reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Nocka była o niebo lepsza od wczorajszej :tak::-):-):-)
Amandzia jak usnęła o 21.00 to obudziła się tylko jeden raz o 1.30 :szok::laugh2::laugh2:a następnie wstała o 7.00 :tak:
W nocy się przekręciła i tam gdzie miała wcześniej położone nogi była głowa i na odwrót :laugh2: musi tak jej było wygodniej:laugh2::laugh2::laugh2:

Trochę znowu zaczyna mi marudzić:baffled: ale jestem wyspana więc jakoś to dziś zniosę :confused: mam nadzieję :confused2::sorry:

vxc,nk,ln ,k bbd,n nxd :N< Z sdc,mcfm ,z
Amanda Was pozdrawia:tak::-)

No to super że było lepiej dziś :tak:

Amando my Ciebie też pozdrawiamy :tak::-)

Hej.gif

Ja zaraz kładę spać Kacperka (zjadł kleik ryżowy z owocami lasu i słoiczek mały z owocami i czas za chwile na spanko a ja wtedy obejrzę sobie ... Beverly Hills 90210 :-D:-D Kiedyś za tym szalałam a ten Luk Pery i powiem że teraz tez mi sie podoba hahah

reklama
Wisienka, Liluś dzięki za życzenie udanej nocki:tak::-)
Karina, Anineczko dziękuję za uspokojenie mojego sumienia i wytłumaczenie że nie jestem wyrodną matką:-):-);-)
Kunda brawa dla Adasia:-):-) spryciarz z niego:tak::-D:-D
Mirka obyś następnej nocy sobie to odbiła:tak::tak::tak:
Sabina, Pusia super że Kacperki dały Wam pospać:tak::-):-)
Liluś współczuję nie przespanej nocki:-:)-(
dużo zdróweczka dla Milenki:tak:

zbieramy się na dworek :tak::tak:
miłego dnia wam życzę :-):-):-)

Hej hej

My już po szczepieniu.
Na szczęście ostatnie do conajmniej roku :tak:

Młody ponoć dziś spał nienajgorzej.Za to ja spałam jak suseł.:-D

Aluśka cieszy mnie bardzo udana nocka :tak:

Karina aha.A szkoda.Czyli sklep się tamten likwiduje już?

Ide położyć młodego ;-)

Elooo laski!!

Wpadłam tylko przelotem. Nie mam czasu na nic. I mnie już szlak trafia. Potrzebuje wakacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

A wpadłam tylko bo mi sie przypomniało, KARINKO jak otwierali niedaleko w mieście podobny sklep to po blokach w okolicy roznosili ulotki o ofercie otwarciu sklepu itp.
Jak fajnie zrobiona ulotka to przyciąga wzrok matek zwłaszcza w ciązy:tak:

Wiem, że te ulotki też kase pochłaniają trochę ale tak tylko piszę, może się przyda.:zawstydzona/y:

Kuźde może wieczorem uda mi się nadrobić wsyztsko bo teraz to tylko tak po łebkach:baffled:

Apropos Pusia a ty kawę do tego pilingu dawałaś prosto z opakowania czy parzyłaś?:confused:

ja tylko się witam bo zaraz spadam na ważenie, a potem do doktorka, niestety spacer z dziewczynami mi odpanie, ale zdrowie synka najważniejsze!
Ide z nim do lekarza bo dostał jakiś dziwnych krostek na twarzy, nogach, rękach, plecach - dosłownie wszędzie :szok: :szok: nie wiem czy to jakaś choroba mu się zaczyna (ospa, różyczka itp. ) czy to uczulenie, ale w sumie nie dawałam mu wczoraj nic nowego.

to do potem, buzka
Miłego dnia !

