reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dzień doberek laseczki:-)
strasznie zajęta jestem pracą:-(
poza tym mam kuzynke wiec nie posiedzę:-(
postaram sie jutro:-)

pozdrawiam was i maluchy:-) buziak
uciekam na GIN z tonikiem mniam mniam:-)

reklama
Anineczka obu Matiemu przeszło samo:-( i gratki za stanie:-) u nas tez już coraz dłuższe bez trzymanki:-)
Anulko super że jedziecie na Majorke:-) ja cały czas myśle czy jechać w tym roku jeszcze gdzieś czy dac sobie spokój:-( no i nie wiem:-) poczekam na Twoją opinie jak wrócisz:-)
Anineczka Wisienka jak pakowanie Wam idzie?;-)
Elbra buziak dla Pitera:-) ja myśle że to od ząbków ta gorączka u nas tez tak było i po 2 dniach przeszło wszystko bez wysypki lekarka powiedziała ze zęby...
Dziunia o krde to miałaś przeżycia:-(
Ladinka witaj kobieto!!!!!! co u Ciebie??? co u was?;-) jak chłopaki:-)??
Larvunia jak nova praca??? kiedy zaczynasz??? jak szefowie w jurajskiej zareagowali??? może dali podwyżke co???:-) bo u mnie mężuś został w starej firmie jednak "przekupili go";-) dali odpowiednio większą kasiorke:-) więc może i u Ciebie tak samo?:-)
Anulka ładnie się obkupiliscie:-) a ja dziś na ciuchach kupiłąm młodemu super bluzeczki koszule z disneya:-):-) mam ciucholand dom obok i jak widzę jak coś ładnego wisi na oknie to wchodze:-) hihi i wogóle zrobiłam zamówienie z NEXT-a i EARLY DAYS bo znajoma wraca z angli pod koniec września więc ma przywieźć:-) juz sie doczekac nie mogę;-) uwielbiam kupować Kapikowi ciuszki:-) no i kupiłam mu jeszcze kurteczkę Adidasa:-) juz do mnie jedzie:-) mężuś chce mnie zabić:-)
Wisienka buziak dla Davidka:-) szaleniec mały z niego:-)
Elbra pomagam moim wujkom w firmie troche bo nikt inny tego nie zrobi bo ja to od początku prowadze i wszystkie dane są u mnie na kompie:-( no i tak to już bywa że Kapik razem ze mną pomaga i ostatnio nawet towar nam przyjechał a akurat byłam na hurtowni na spacerze więc i Kapik pomagał "rozładowywac" pościele:-) hihi a żę teraz zaczyna sie dla nas sezon więc muszę podgonić robotę;-)

aaa kapik zaczął raczkować hihi wolno mu to idzie ale idzie...ale co on wymyśla z tymi nogami to masakra nie raczkuje tak normalnie tylko jedna noge podnosi jakoś dziwnie do góry hmmm no cóż pomysłowy facet:-) co prawda mało raczkuje no ale idzie i jak coś chce to sie przynajmniej nie dże tylko idzie sam ehh

Liluś ucałuj Gabrielka:-) buziak wielki!!!!!!!!:-) już nie mogę sie doczekać fotek:-)
dzis YOU CAN DANCE:-) a ja to oglądam:-)

sorki że nie nadrobiłam wszystkiego ale kurde za duzo tego:-)
postaram sie wpadać codziennie bo musimy podtrzymawać forum bo umrze śmiercia naturalna:-)
a własnie gdzie laski inne:-)???????

dobry wieczór !!!
Elbra - jednbio dziecko już wychowałam to mogę powiedzieć że na zimę najlepszy jest kombinezon:tak: . nic dwuczęsciowego!!!!!, jak znam życie mój krzysiu jest już teraz na tyle ruchliwy ze aż strach pomyślec co będzie dalej - tarzanie się w śniegu itp:szok:
mam parę kombinezonów po córce ( są w takich kolorach że jakby pomyśleć to już wtedy chyba wiedziałam że będzie jeszcze jedno dziecko-chłopczyk :laugh2:ha ha ha) także nie muszę kupywać uuuffff.
a jak tam twoje maleństwo chodzi już sam?

Elbra :-) GRATULUJę PłATNEGO WYCH. . JA JESTEM NA PłATNYM DO MAJA 2009R. I MAM DYLEMAT .:-(
BO KASY TO ONI DUżO NIE DAWAJą - A PRZYDAłOBY SIę WIECEJ.
DO PRACY CHCę WRóCIć ALE TEśCIOWA NIE CHCę ZOSTAC Z MAłYM :confused:. A FACECI ? :sorry2: NIE WSZYSCY Są TACY WSPANIALI . :-(MóJ JEST JEDYNAKIEM TO SAMA MOżESZ SOBIE JUż POMYśLEć

reklama
sabinko, to zasuwasz pelna para:-p;-);-) no i Kapik juz wciagniety w rodzinny biznes;-):laugh2::laugh2:
co do urlopu, to... hmmmm, szukalam bardzo dlugo... naprawde... ten hotel w scan holiday kosztuje 4800zł na 7 dni 2 posilki (2 os dorosle + niemowle), a ja szukalam z niemieckiego biura... i wyobraz sobie ze wyszlo nam 800 euro na 10 dni ...za nasza trojke:-) wiec jestem mega dumna:laugh2::laugh2::laugh2: no ale troche mnie to czasu kosztowalo, takie polowanko:-p:-p

dziunia, to dobrze, ze kierowca w porzadku:tak::tak:

elbra, tyle dobrego, ze chociaz udalo sie Wam cos o tego naszego panstwa wyciagnac - lepszy rydz niz nic:-p;-)

AA... Sabinko, piszesz o raczkowaniu Kapika, u nas Oskar tez w sumie zaczyna cos na ten styl... choc moim zdaniem to bardziej pelzanie...
Mam prosbe, jak ktorejs z mam to nie sprawi klopotu to prosze, zamiescie jakis filmik jak raczkuje Wasze maluchy... bo ja juz nie wiem, jak raczkuje niemowlak... mam przed oczami obraz, ze chodzi na cworaka, na kolanach i dloniach... ale to chyba takie starsze juz dziecko, co?? a teraz to moze takie pelzanie...???

Do góry