reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Dobry wieczor,

Anineczko, szybko sie melduj, bo bedziemy tesknic...
szczesliwego zladowania u rodzicow i milego pakowanka;-);-)

Beatko, jak ja dawno nie bylam w kinie... chyba juz z rok...:zawstydzona/y::-p fajnie macie

Sabinko, u nas nocki tez juz dwie nieprzespane, zabkow wiecje nie widze, ale niewiele moge zobaczyc, bo Oskar nie bardzo pozwala sobie w zabki zagladac:laugh2::-p:sorry2:
a Kapikowi zycze zdrowia, oby katar szybko przeszedl, bo z pewnoscia meczy sie biedaczek:-(

U nas Oskar zasnal... mezus na dole oglada MAM TALENT, a ja czuwam coby nasz Skwareczek nie spadl z lozka, wiec musze byc na gorze...
Dzis wyrwalam sie na 3 godziny na zakupy...
kupilam sobie rybaczki, bluzke (kimonowy kroj) z Myszka Miki:-p, Oskarowi lwa pluszaka-grzechotke, i kostium do opalania:laugh2::laugh2: (taki rampers tyle ze chyba z lycry, EARLY DAYS ), mezusiowi koszulke:rofl2: wiec troszke poszlalam, ale wiecie jak to jest przed wyjazdem, nie mam co na siebie wlozyc itp...:laugh2::laugh2::laugh2:

Anulka no to poszalałaś z zakupikami ale co tam wakacje raz w roku
Elbra ale byłoby fajnie trzymam kciuki MOCNO:tak::-)
Mirka dawaj z rozpędu mogę i Twoje poprasować:laugh2:a jutro tez mnie to czeka bo meza muszę na wtorek oprać:tak:

Tez zaraz idziemy spać ale muszę kukać w internet bo moja siostra dzisiaj pisała LEP czyli lekarski egzamin państwowy poszła na imprezę a wyniki mogą już dzisiaj być więc jestem na straży:tak:
A do kina idziemy ze znajomymi na mama mia:tak:

Dobry wieczor,
Inga usnela. Jedynie 3 godziny ja usypailismy wiec luzik:wściekła/y: Teraz mamy gosci a mi sie nawet nie chce do nich isc... ale zaraz chyba sie zbiore... Boze niech te cholerne zeby wreszcie sie przebija...

Sabinka, biedny synus. Usciskaj Go od ciotki i wycaluj od Inguski. Najgorsze co moze byc to chore dziecko..

Anineczka, nie zalamuj mnie babo. Wracaj szybko!!!

Beata, jak prasowanie? Ja wczoraj przerobilam kilka pran, az mi plecy prawie pekly... Daj znac jak film, bo sie strasznie nakrecam na niego i jak nede w PL to chetnie na niego pojde:-):-)

Elbra, starajcie sie, starajcie:-) Ja myslalam, ze tez niedlugo postaramy sie o siostre dla Dzin Dzin (najnowsze pseudo naszej artyski) ale aktualnie jestem tak wypompowana, ze daje sobie jeszcze z rok:-) Ale trzymam kciuki, zeby u Was bylo to juz:-) I ta sennosc byla spowodowana ciaza:-):-)

Anulka, trzymam kciuki za dzisiejsza nocke. Oby byla lepsza.

Dobra, mykam do gosci. Bacardi czeka.. jak wypije jednego drinka to chyba zsune sie pod stol...

reklama
Do góry