Elooo laski!!
Apropos Pusiaa ty kawę do tego pilingu dawałaś prosto z opakowania czy parzyłaś?:confused:

Ja daje prosto z opakowania ale można też parzyć (ja jednak wole ta pierwszą wersje

ja tylko się witam bo zaraz spadam na ważenie, a potem do doktorka, niestety spacer z dziewczynami mi odpanie, ale zdrowie synka najważniejsze!
Ide z nim do lekarza bo dostał jakiś dziwnych krostek na twarzy, nogach, rękach, plecach - dosłownie wszędzie :szok: :szok: nie wiem czy to jakaś choroba mu się zaczyna (ospa, różyczka itp. ) czy to uczulenie, ale w sumie nie dawałam mu wczoraj nic nowego.

to do potem, buzka
Miłego dnia !

Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego daj znać po lekarzu co z:tak: Davidkiem

dzien dobry!!!

poczytalam co u was-dzieki kochane za slowa otuchy!!! ale chyba zastosuje sposob anineczki z poduszka najlepiej, heheheehe! bo nie wiem czy cos innego pomoze ...moze wy mi potem doradzicie jak bede miala wene, zeby pisac na zamknietym, bo narazie to za duzo emocjii :(
dostalam rowniez wiadomosc z hipp-a , ta co wiesienka no i pomyslalam sobie - a co tam tez wysle foto takze jak macie ochote zaglosowac to bylo by super;) (chyba tak naprawde musze sie zajac pierdolami zeby nie myslec,hehehehe!!!!)
takze to link do strony: HiPP Baby Club from Hipp Organic Baby Foods - babyclub, pregnancy advice, Hipp baby offers, chat and diary, baby blog, gallery
no i ID nr trzeba wpisac 6875 no i kliknac VOTE NOW!!!
sama bym zaglosowala no ale na sibie niestety nie moge ;)

Karina-gratulacje ze sklepem, wszystko sie potoczy dobrze!! zobaczysz!! no i ktoras z mamusiek pisala o ulotkach-swietny pomysl, tylko moze przed samym otwarciem!!

elbra-napisz jak po peelingu, jak cos to tez robie ;)

dzien dobry!!!

poczytalam co u was-dzieki kochane za slowa otuchy!!! ale chyba zastosuje sposob anineczki z poduszka najlepiej, heheheehe! bo nie wiem czy cos innego pomoze ...moze wy mi potem doradzicie jak bede miala wene, zeby pisac na zamknietym, bo narazie to za duzo emocjii :(
dostalam rowniez wiadomosc z hipp-a , ta co wiesienka no i pomyslalam sobie - a co tam tez wysle foto takze jak macie ochote zaglosowac to bylo by super;) (chyba tak naprawde musze sie zajac pierdolami zeby nie myslec,hehehehe!!!!)
takze to link do strony: HiPP Baby Club from Hipp Organic Baby Foods - babyclub, pregnancy advice, Hipp baby offers, chat and diary, baby blog, gallery

Ja już zagłosowałam :tak::tak:

Oby problemy szybko sie skończyły :tak::-)

Karina-gratulacje ze sklepem, wszystko sie potoczy dobrze!! zobaczysz!! no i ktoras z mamusiek pisala o ulotkach-swietny pomysl, tylko moze przed samym otwarciem!!

elbra-napisz jak po peelingu, jak cos to tez robie ;)

Ja właśnie sobie uszykowałam tez peeling kawa+sól+kakao+cynamon+śmietana+olejek zapachowy pomarańczowy+żeli kilka kropel cytryny I czekam aż Kacper uśnie żebym mogła sobie zrobić ale on cos na złość nie chce spać !!:crazy:

reklama
Dzień dobry

Ja tez wyspana Kacper spał od 20:30 do 8:30 :tak: więc jest dobrze. Teraz zabawia się w kojcu i chwilka spokoju :-). Tak sobie myślę że kurcze jak ja sie cieszę że u nas ząbek Kacperka wyszedł bez jakiś tam problemów ..nie marudził a w nocy śpi (no ale to dopiero pierwszy ząbek a zostało ich jeszcze sporo :baffled:;-).

