reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Ladinko, witaj... i pisz wiecej nie tylko w telegraficznym skorcie:-p:laugh2::tak::tak:

Elbra, ja tez jak mam nerwa to nic nie robie:laugh2::zawstydzona/y::-p:sorry2: dobrze, ze Piotrus juz zdrowiutki:tak:

My juz po zakupach w Tesco, kupilam Oskarowi 7 par body z krotkim rekawkiem 12-18m-cy i 3 pary na ramiaczkach szerokich tez 12-18m-cy. Poza tym amciu kupismy i ja sobie bluzeczke na ramiaczkach i cieniutka kurteczke (ale to juz nie w Tesco)
zaraz siadam na allegro i szukam fajnego czajnika elekr. turystycznego, bo taskac nasz 1,7litra to sie mija z celem.
Aaaa zamowilam - kupilam na allegro 26 sierpnia konika-bujaka LIttle tikes czy jak tam to, w Babby MAx... i do dzis nie dotarl... wrrrr, wozek jak kupilam to przyjechal w 3 dni, a ten bujak cholera ponad 2 tygodnie idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oskar spi, mezus juz w firmie... a ja sie opierdzielam chwile:-p:-p

Hej hej

U nas dziś leniwie.Strasznie leniwie.Nie mam sił na nic.
Byliśmy dziś u lekarza z Mattem.Dostał antybiotyk bo mu się szczepionka po gruźlicy nie rozeszła i obok szczepionki ma guza :-(
Za tydzień do kontroli,oby mu sie to rozeszło,bo chyba szpital nas będzie czekał :dry:

A tak to młody już potrafi ustać bez trzymanki dobrą chwile,zaiwania z pchaczem jak zawodowiec.Niestety nocki dalej zarwane :baffled:

Ladinko witaj :-):-):-)
Aniulko udane zakupki widze.Fajnie.Ja też lubie ciuchy z Tesco Cheroke :tak:
Ale częściej kupuje Early Days bo tutaj są tańsze :tak:

Elbra co się dzieje kochana?
Głowa do góry
Ja jak jestem wkurzona dostaje speeda przy ścierce :rofl2:

U Pitera nie widać wysypki? Może to jakaś trzydniówka?

Anineczko... ojoj, pierwsze slysze o czyms takim jak ma MAtt... no oby antybiotyk pomogl, trzymam kciuki:tak: no i gratuluje samodzielnego stania:-):-)

Elbra... no wlasnie cos sie dzieje, czy jaki diabel... bylo nas tak duzo... a teraz to normalnie mozna policzyc na 1 rece dziewczyny ktore sie odzywaja na forum codziennie... buuuuuuu:-:)-:)-(

U nas Oskar sie usypia, tzn. usypia sie z tatusiem...:-p:-p
my juz po obiadku:tak: teraz troszke relaksu...;-);-)

hello

chciałam poczytac i popisc, ale mały rozrabia - co chwile mi na schody wchodzi wiec mimo iz nie ma duzo nie dam rady, moze potem jak zasnie albo tatus wroci do domu

pozdrawiam, buzka

Dzieńdoberek,:sorry2:
ale tu pusto :szok:
dzisiaj kobietki miałam takiego stresa że jeszcze jestem rozbita nie moge sie na niczym skupić:baffled: , jechałam sobie do pracy rowerem (chodnikiem) i z jednej bramy wyjechał samochód bardzo szybko ,metr ode mnie , nie miałam szans zachamować no i walnełam o bok samochodu:szok: i sie zglebowałam z rowerem:angry: , nic mi sie nie stało poza tym że myślałam że mi serce wyskoczy:szok::no: , teraz wieczorem zaczęło mnie boleć ramie bo chyba stłukłam je upadając:dry::sorry2:, normalnie jak pomyśle że gdybym jechała 30 sekund wcześniej to wylądowała bym na masce( a wtedy to już raczej bez obrażeń by sie nie obeszło) to aż mnie telepie:szok:

reklama
Dziunia, wspolczuje przezyc:-:)zawstydzona/y:, dobrze ze na strachu sie skonczylo... ;-)co na to zdarzenie kierowca auta??

no ale powiem Ci, ze nie wolno jezdzic po chodniku... mozna nawet za to dostac mandat... :sorry2:

Do góry