reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Anulka powiem szczerze, ze z Viki mam najwieksze problemy teraz. A o moim kregoslupie to lepiej sie nie bede wypowiadac- chyba nielugo mnie przerobia na grzechotke dla dzieci, tak mi wszystko trzeszczy:szok: Poloze sie ktoregos dnia i nie wstane chyba:eek:

reklama
Witam

Tak mi się przypomniało,że jest jeszcze jeden argument przemawiający za kombinezonem 2 częściowym :laugh2:
Można kurte zawsze ubrać do innych spodni.A jednoczęściowy jak się kupi trzeba będzie też i kurtke kupić.
Ale prawdą jest to,że jednoczęściowy nadaje się bardziej na szaleństwa na śniegu ;-)

Ladinko Witaj.
U mnie Matt zaczyna pokazywać różki.Ostatnio bił Antka :szok: A raczej bili się nawzajem o resoraka :dry::laugh2:
Widać,że Matt ma twardy charakter i nie da sobie w kasze napluć.
A u ciebie musi to śmiesznie wyglądać jak sie takie dwa małe łobuzy leją :sorry2:;-)

Aniulko pociesze Cię.My od 2 tygodni conajmniej wstajemy po 4-5 razy w nocy :baffled:

Sabinko oby dobry humor towarzyszył Kapikowi dzisiaj :-):-):-)

Anineczko ;-) fajnie to wyglada:-D, ale czasami mam ochote im klapa strzelic, szczegolnie jak razem cos kombinuja;-), wczoraj drukarke razem ¨rozpracowali¨. Aw tamtym tyg. jeden trzymal butelke z Wc kaczka , drugi krecil korek. No i udalo im sie otworzyc, robilam obiad w kuchni i slyszalam jak spada korek na podloge, poszlam sprawdzic o co chodzi... G korkiem sie zabawial a V juz lizac zaczal otwarta butelke. Naszczescie to nie tak sliny srodek jak domestos, wyplukalam mu gebule i nic mu nie bylo:baffled: Ale troche stresa mialam. Teraz juz wszystko pochowalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Elbra milego dnia na budowie:-p

Przestancie juz o tym sniegu bo mi sie slabo robi;-)Niecierpie zimy:no:

Elbra... no ale z kazdym dniem wlasny domek blizej;-):tak::tak:

Anineczko... to widze, ze z tym nocnym wstawaniem nie jestem sama:shocked2::sorry2::blink:

Ladina, och... normalnie usmialam sie z tych Twoich kombinatorow malych... hmmmm, dla takich chwil fajnie miec blizniaki... to bezcenne:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Dzieńdoberek, coś ostatnio pustki tu straszliwe :szok:
a ja dzisiaj dopiero czuje każde miejsce którym miałam styczność z tym samochodem ałć ałć ałć :baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y:
zapomniałam wam napisac ale mojej księżniczce odmieniło się w kwestii leżenia na brzuchu (lepiej późno niż wcale ) :dry: tzn . jak idzie spać i kłade ją w łóżeczku to zaraz odwraca się na brzuch :rofl2:, za chwilke na plecy i tak sie kręci przez 10 min. :rofl2::-) potem ląduje na brzuchu i tak zasypia :-D , już straciłam nadzieje atu znowu mnie zaskoczyła :-D:-p:laugh2:
no dobra to teraz ,póki mała jest na spacerku z dziadkiem , ide troszke się pokurować , bo wszystko mnie boli :baffled::dry::sorry2:

reklama
Do góry