Dzis w końcu idziemy zważyć Kacperka ...aż sie boją ale mam nadzieję, że przytył - mój kręgosłup mówi że przytył i oby się nie mylił ;-)

Karinko właśnie jaką nazwę sklepu wybrałaś ?? Przydały Ci sie pomysły czy wpadłaś coś innego ??? Ciekawa jestem ;-):tak::tak::confused::-)

Pusia maja dalam dwie nazwy Pitruś Pan:tak::-D(czyli do Ciebie) lub Kraina Dziecka.Wolalabym Piortusia ale przebakiwali mi ze musza sie dowiedziec czy nei bede musiala wykupic do tego praw wiec jak sie nie da to bedzie ta druga nazwa w poniedzialek bede wiedziec:tak:

Nocka była o niebo lepsza od wczorajszej :tak::-):-):-)
Amandzia jak usnęła o 21.00 to obudziła się tylko jeden raz o 1.30 :szok::laugh2::laugh2:a następnie wstała o 7.00 :tak:
W nocy się przekręciła i tam gdzie miała wcześniej położone nogi była głowa i na odwrót :laugh2: musi tak jej było wygodniej:laugh2::laugh2::laugh2:

Trochę znowu zaczyna mi marudzić:baffled: ale jestem wyspana więc jakoś to dziś zniosę :confused: mam nadzieję :confused2::sorry:

vxc,nk,ln ,k bbd,n nxd :N< Z sdc,mcfm ,z
Amanda Was pozdrawia:tak::-)

Aluska ciesze sie bardzo i ucaluj szkrabka odemnie i Szymcia:tak:

Hej hej

My już po szczepieniu.
Na szczęście ostatnie do conajmniej roku :tak:

Młody ponoć dziś spał nienajgorzej.Za to ja spałam jak suseł.:-D

Aluśka cieszy mnie bardzo udana nocka :tak:

Karina aha.A szkoda.Czyli sklep się tamten likwiduje już?

Ide położyć młodego ;-)

Anineczko tak likwiduje sie powoli ale wejde na lokal psutu 30.06 lub 01.07

Elooo laski!!

Wpadłam tylko przelotem. Nie mam czasu na nic. I mnie już szlak trafia. Potrzebuje wakacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

A wpadłam tylko bo mi sie przypomniało, KARINKO jak otwierali niedaleko w mieście podobny sklep to po blokach w okolicy roznosili ulotki o ofercie otwarciu sklepu itp.
Jak fajnie zrobiona ulotka to przyciąga wzrok matek zwłaszcza w ciązy:tak:

Wiem, że te ulotki też kase pochłaniają trochę ale tak tylko piszę, może się przyda.:zawstydzona/y:

Kuźde może wieczorem uda mi się nadrobić wsyztsko bo teraz to tylko tak po łebkach:baffled:

Apropos Pusiaa ty kawę do tego pilingu dawałaś prosto z opakowania czy parzyłaś?:confused:

Elbra dziekuje i masz racje zamowilam trzy banery duze i wlasnie ulotki jak bede miala projekt daje robic tak mysle z 10 tys i dam listonoszowi do rozniesienia od bierze 0,07 grosza za sztuke:tak:

to do potem, buzka
Miłego dnia !

Ojejka Wisienka mam nadzieje ze to nic powaznego daj znac

dzien dobry!!!

Asix zaglosowalam:tak:

A ja biegam caly czas juz troche rzeczy mam zalatwione ale jeszcze zostalo sporo kurcze jak ja lubie jak cos sie dzieje i jestem w biegu:-)tylko zeby to jeszcze przynioslo efekty to bedzie cudnie.
Moja tesciowa specjalnie zadzwonila do zakladu pracy i wziela wolne zajmie sie malym bo widzi jak caly zcas go tarmosze samochod,wozek,rece i tak w kolko heheheh
Tzn wyjedziemy na miasto razem tylko mam swobode ze wszedzie moge wejsc gdzie musze i swobodnie zalatwiac i nie musze pchac sie z wozkim:tak:

Do góry