anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
mykam na Taniec z gwiazdami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry:-)
Beatko, udanego wypoczynku
Elbra, to normalnie zalecialo Perfekcyjna ...caly domek na blysk i do tego ciacho... mezus pewnie happy
Karina, to tak ty masz wir ciagle, wiec niedziela to dzionek dla rodzinki no i mysle ze ta kupka to pewnie na zabki, albo ot tak, w koncu nie sadze by Szymus po raz drugi zalapal jakas chorobe
A tak odnosnie naszego urlopu, to ciesze sie jak dziecko dzis oddzwanila do mnie kobieta z Niemiec, z air berlin... dzwonilam wczoraj, chcialam zarezerwowac dla Oskara tzw. kolyske - kojec w samolocie, no i odebral jakis Pan i mowil po niemiecku... i wyobrazcie sobie, ze dzis oddzwonila od nich kobieta mowiaca po polsku:-):-) no i juz zarezerwowala nam miejsca w samolocie - z przodu, bo tylko w pierszym rzedzei moze byc montowana owa kolyska-kojec, takze mamy ja zaklapana w obie strony - bedzie Osarkowi wygodniej niz tylk ona kolanach u mnie czy meza
a jak by inaczej
a tak powaznie to ja lubie sprzątać i pichcić coś ale jak nie ma nikogo w domu (czytaj teściowej)
U nas Piotrek od wczoraj strasznie marudny.
I dziś wieczorem dostał temperature 38 stopni:-(
zasnął mi pierwszy raz na rękach bo inaczej to cały czas płakał jak chciał zasnąć.
Nie mam pojęcia od czego to. Przecież już przeziębienie mu przesżło ostatnio. a tu naraz taka temperatura.
Niewiem czy to od ząbków bo do tej pory przechoddził ząbkowanie bez problemu.
A może jakaś trzydniówka się zaczyna. już sama nie wiem co i jak.
Jutro jak mu temperatura nie przejdzie to skoczymy z nim do lekarza.
No nie wierze ze zapomnialam
Dominik ma od srody zeba
W koncu sie doczekalismy Jest jeden i coraz bardziej go widac, inne sie nie zapowiadaja
Szkoda ze tu takie pustki
Hej hej
My już po wykurzaniu diabełka.
Było bardzo sympatycznie,zwłaszcza w kościele.
Słuchajcie,w życiu nie słyszałam piękniejszego głosu.A ten głos miał ksiądz.Normalnie jak jakiś narrator przepięknej bajki.Ciepły,melodyjny,uczuciowy,,,po prostu bajka.
Aż musze iśc w niedziele na msze gdy będzie prowadził :-)
Imprezka przednia,dzieci grzeczne w kościele.Fajnie;-)
jutro się spotkam z Wami na kawce z rańca
Anitt
Szok.Współczuje strasznie.Biedny ten Twój P. :--(
Gratki za ząbka;-):-):-) Super:-):-)