Anulka powiem szczerze, ze z Viki mam najwieksze problemy teraz. A o moim kregoslupie to lepiej sie nie bede wypowiadac- chyba nielugo mnie przerobia na grzechotke dla dzieci, tak mi wszystko trzeszczy Poloze sie ktoregos dnia i nie wstane chyba
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Tak mi się przypomniało,że jest jeszcze jeden argument przemawiający za kombinezonem 2 częściowym
Można kurte zawsze ubrać do innych spodni.A jednoczęściowy jak się kupi trzeba będzie też i kurtke kupić.
Ale prawdą jest to,że jednoczęściowy nadaje się bardziej na szaleństwa na śniegu ;-)
Ladinko Witaj.
U mnie Matt zaczyna pokazywać różki.Ostatnio bił Antka A raczej bili się nawzajem o resoraka
Widać,że Matt ma twardy charakter i nie da sobie w kasze napluć.
A u ciebie musi to śmiesznie wyglądać jak sie takie dwa małe łobuzy leją ;-)
Aniulko pociesze Cię.My od 2 tygodni conajmniej wstajemy po 4-5 razy w nocy
Sabinko oby dobry humor towarzyszył Kapikowi dzisiaj :-):-):-)
Tak mi się przypomniało,że jest jeszcze jeden argument przemawiający za kombinezonem 2 częściowym
Można kurte zawsze ubrać do innych spodni.A jednoczęściowy jak się kupi trzeba będzie też i kurtke kupić.
Ale prawdą jest to,że jednoczęściowy nadaje się bardziej na szaleństwa na śniegu ;-)
Ladinko Witaj.
U mnie Matt zaczyna pokazywać różki.Ostatnio bił Antka A raczej bili się nawzajem o resoraka
Widać,że Matt ma twardy charakter i nie da sobie w kasze napluć.
A u ciebie musi to śmiesznie wyglądać jak sie takie dwa małe łobuzy leją ;-)
Aniulko pociesze Cię.My od 2 tygodni conajmniej wstajemy po 4-5 razy w nocy
Sabinko oby dobry humor towarzyszył Kapikowi dzisiaj :-):-):-)
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anineczko ;-) fajnie to wyglada, ale czasami mam ochote im klapa strzelic, szczegolnie jak razem cos kombinuja;-), wczoraj drukarke razem ¨rozpracowali¨. Aw tamtym tyg. jeden trzymal butelke z Wc kaczka , drugi krecil korek. No i udalo im sie otworzyc, robilam obiad w kuchni i slyszalam jak spada korek na podloge, poszlam sprawdzic o co chodzi... G korkiem sie zabawial a V juz lizac zaczal otwarta butelke. Naszczescie to nie tak sliny srodek jak domestos, wyplukalam mu gebule i nic mu nie bylo Ale troche stresa mialam. Teraz juz wszystko pochowalam
Elbra milego dnia na budowie
Przestancie juz o tym sniegu bo mi sie slabo robi;-)Niecierpie zimy
Elbra milego dnia na budowie
Przestancie juz o tym sniegu bo mi sie slabo robi;-)Niecierpie zimy
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Elbra... no ale z kazdym dniem wlasny domek blizej;-)
Anineczko... to widze, ze z tym nocnym wstawaniem nie jestem sama
Ladina, och... normalnie usmialam sie z tych Twoich kombinatorow malych... hmmmm, dla takich chwil fajnie miec blizniaki... to bezcenne
Anineczko... to widze, ze z tym nocnym wstawaniem nie jestem sama
Ladina, och... normalnie usmialam sie z tych Twoich kombinatorow malych... hmmmm, dla takich chwil fajnie miec blizniaki... to bezcenne
anineczka
królowa mrówek :P
Elbra jesteś jeszcze?
Zobacz co znalazłam
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...obello-rozm-86-dla-chlopca-18966/#post2666181
Zobacz co znalazłam
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...obello-rozm-86-dla-chlopca-18966/#post2666181
anulka1979
Dobra, my wybywamy na jakas godzinke - dwie z domku, Oskar wstal zjadl, mezus przyjechal - trza zaliczyc spacerek
anulka1979
My juz w domku, Oskar zasypia... mezus zaraz siada na chwile relaksu na komputer, a ja spadam na dol - na rozmowy w toku
dziunia79
Fanka BB :)
Dzieńdoberek, coś ostatnio pustki tu straszliwe
a ja dzisiaj dopiero czuje każde miejsce którym miałam styczność z tym samochodem ałć ałć ałć
zapomniałam wam napisac ale mojej księżniczce odmieniło się w kwestii leżenia na brzuchu (lepiej późno niż wcale ) tzn . jak idzie spać i kłade ją w łóżeczku to zaraz odwraca się na brzuch , za chwilke na plecy i tak sie kręci przez 10 min. :-) potem ląduje na brzuchu i tak zasypia , już straciłam nadzieje atu znowu mnie zaskoczyła
no dobra to teraz ,póki mała jest na spacerku z dziadkiem , ide troszke się pokurować , bo wszystko mnie boli
a ja dzisiaj dopiero czuje każde miejsce którym miałam styczność z tym samochodem ałć ałć ałć
zapomniałam wam napisac ale mojej księżniczce odmieniło się w kwestii leżenia na brzuchu (lepiej późno niż wcale ) tzn . jak idzie spać i kłade ją w łóżeczku to zaraz odwraca się na brzuch , za chwilke na plecy i tak sie kręci przez 10 min. :-) potem ląduje na brzuchu i tak zasypia , już straciłam nadzieje atu znowu mnie zaskoczyła
no dobra to teraz ,póki mała jest na spacerku z dziadkiem , ide troszke się pokurować , bo wszystko mnie boli
reklama
dziunia79
Fanka BB :)
jezuniu jakie pustki trzeci raz zaglądam i nikogo nie ma
ladina no no ładnych masz rozrabiaków;-) , buziaczki dla bąbelków
ladina no no ładnych masz rozrabiaków;-) , buziaczki dla bąbelków
Podziel się: