reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

tu Lila---nie wyspana Lila :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Hania powoli ma sie lepiej,no to Mila sie rozlozyla
pomyslec ze 3 latka gorzej znosi chorobsko od 7 miesiecznego bobasa
ach....normalnie na rzesach dzis bede chodzic
Lilka zdrówka dla dziewczynek

U nas parno i bezsłonecznie wróciłyśmy dosc późno na porę spania bo Ola już tak marudzi ze nie poznaję swojego dziecka warczy jak pies jak coś chce zrobiła się kapryśna.Całe szczęscie dała pospać w nocy i mogę funkcjonować normalnie.Musiałam pomyć okna i poprać firany bo normalnie od tych pyłków to zajoba można dostać.Nos od tego kataru siennego mam jak kran:wściekła/y:Idę pod prysznic bo jestem mokra jak szczur a jeszcze musze po Michała i na zakupy pójść.Byłam dzisiaj u fryzjera i jak położyła mi jakąś mgiełkę na włosy pod prostownicę to myślałam że po wyjściu się zadrapię diabelstwo jedne.

reklama
Pusia maja dalam dwie nazwy Pitruś Pan:tak::-D(czyli do Ciebie) lub Kraina Dziecka.Wolalabym Piortusia ale przebakiwali mi ze musza sie dowiedziec czy nei bede musiala wykupic do tego praw wiec jak sie nie da to bedzie ta druga nazwa w poniedzialek bede wiedziec:tak:

Kurcze widzisz ja nawet nie pomyślałam że to może jakieś tam prawa trzeba będzie wykupić. Może się uda :tak:

wiecie co doktor sam nie wie co mu jest - najpierw powiedział, że to wirus, później że pewnie ząbkuje to czasem dzieci maja wysypke a póżniej że to jednak wirus :baffled: temp. ma tylko 36,9 a tak to jest zadowolony itd i powiedział że nie ma się co marwić, po paru dniach powinno zejść, no chyba że się pogorszy to mam przyjść jeszcze raz.
Znajomej kobiety wnuczka ma różyczke i ma 6 misięcy więc może faktycznie jakiś wirus wisi w powietrzu. :nerd:
Nic nam nie przepisał, mam tylko dawać Calpol jak będzie gorączka.

Asix widze że chyba od rana siedzisz na stronce i głosujesz non stop że już tak wysoko się wzbiłaś :-D:-D

ja sobie dałam spokój z tym konkursem, chyba musiałabym siedzieć cały dzień i całą noc przez ponad 2 tyg. aby wygrać te 50 funtów - nie warto.
Mam teraz inną pasje w związku z moim synkiem i bardziej opłacalną :-):-)
jestem taka podjarana że nie wiem co, a jeszcze nic w sumie się nie wydarzyło.

jestem na kompie ale nic nie glosuje, zreszta ja nie moge bo mi wyskoczylo, ze to ja dodalam te zdjecie-spr. IP kompa chyba hahahaha!!! zaglosowalam na davidka ;)
dobra kochane wygadalam sie troche mi lzej, ale serduszko nadal boli :( buziolki

melduje sie

Milena jest bardziej chora od Hani :-( gardlo ja boli,kaszel ma potezny....no ale dzialamy,mam nadzieje ze i jej pomoge

pamietacie jak pisalam wam ze czesto infekcje ida w parze z zabkowaniem??
u nas lada chwila wyrzna sie 2 dolne jedynki na raz!!!!!:szok::szok::-D:-D
no szoka przezylam dzis rano, bo juz zwatpilam w te zabki u Hanusi :-D

a my za godzine jedziemy na lotnisko odebrac Agnieszke :-)
a mi sie chce spacccccccccccccccccccccccccc:blink:

hejka dziewczyny ;-), ja tak tylko przelotem się przywitać, nie mam ostatnie dni siły zeby pisac:confused: od paru dni mężulo chory:baffled: , na dodatek zaraził mnie i ledwo żyję:dry:, czytam co tam u was żeby być na bieżąco ale nie popiszę:nerd: , oby tylko mała się nie zaraziła

pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzeciaczki :-)

jestem na kompie ale nic nie glosuje, zreszta ja nie moge bo mi wyskoczylo, ze to ja dodalam te zdjecie-spr. IP kompa chyba hahahaha!!!

asix to dziwne :dry: bo ja na poczatku tez nie moglam, ale sie wylogowalam i moge glosowac sama na siebie i glosowalam wczoraj non stop i tylko na 9 miejsce udalo mi sie wzbic - dzis spadalam na 15 a ty jestes na 5
W ogóle pózno ci przysłali info o tym konkursie, ja juz od ponad miesiaca o nim wiedzialam

lilka duzo zdrowka dla dziewczynek, ucalujn odemnie i Davidka :-):-)

Byliśmy na ważeniu :-):-) i Kacper wazy 8 kg :-):-):-):-)czyli przytył bo ostatnio ważył 7,315 kg - achhhh kamień z serca :tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
elo wieczorowo:-)
wpadlam nma chwilke życzyc kolorowych snów:-)
zdróweczka wszystkim chorujacym dzieciaczkom i rodzicom!!! wypędzcie choroby:-)
albo ja dziś wypędze za was wszystkich bo idę na flaszeczke do znajomych:-) mężuś ma prace wiec nie chce mi się nudzić! Kapik śpi od 20 minut:-)

więc CIAO do jutra:-)
a miałam napisać rano i zapomniałam Anineczko kochana oczywiście ze wolę Was od TV:-) ale jakoś kurde chciałam odpocząć od kompa:-)

buziak

Do góry