reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aha Aluśka wiesz co robią złe matki?
Mam Ci przytoczyć kilka histori z Tv?
Jesteś wspaniałą matką.
Bo przecież nie jesteśmy robotami a tylko ludzmi i mamy prawo być zmęczone,złe,zrezygnowane.
Dzieci uczą nas cierpliwości.A po Tobie widać,że nauka nie idzie w las :tak::tak:
Ahhh ale ta moja synowa łobuzerska :laugh2:

reklama
Karina a tak sobie mysle cały czas o twoim sklepie (chyba licze na rabaty ha ha ha).
I pomyślałam,że dobre by było abyś na szyldzie/oknie/witrynie wywiesiła już teraz reklame typu "Już wkrótce otwarcie (nazwa sklepu) zapraszamy (data) "
To może w jakiś sposób odstraszyło by konkurencje???
Może facio by się przestraszył a napewno Twój sklep byłby zapamiętany ?
Co sądzisz?

Anineczka no chyba ja sie nie wyplace Wam:-Dhahahah a co do napisu zrobilabym ale jest to nie mozliwe bowiem jest tam caly czas inny sklep

Aha Aluśka wiesz co robią złe matki?
Mam Ci przytoczyć kilka histori z Tv?
Jesteś wspaniałą matką.
Bo przecież nie jesteśmy robotami a tylko ludzmi i mamy prawo być zmęczone,złe,zrezygnowane.
Dzieci uczą nas cierpliwości.A po Tobie widać,że nauka nie idzie w las :tak::tak:
Ahhh ale ta moja synowa łobuzerska :laugh2:

Oj super napisane zamiast straszyc Aluske ze dostanie kopniaka za takei gadanie moglam tak napisac:-Dale jak bedzie trzeba to i tak dosatnie hahahahah:-D:-D:-D

Napisz Aluska jak minela nocka mam nadzieje ze dobrze:tak:

TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY

Witam dziewczyny tu tak szybko piszecie ze nie jestem w stanieczytac i byc nabierzaco:-)
Adas rosnie ja na drozdzach, raczkuje i juz wstaje, nawet prubuje za raczke chodzic do przodu wogole to z niego wieli łobuz wszystko musi otworzyc sprawdzic dotkanac:-) poprostu oczy dookoła głowy to za malo ostatnio wylal sie z kapiela w podłoge i był wielce zdziwony. Kapie na podłodze bo robimy remon łazienki:-) a poniewaz wszystko robi moj mezus to tak długo trwa bo robi po proacy:-)

tu Lila---nie wyspana Lila :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Hania powoli ma sie lepiej,no to Mila sie rozlozyla
pomyslec ze 3 latka gorzej znosi chorobsko od 7 miesiecznego bobasa
ach....normalnie na rzesach dzis bede chodzic

no dzien dobry
sie nie wyspalam tzn jest ok ale nie tak dobrze jak wczoraj maly sie budzil kilka razy z placzem
jak nic gorne jedynki ida ... jeszcze tylko musze sprawdzic

mam nadzieje ze reszta mamus jest mniej wiecej wyspanych

zapowiada sie dzis goracy dzien no i dobrze troche sie poopalam

dzień doberek:-)

ja wyspana:-) Kapik spał od 19.30 do 7.30:-) wiec super co prawda steknął coś dwa razy w nocy ale nawet nei wiem kiedy :-) bo tylko wstałam mu dać smoka do łóżeczka:-)

Dzień dobry
Ja tez wyspana Kacper spał od 20:30 do 8:30 :tak: więc jest dobrze. Teraz zabawia się w kojcu i chwilka spokoju :-). Tak sobie myślę że kurcze jak ja sie cieszę że u nas ząbek Kacperka wyszedł bez jakiś tam problemów ..nie marudził a w nocy śpi (no ale to dopiero pierwszy ząbek a zostało ich jeszcze sporo :baffled:;-).

Dzis w końcu idziemy zważyć Kacperka ...aż sie boją ale mam nadzieję, że przytył - mój kręgosłup mówi że przytył i oby się nie mylił ;-)

Karinko
właśnie jaką nazwę sklepu wybrałaś ?? Przydały Ci sie pomysły czy wpadłaś coś innego ??? Ciekawa jestem ;-):tak::tak::confused::-)

reklama
Nocka była o niebo lepsza od wczorajszej :tak::-):-):-)
Amandzia jak usnęła o 21.00 to obudziła się tylko jeden raz o 1.30 :szok::laugh2::laugh2:a następnie wstała o 7.00 :tak:
W nocy się przekręciła i tam gdzie miała wcześniej położone nogi była głowa i na odwrót :laugh2: musi tak jej było wygodniej:laugh2::laugh2::laugh2:

Trochę znowu zaczyna mi marudzić:baffled: ale jestem wyspana więc jakoś to dziś zniosę :confused: mam nadzieję :confused2::sorry:

vxc,nk,ln ,k bbd,n nxd :N< Z sdc,mcfm ,z
Amanda Was pozdrawia:tak::-)

Do góry