sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzien dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My juz po wizycie u lekarza:-) obejrzal, osluchal, podotykal Oskarka i stwierdzil, ze jest zdrowiutki. A ta temperatura to albo zabki albo cos sie wykluje. POwiedzial, ze leki bylyby bez sensu i ze piers to to co najlepsze i ze tylko tego teraz trzeba.
A tak w ogole, to ten lekarz pracuje na OIOMie noworodkow... i slyszlam jak rozmwial o jakims maluszku, ze "nie wyjdzie z tego..." ze cos tam z plucami nie tak... och, tak mi sie smutno zrobilo. No i potem mowil, ze Oskarus super wyglada, ze pieknie sie rozwija psycho-ruchowo i nachwalic sie go nie mogl a Oskar patrzyl naniego jak zaczarowany, dal sie zbadac... nawet do buzki zajrzec (...a mi nie daje) Takze lzej mi;-)
witam, ale pusto
anulka to super że z małym ok
elbra współczuje
u nas niestety nieciekawie ja i mężu się lepiej czujemy ale małą dopadło:-( , wczoraj usypialiśmy ją cyba ze 4 godziny w końcu padła ale po godzinie obudziła się z krzykiem i tak co 15 min. o 2:30 wziełam ją do nas i jakoś udało się przetrwać do rana, nie ma gorączki dzięki Bogu ale katar taki że szkoda gadać , dosłownie leje się z nosa , cały dzień odciągam ale tak jakby to nic nie dawało a mała jak już wie co sie święci to dostaje histerii mam nadzieję że dzisiaj będzie w nocy troszke lepiej i że to szybko minie :--blink:
pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki miłego weekendu
spadam pod prysznic póki mała śpi
dobranoc