reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka spoko maroko:-)
teraz to juz po pupce nie dostaniesz hihiiii,bo ciaza donoszona,kolezanka na miejscu wiec moge rodzic :-) a nawet chce heheee
mam przeczucie ze jeszcze tydzien bede 2w1 :rofl2:
no ale pfu pfu pfu pfu ;-) zobaczy sie

ogolnie wczoraj mialam dzien pelen pracy,a dzis total laba:happy:
stwierdzilam,ze w kazdej chwili moge rodzic i nei bede sie juz meczyc,zeby na porodowce miec sily a nie jak ostatnio z Hania....caly dzien na nogach,wieczorem goscie,a o 22 odeszly mi wody,urodzilam nastepnego dnia o 11.44 i w zasadzie nie mialam sil przec :sorry2:
takze teraz zbieram energie:tak:i co chwile klade sie na drzemke:rofl2: a co hihiiii

chyba zaraz znowu pojde komarka przywalic hihiiiii

reklama
Hellool...

Anineczko, Wisienko... ja to chyab bym nie umiala sie w "cos" spakowac... zabralabym wszystko:sorry2::laugh2::-p

Kreciku, witaj no i zdrowka dla syneczka:tak:

Lilus, i tak trzymaj, wypoczywaj i wypoczywaj:tak::tak:

My po drobnych zakupach, kupilam sobie biustonosz, 3 pary majtek, szorty i torebke - taka ze moga ja zawiesic na wozek i nosic na ramieniu, no moze zmieszcze w nia bagaz podreczny do samolotu:tak: coby miec tylko 1 torbe, zeby mozna bylo wygodnie sie poruszac na lotnisku;-)
chlopaki sie usypiaja, ja zaraz mykam cos zjesc... chyba kanapki, bo obiadu nie robilam:-p

Cześć kobietki, ale pustki :szok:
my sobie właśnie siedzimy z małym maruderkiem :dry:(nie miała drugiej drzemki więc już ostatkiem sił siedzi , a musi wytrzymać jeszcze troszke do kąpieli) i czekamy aż A wróci z pracy:sorry2::-), bo wtym tygodniu ma nadgodziny i robi od 8-20 :-:)crazy::dry:

wisienko ogólnie to n ic wielkiego , kilka drobnych problemów sie skumulowało do tego pewnie tez przemeczenie pracą i nie wiem wogóle o co chodzi , mam takiego doła że normalnie sama na siebie jestem zła:wściekła/y:;-):sorry2::dry: , paranoja:szok::-)

krecik zdrówka dla chłopaków:-D:-D

lilka trzymaj sie i wypoczywaj jak najwięcej:-) już niedługo :rofl2::tak::-D:-D

Wow, odwalilismy z mezusiem kawal dobrej roboty:tak:
na gorze k. pokoju Oskara i naszej sypialni sa schody, a po lewej byla taka przestrzen 1,5mx4m, odgrodzona balustrada (od strony schodow), jest tam skos (wysokosc od 70cm do 1,70) no i byly tam panele, dzis kupilismy taka gabke (gruba na 10mm), na to wykladzine w domki, zwierzatka, i drogi no i Oskar ma miedzy pokojami ladny kawalek dla siebie, mieciutko (ta gabka dala efekt naprawde super miekkosci) i moze teraz pelzac, raczkowac, wstawac (ma mozliwosc zlapania sie tralek od balustrady) a potem fajnego kacika na zabawe - nie zagracajac swojego pokoju.:tak:

No to sie pochwalilam:-p:laugh2:

Oskar juz spi - wtulony w misia:-):-)
mezus sie kapie, ja juz wykapana, zaraz spadam spac:-p:rofl2:

no ale tu cos ostatnio puchy.....:-:)zawstydzona/y:

dziunia a gdzie pracujesz?
i nie przejmuj sie, na pewno będzie lepiej

anulka
to super ze wygospodarowaliscie wiecej miesca dla Oskarka, wyjezdzasz gdziesz? bo pewnie przeoczylam :zawstydzona/y:

ide spać, dobranoc

wisienko dzięki, jakieś 800m od mojego domu jest Instytut SPA i dorabiam w tamtejszej restauracji ,na razie na imprezach tzn, wesela ,chrzciny itp. i kilka razy w tygodniu na 4-5 godz. , ale cieżko mi zostawiać małą

ide spać dobranoc

reklama
Hej co tam u was?
Widze, ze Lika jeszcze w dwupaku;-),
mamy jakies nowe ciezarowki;-)??
U nas jakos leci, kregoslup mi siada od noszenia tych klocow, mam nadzieje, ze juz niedlugo chociaz jeden zacznie chodzic, bo wlasnie sie przymierza;-) Victoria nieznosna ostatnio, chodzi raz w tyg. do grupy zabaw, podobno ma juz chlopaka:-D:-D.Malzonek zmienil tyre i teraz ma wiecej czasu dla nas juuuupi:-) To tak w telegraficznym skrocie;-), poczytam co tam sie dzieje u listopadowek;-)

Do góry