reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
przez pierwsze 2 tygodnie można schudnąć nawet 6 kg ale są najbardziej wymagające żadnego chleba ziemniaków ryżu makaronu słodyczy , za to jajka chude wędliny większość warzyw mięsa chude(nawet smażone) sery można jesz to co dozwolone tak jak sama lubisz nie ma sztywnych przepisów , po 2 tyg stopniowo włanczasz niektóre produkty , poprzednio byłam na niej 5 tyg. i zleciałam 8 kg ale dowiedziałam się że jestem w ciąży i odpuściłam
:-);-)

są trzy etapy pierwszy 2 tyg . chudniesz najwięcej ,potem drugi chudniesz wolniej ale możesz go ciągnąć jak chcesz (aż osiągniesz cel) i trzeci utrzymania osiagniętej wagi najlepszy bo najłatwieszy bo przez poprzednie dwa zdążysz zmienić nawyki żywieniowe ;-)

dziunia a masz jakis link czy coś, gdzie więcej można poczytać o tej diecie? chętnie bym schudła 6 kg przez 2 tyg czy nawet miesiąc :-):-)

anulka zazdroszcze wypadu do Czech na zakupy ;-) i że masz tak blisko.
Szef mojego Dannego się odgrażał że zabierze mojego do Pragi na wieczór kawalerski

na własnie skończyłam oglądać I am Legend na DVD......

reklama
Do góry