reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

pusia bardzo przydatna, dzięki jeszcze raz!!!

mirka modyfikowanym, ale zanim przejde całkiem na butle to troche pewnie minie :sorry2:

dziunia a co się dzieje?:confused:

alu tu pusto dziś :szok: annineczka pewnie zajęta szykowaniem się do wyjazdu, jak ja
lilka a ty co? urodziłaś? :laugh2::laugh2: pewnie po dupie mi sie za to dostanie :zawstydzona/y: :rofl2:

reklama
Witam, wieki mnie tu nie bylo!
Teraz mam sekundke bo Allanek z dziadkiem na spacerku a Colin chory i spi! Widzisz Elbra, nie dosc, ze nasze dzieci do siebie podobne to jeszcze goraczkuja w tym samym czasie!
Poza tym Colin nie ma jokos apetytu, moze to tylko trzydniowka??? Poczekamy i zobaczymy! Allanek jak choruje to jest spokojny a Colin to maruda straszna! On to wszystko ma po tatusiu, nie tylko wyglad ale i charakterek!!!

:-):-)

Colinku zdrowiej nam tutaj.

Wisienko jak pakowanie? Wysyłasz jakieś rzeczy kurierem?
I co bierzesz? Ja już niewiem sama co mam spakować :baffled:
Ciuchy zimowe,buty,dzieci niektóre zabawki i co jeszcze...niewiem :no::dry:

dzień dobry

elbra, krecik zdrówka dla chłopaków!!

annineczka ja w sumie jeszcze się nie pakuje, narazie wszystko sprzatam, piore, prasuje, składam itd. Paczek żadnych nie wysyłam i nie będę wysyłać.
My robimy tak, że ja biore swoje ciuchy a Danny jedzie tylko na 3 dni, także nie potrzebuje za wiele, wiec weźmie Davidka ciuchy i jakieś drobne zabawki.
Ja planuje go często odwiedzać, także nie będę brała wszystkiego aby potem nie wozić z powrotem.

No tak.
A ja mam sporo rzeczy ale tak naprawde niewiem co spakować.
Łóżeczko młody będzie tam mial,ale wezme te nowe krzesełko.
Komputer też biore :dry:
Wyśle chyba dwa kartony po 30kg na szczeście nie jest to drogie.Napewno mniej zapłace niż miałabym nowe na miejscu kupować :tak:

reklama
Dziekujemy i my za zyczenia zdrowka dla Colinka! Elbra jak to nie od zebow to moze to faktycznie trzydniowka??? Zobacz czy Piotrus nie dostanie wysypki gdzies na ciele!
Mojemu juz lepiej bo dalam mu Dolormin dla dzieci ale najgorzej jest na wieczor,az sie boje co to bedzie! Oby tylko obeszlo sie na strachu!!!

Do góry