reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzieki za odpowiedzi co do tych krosteczek;-)zobaczymy jak jutro bedzie?
Beatko a jak uczulenie to po prostu samo przejdzie czy cos trza podac?:dry:
Myslalam najpierw, ze uczulenie, ale truskawki wcinamy od ponad 2 tygodni... tyle ze wczoraj kupilam takie ladniejsze niz zwykle slodsze, moze pedzone?? Hmmmm, nie wiem, a moze jak spal z nami w lozku to nasze przesieradlo go pogryzlo (jest z grubej frotty a spal bezposrednio na nim...)

Anineczko, moze jutro u Mattiego bedzie juz wsio oki, zycze tego:tak:

Bira, u nas tez lancuszek od smoczka jest czesto w akcji, choc u nas smoczka sie nie uzywa:-D a ten lancuszek to zaczep na taka mala grzechotek - gryzaczek:-p

Karina, zycze dobrej decyzji:zawstydzona/y::tak:

Dobranoc Kochane, zmoglo mnie, ze nawet filmu nie obejrzalam:tak:

reklama
DZIEN DOBRY:-)

Widze ze wczoraj praktycznie nikogo juz pozniej tutaj nie bylo:tak:
Ja zmykam myc sie,sniadanko i jedziemy na rozmowy zobaczymy co z tego bedzie i jaka podjac decyzje.

dzień doberek:-)

Anulka no i jak tam potóki to były?? u nas co jakiś czas też wyjdą no bo u mnie w mieszkaniu zarąbiscie gorąco jest...naszczęscie szybko znikają:-)
Beatko buziak dla Oleńki zdolniacha z niej ...:-) koleżanka Kapika starsza od niego o 5 dni już prawie miesiac temu umiala robic kosi kosi i papa:-) normalnie w szoku byłam:-)
Karinka daj znać jaką decyzje podjęliście:-)
Bira Anineczka zdróeczka dla dzieciaczków....
Bira oby sie Ingusi z tym spaniem nie odmieniło:-) super:-)
Beatko to co Ty robiłaś że autko sie popsiuło:-( oby szybka i neidroga naprawa była:-)
Women czemu zły nastrój masz..no i właśnie napisz jak to z tymi alimentami jest on Ci nic teraz nie płąci?????????/ bez sensu...

a na wycieczce w sumie było fajnei ale zimno....poszliśmy sie w sumie przejść tylko na taką górke niewielką na spacer:-) bo nigdzie dalej sie nie dało bo wiało strasznie...:-(
idę włosy suszyć:-) puki kapik usnął ...maruda z niego mała:-)

dziendoberek!!

beata-olenka zdolna widac jak cholera ;)

sabinka-dobrze ze wycieczka sie udala no tylko szkoda ze wialo bo pewnie by byla dluzsza nie??no i witaj w klubie marudow:-p

karina-daj znac co postanowiliscie...

a u nas nocka o dziwo lepiej, maly nie wstal na karmienie tylko jeczal cala noc no ale sie nie obudzil wiec mu butli nie wciskalam, bo po co..
wlasnie lezy na kocu i okropnie krzyczy-ach te jego struny glosowe moze jakis spiewak bedzie czy cos :)))
tak czytam o waszych dzieciaczkach i znowu mnie jakies watpliwosci dopadaja, bo kurcze wasze pociechy juz sieda, raczkuja, muwic powoli zaczynaja a Matti nic-chyba sie z nim do lekarza przejde tylko co oni mi ti powiedza :(
no i w koncu wiem jak bede pracowac w ten weekend otoz w sobote od 15,00-24,00 no a w niedziele 10,00-19,00 no i bede jako wine girl :) no ale kaska wplynie mi niestety dopiero po 2 tyg. wiec bedzie jak przyjade-no lepsze to niz nic....
dobra ide do mojego marudy...
wiecie co jest najdziwniejsze ze Matti chyba mnie wyczul no bo u taty to tak az marudny to nie jest:oo2::unsure:

Cześć laski.
Wczoraj wieczorkiem trocszkę poczytałam co u was.Trochę tego było:baffled:

