi w salonie na kanapie a ja sie zbieram ide go wywalic. Jestem tak wsciekla, ze jak wroci do domu, to bedzie mial pieklo:wściekła/y:

reklama
buuuu, Mirka u nas tez zimnica:zawstydzona/y::-:)-(
pada, szaro... uuuuuuu juz chyba naprawdde jesien:sorry2::sorry2:

co do odkrywania, to nie wiem, u nas Oskar tez przez sen sie odkrywa, ale spimy razem, wiec okrywamy go ciagle koldra... no i uwielbiajak sie go otula kolderka, zawsze sie smieje - zreszta tak samo ma jak otulam go w wozku kocykiem:laugh2:;-):tak::-)
a co do spiworka, to Oskar tez nie lubi, ostatnio wlozylam go w ten spiworek to byl tak zezloszczony,ze nie mailam serca by sie tak meczyl...:baffled::zawstydzona/y::-(

Do góry