anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anitt... trzymaj sie Kochana, glowa do gory, bedzie wszystko dobrze - zycze, zyby mezus jak najszybciej wrocil do zdrowka i formy. A Tobie szczesliwego lotu Lecisz z synkiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anulka sadze ze Anitt leci z synkiem bo dalej karmi piersia
anulka będę się relaksować na BBAluska, to masz 7 dni laby:-)
Liluś gratulacje dla Hani za zdobycie nowych umiejętnościBira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)
moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)
wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)
innym razem może się udaAluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech
no niestety prawie tylko dla siebie :-(bo niestety został maminsynek Maciekaluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)
Anitt trzymaj się Udanego lotu i szybkiego powrotu męża do zdrowia życzęWitam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy )
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
Karina ale pech nie wiem co doradzić :-(Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklameten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie
dużo zdróweczka Mattiemy życzęU
Matt dalej gorączkuje
Nie ma wysypki :---(
Poczekam do późnego popołudnia i do lekarza pojade jeszcze raz
asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.
Asix no to prawie bliziutko mnieZawojuj ten bar w weekend
Asix, jessu gdzie my się spotkamy. Mam nadzieję, ze srawa nie będzie przegrana przez tą odległość.
ale bym się pobawiła ......
właśnie mi przeszło koło nosa spotkanie klasowe wiary z LO , cholercia a już sie cieszyłam :-(, a oni umówili sie na NK na termin gdzie mam impreze w domu , szlag
Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy )
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklameten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie
A mnie dzis wzielo na ciasto z truskawkami (ach, wszystko przez Sabine) i juz piecze sie biszkopt... a zrobie cos takiego, tyle ze na wierzch dam galaretke
Tort z kremem truskawkowym - Stylistka.pl