Karinko życze podjęcia słusznej decyzji...kurde straszna lipa z tym drugim sklepem:no:

My po weselu wczoraj spaliśmy do 14:-) Masakra.
Ale było suuuuperr dawno się tak nie bawiłam.
Mimo, że się wyspałam chodzę jakaś jeszcze do tyłu:rofl2:
A zdjęcia lecę wkleić do galerii.

anineczka-jak Matt??

ja mimo wszystko mam jakiegos lenia a tyle ma dzisiaj zaplanowane no i na 17,00 trenning...
widze, ze zadna z mamusiek nie zna przepisu na placek po cygansku :( szkoda zrobie w takim razie fasolke po bretonsku, choc to nie to samo...
maly usnal a ja lece ogarnac chatke...

Asix u mnie jest to samo jak dawid jest z kapikiem to jest dużo grzeczniejszy niz ze mną wrrrr
ja przepisu niestety nie znam:-(
Elbra wklejaj fotki!! super że imprezka udana:-)

a własnie Beatko ja nie robiłąm kruchego placka z truskawkami tylko z masą grysikową +biszkopt +na wierzch galaretka:-) jak chcesz nei ma sprawy wkleje przepis:-)

dzieki za odpowiedzi co do tych krosteczek;-)zobaczymy jak jutro bedzie?
Beatko a jak uczulenie to po prostu samo przejdzie czy cos trza podac?:dry:
Myslalam najpierw, ze uczulenie, ale truskawki wcinamy od ponad 2 tygodni... tyle ze wczoraj kupilam takie ladniejsze niz zwykle slodsze, moze pedzone?? Hmmmm, nie wiem, a moze jak spal z nami w lozku to nasze przesieradlo go pogryzlo (jest z grubej frotty a spal bezposrednio na nim...)
Anulka samo przejdzie jak nie bedziesz podawać tego co spowodowało uczulenie a jak nie to pediatra coś zapisze
a to że pędzone to możliwe bo większośc rzeczy jest teraz nawozona

anineczka-jak Matt??

ja mimo wszystko mam jakiegos lenia a tyle ma dzisiaj zaplanowane no i na 17,00 trenning...
widze, ze zadna z mamusiek nie zna przepisu na placek po cygansku :( szkoda zrobie w takim razie fasolke po bretonsku, choc to nie to samo...
maly usnal a ja lece ogarnac chatke...
asix z miłą chęcia bym podała ale nie wiem jak to sie robi wiem tylko że placek się smaży i dodaje mięso na wierzch gulaszowe i polewa śmietana ale dokładnie jak się robi nie wiem:no:

a własnie Beatko ja nie robiłąm kruchego placka z truskawkami tylko z masą grysikową +biszkopt +na wierzch galaretka:-) jak chcesz nei ma sprawy wkleje przepis:-)

Sabinko poproszę:-)
Elbra super że się wybawiłaś
Dziękujemy ciociom za pochwały:tak:

A mój samochód mocno się zepsuł stelaż pod silnikiem pękł dobrze ze była brzydka pogoda w sobotę i nie pojechałam na działkę bo strach pomyśleć co by się stało jakbyśmy jechali obwodnica ytak z 140 trupy na miejscu:-(
No nic dwa dni w zakładzie będzie mam tylko nadzieję ze do srody będe miała samochód bo mam zaproszenie na szkolenie Vichy i bardzo chciałam pojechać:tak:tym bardziej ze Ola z babcią mogłaby zostać

reklama
beata-tak mi sie skojarzylo z tym twoim szkoleniem tylko sie ze mnie nie smiej bo to dla mnie prawdziwy dylemat otoz-nie wiem jak dobrac sobie krem do twarzy-powaga!! zwlaszcza, ze tu jest inny wybor no i wiekszosc jest dla kobiet po 30-ce ;) moze masz jakas rade

aaaa i jak cie juz nagabuje pytaniami to pytanie nr. 2 (spac przez to w nocy nie moglam) otoz jak bede leciala samolotem to bedzie akurat pora karmienia macka no i nie wiem co z mlekiem, no i czy jakies herbatki tez moge miec?? co ty mialas dla oli w samolocie??

Do góry