reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
DZIEN DOBRY KOCHANE ALE SOBIE POGNILAM DZISIAJ:-)

My juz po wizycie u lekarza:-) obejrzal, osluchal, podotykal Oskarka i stwierdzil, ze jest zdrowiutki. A ta temperatura to albo zabki albo cos sie wykluje. POwiedzial, ze leki bylyby bez sensu i ze piers to to co najlepsze i ze tylko tego teraz trzeba.
A tak w ogole, to ten lekarz pracuje na OIOMie noworodkow... i slyszlam jak rozmwial o jakims maluszku, ze "nie wyjdzie z tego..." ze cos tam z plucami nie tak... och, tak mi sie smutno zrobilo. No i potem mowil, ze Oskarus super wyglada, ze pieknie sie rozwija psycho-ruchowo i nachwalic sie go nie mogl:laugh2: a Oskar patrzyl naniego jak zaczarowany, dal sie zbadac... nawet do buzki zajrzec (...a mi nie daje:-p) Takze lzej mi;-)

Anulka no to ciesze sie bardzo ze to nie choroba i oby szybko minelo:tak:

witam, ale pusto:szok:

anulka to super że z małym ok

elbra współczuje

u nas niestety nieciekawie ja i mężu się lepiej czujemy ale małą dopadło:-( , wczoraj usypialiśmy ją cyba ze 4 godziny w końcu padła ale po godzinie obudziła się z krzykiem i tak co 15 min.:no: o 2:30 wziełam ją do nas i jakoś udało się przetrwać do rana:confused:, nie ma gorączki dzięki Bogu ale katar taki że szkoda gadać:baffled: , dosłownie leje się z nosa:baffled: , cały dzień odciągam ale tak jakby to nic nie dawało a mała jak już wie co sie święci to dostaje histerii :wściekła/y::wściekła/y::szok: mam nadzieję że dzisiaj będzie w nocy troszke lepiej i że to szybko minie :-:)-:)blink:
pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki miłego weekendu
spadam pod prysznic póki mała śpi

dobranoc

Dzunia i jak nocka minela?????

Moj szkrab zadziwia mnie wczoraj raczkowal i z tej pozycji dwa razy stanal na nozki:szok:ale na tym skonczylo sie

Anulka super że zdrowiutki Oskarek:-) wreszcie trafiliście na super lekarza:-)
Dzinia kochana zdróweczka dla was wszystkich:-)
Larvunia elllllllllloooooooooo:):):) masz kawkę?:-) czy Ci zrobić?:-)
Beatko oczywiście ze kaweczka jest:-)
Karina gratulacje dla Szymusia:-) silny facet..:-)

buziak

ale u nas piękna pogoda znopwu cały dzień będziemy na polku:-)

sabina hello!!
no poprosze, dzis juz 2ga bedzie ale to co, nie czuje sie dzis cos na silach.

milego dnia kochane , my dzis nad jeziorko jedzimy CALA rodzinka. Ciesze sie bo juz chyba od miesiaca nie bylismy nigdzie razem :-)

Dzien dobry:-)

Wlasnie wcinam sniadanko:-)
pospalismy dzis do 10tej:laugh2: ale Oskarus biedny budzil sie co jakis czas z placzem - ach, te zabki:zawstydzona/y: ale zasypial od razu... i tak nam zeszlo do 10tej:laugh2:
zaraz mykamy na spacerek;-)

Co robicie na dzien ojca... tzn, co robia Wasze maluszki dla tatusia??:laugh2:

Widzę ze wszystkie wywiało:-Dnawet Wisienke:-D:-D

Anulka jeśli chodzi o Dzień Ojca to my mamy 2 piwka takie lepsze czekoladki i Michał zrobił tacie kalendarz:-)
Niestety musza dzieci poczekać do wtorku bo tata dopiero wtedy przyjeżdża do domku.
A wakacje no my juz bylismy ale jeszcze na tydzień jedziemy nad jeziorko do domku naszego ale nie wiem jeszcze kiedy bo zalezy od pogody i na weekend pojedziemy sobie albo do Stilo albo do Karwi

reklama
helo melduje ze zyje :-)

HANIA WCZORAJ ZACZELA RACZKOWAC:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

my nadal walczymy z chorobskiem,ale jest juz lepiej

u nas jest Agnieszka juz,mam super luzik bo mi wszystko sprzata :-) i nie pozwala nic robic bo ona chce :rofl2: chyba ja zostawie :-D:-D:-D:-D

brzuch mi lata na maxa,ale wierciuch z maluszka :-) kopie ze az milo

nie wiem co by tu...

Anulka my jedziemy w sierpniu na wakacje :happy: aczkolwiek zaczynam sobie powoli odpuszczac wyjazd do Polski....nie wiem,kobieca intuicja?? ewentualnie Karol pojedzie sam i wroci szybciej
jakos juz mnie nie kreci wyjazd.....:nerd: za bardzo zaczynam sie obawiac,ale wszystko zalezy co mi polozna powie

Do góry