reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wiatm dziewczynki!
ja mam dziś odlot z małym.
Za zadne skarby nie chce spać. A właściwie to cche bo zasnął mi po południu na siedząco w wózku tylko głowa mu opadła. I jak go kłade to WIELKI WIELKI WIELKI płacz!!!!
Próbowaliśmy dziś WSZELKICH możliwych sposobów usypiania i nic. jak tylko zamknie czy to po 3 minutach przeraźliwy płacz a w oczach ma takie coś jakby diabła zobaczył.
Niewiem co jest grane. Teraz próbuje teściowa go uspać ale teżnic. MASAKRa.
jeszcze nigdy tak nie miał:no::no::no:
To mnie dziwi że zaśnie na kilka minut nawet na siedząco ale zaraz straszliwy płacz.
Niewiem czy się czegoś wystraszył czy co jest grane:-:)-:)-(

moj tez tak ma...
mezus sie smieje ze szkoda mu czasu na sen i pada ze zmeczenia poprostu....
gdzies czytalam ze to kryzys wieku niemowlecego, miedzy 8 a 10 miesiacem wystepuje

My juz po wizycie u lekarza:-) obejrzal, osluchal, podotykal Oskarka i stwierdzil, ze jest zdrowiutki. A ta temperatura to albo zabki albo cos sie wykluje. POwiedzial, ze leki bylyby bez sensu i ze piers to to co najlepsze i ze tylko tego teraz trzeba.
A tak w ogole, to ten lekarz pracuje na OIOMie noworodkow... i slyszlam jak rozmwial o jakims maluszku, ze "nie wyjdzie z tego..." ze cos tam z plucami nie tak... och, tak mi sie smutno zrobilo. No i potem mowil, ze Oskarus super wyglada, ze pieknie sie rozwija psycho-ruchowo i nachwalic sie go nie mogl:laugh2: a Oskar patrzyl naniego jak zaczarowany, dal sie zbadac... nawet do buzki zajrzec (...a mi nie daje:-p) Takze lzej mi;-)

witam, ale pusto:szok:

anulka to super że z małym ok

elbra
współczuje

u nas niestety nieciekawie ja i mężu się lepiej czujemy ale małą dopadło:-( , wczoraj usypialiśmy ją cyba ze 4 godziny w końcu padła ale po godzinie obudziła się z krzykiem i tak co 15 min.:no: o 2:30 wziełam ją do nas i jakoś udało się przetrwać do rana:confused:, nie ma gorączki dzięki Bogu ale katar taki że szkoda gadać:baffled: , dosłownie leje się z nosa:baffled: , cały dzień odciągam ale tak jakby to nic nie dawało a mała jak już wie co sie święci to dostaje histerii :wściekła/y::wściekła/y::szok: mam nadzieję że dzisiaj będzie w nocy troszke lepiej i że to szybko minie :-:)-:)blink:
pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki miłego weekendu
spadam pod prysznic póki mała śpi

dobranoc

reklama
UUUU nawet nie ma co poczytac
Elbra współczuje
Anulka to super ze Oskarek zdrowuteńki

A ja po meczu
Kurde liczyłam na Chorwacje
No coż wygrał lepszy

Zmykam do łózeczka
DOBRANOC