reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:tak:

O Mirka widzę że pospaliście w niedzielę:laugh2:to tak jak my o 6:wściekła/y:pobódka
Bira dam znać jasne jak tam filmik mówia ze fajny

Dorwałam gazetkę Jysk sa fajne reczniki i dywaniki łazienkoae jadę zaraz po spanku Oli

reklama
dzien dobry:-)

u nas juz chyba jesien... za oknem szaro, buro, zimno... buuuuu...
nocka byla ciut lepsza, ale nadal Oskar budzil sie z placzem... mam nadzieje, ze to od zabkow no i szybko sie przebija:sorry2:

teraz Oskar wstal po pierwszej drzemce, bedzie wcinal obiadek i wybierzemy sie na chwile gdzies, coby nie kisic sie w chlupie:rofl2:;-)

Dzien dobry:-)

U nas dzis slonecznie, ale zimno...

Wczoraj spedzilismy mily dzien:-) Zrobilismy troche zakupow. Kupilam Indze kurtke troche cieplejsza na jesien i czapke na zime:-) Zrobie zdjecia to sie pochwale;-):-) Chcielismy kupoic lalke, ale zabraklo nam 1 euro:wściekła/y: a zapomnielismy karty:wściekła/y:
Nocka Inmgowa ok. Obudziola sie raz:-) i wstala o 6 na mleko i spala do teraz:-) Mielismy incydent w nocy, bonaje..y kolega mojego meza przyszedl do nas o ktorejs tam... ze zgubil klucza od mieszkania i czy moze przenocowac:wściekła/y: Gdybym to ja otworzyla to wywalila bym go na zbity ryj, ale Seban to jakas matka Teresa i go wpuscil. Teraz ten je..y zul spi w salonie na kanapie a ja sie zbieram ide go wywalic. Jestem tak wsciekla, ze jak wroci do domu, to bedzie mial pieklo:wściekła/y:

reklama
buuuu, Mirka u nas tez zimnica:zawstydzona/y::-:)-(
pada, szaro... uuuuuuu juz chyba naprawdde jesien:sorry2::sorry2:

co do odkrywania, to nie wiem, u nas Oskar tez przez sen sie odkrywa, ale spimy razem, wiec okrywamy go ciagle koldra... no i uwielbiajak sie go otula kolderka, zawsze sie smieje - zreszta tak samo ma jak otulam go w wozku kocykiem:laugh2:;-):tak::-)
a co do spiworka, to Oskar tez nie lubi, ostatnio wlozylam go w ten spiworek to byl tak zezloszczony,ze nie mailam serca by sie tak meczyl...:baffled::zawstydzona/y::-(

Do góry