reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
anulka ...dzieki, wiem ze z samochodem mozna wypozyczyc ale mi chodzilo o sam fotelik tzn do polski na swieta jak pojade rodzice mnie odpiora i nie bede targac fotelika poki byl ten do 13kg to bylo ok ale teraz ten duzy to nie
wiec potrzebuje sam fotelik bez samochodu :) najlepiej w warszawie

reklama
Dzień dobry

U nas zimno, Inga zaraz idzie spac a ja zaczynam pakowanie...

Elbra, ja jezdze na konkretne zakupy do Łodzi... 50 km. Więc wiem co czujesz... Nie moge przywyknąć przez tyle lat, że unas nie da się nic fajnego kupić.

Anineczka, 70 kg... nieźle :-) Kiedy będziesz miała net w Polsce?

Beata, fajny jest ten spiworek Olowy. Ja miała,m wcześniej w C&A i był świetny, teraz kupiłam taki sam, ale większy :-)
Super, że wieczór udany. Ja w takim razie też musze się na ten film wybrać :-)

Anulka, jedziemy do PL jutro, w sobote idziemy na wesele (juz jestem chora jak o tym pomysle, bo ostatnie wesela na których bylam to koszmarne niewypały). a lecimy z Warszawy. Mieliśmy z Katowic alee tam wyjazd był o 22, więc przepad by mi cały dzień, a że jadę na 7 dni, to chcę wykożystać kazdą godzinke :-)

Lilka, Ty jestes specjalistka od trzymania w napieciu... Jak Gabryś?

Asix, super, że jesteś. Jak praca? I jak maly? Przyzwyczail sie juz?

Ladinka, ja chłopcy?

anineczka.... 70 kg to calkiem ok jak na 3 osoby my jak sie ostatnio przeprowadzalismy to oprocz kontenera ktory dojechal pozniej mielismy 130 kg bagazu + podreczny + 2 koty ...... na szczescie firma meza placila ..... a i te 130 to tylko potrzebne rzeczy !!! na pierwsze 2 tygodnie

Tak sobie spojżałam na naszą listę listopadowych bąbli i jutro Kundowy Adaś kończy roczek:-):-) Dwa dni temu roczek skończyły dziewczynki Motylinka :-) Jessu jak to zleciało/.....

halooooooooooo!!!!!
wstalam rano i pierwsze co to wpadam do was :-D:-D:-D

bira-dzieki ze pytasz o wszystko :tak::-D
praca zmieniona(czesciowo) tzn. zmienilam tez menagera i jest lepiej no ale spadam stamtad tylko wyrobie sobie 3 miesiace na doswiadczenie, wiec narazie nic do glowy:-p Maly sie juz przyzwyczail tylko sie teraz taki krzykacz zrobil i wymuszacz ze szok, normalnie az w chisterie wpada no i babcia momentami nie moze sobie z nim poradzic:szok::szok::szok: nie wiem o co chodzi normalnie z aniolka w diabelka mi sie zmienia teraz naprzyklad wisi na mojej noce i krzyczy a ze nie zwracam uwagi to zaraz sie czyms zajmie (no wlasnie juz stoi przy szawce i do czegos gada:-D:-D
powodzonka w pakowaniu, kurcze jak ja tego nie lubie:zawstydzona/y:
no i weselicho ci sie szykuje, kurcze ty ciagle na wesela biegasz-wytancujesz sie ze hohohohoho:-D

anineczka-o kurcze to juz jedziesz, ja ten czas leci

Lilka-jak tam maly?

Beata-slyszalam o tym filmie od znajomych podobno super, u nas hitem jest teraz film WOMEN musze go obejrzec podobno niezly

wisienka-ty juz tez niedlugo w polandzie bedziesz, powodzonka z tym pakowaniem!!!

sabinka-jak kacperek??

anulka-buziol dla oskarka!!

Hej hej

Ale jestem wściekła.Kuriera dalej nie ma :angry:
A ja nie mam kredytu na komórce i nie mam jak zadzwonić gdziekolwiek.Ani do męża by zamówił innego kuriera,ani do tego kuriera co miał odebrać paczke.
Jestem uziemiona :angry::angry:

A 70 kg to same kartony.Mamy jeszcze 50 kg w bagażach :-D:-D:-D
I to też same najpotrzebniejsze rzeczy :-p:baffled::szok::-D:-D

Odpisze tylko jak Matt pójdzie spać.,bo on tak samo jak Asix Maciuś jęczy mi pod nogami :sorry2::rofl2:

reklama
helo:-)

wybaczcie ze nie pisze,ale mam okres ze non stop spie :szok:
a jak nie spie to same wiecie jak w domu...sprzatanko,zabawy z dziecmi itd.:happy:

Gabriel?? W BRZUCHU :sorry2: i nic nie zapowiada sie,by dzisiaj sie wykluł
pozatym mam tak beznadziejna noc za soba,ze nawet rodzic bym nie miała sily :sorry2:
wczoraj sprzatalam lazienke na blysk,a mam duza,no i krzyz mi wysiadl,ale skurczy zero :dry::baffled: zarabac sie mozna...

jestem po sniadanku i zaraz chyba ide komara przyciac,bo ledwo oczy mam otwarte:sorry2:
wybaczcie,ze kompletnie nie wiem co u was,ale nie mam sil czytac:sorry2:

Do góry