reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Anitt... trzymaj sie Kochana, glowa do gory, bedzie wszystko dobrze - zycze, zyby mezus jak najszybciej wrocil do zdrowka i formy. A Tobie szczesliwego lotu:tak: Lecisz z synkiem?

reklama
Mężuś siedzi w kuchni robi zapiekankę, mieszkanie posprzątane, Amanda śpi więc mam luzik :-D
Aluska, to masz 7 dni laby:-):-D
anulka będę się relaksować na BB :laugh2::laugh2::laugh2::-p
Bira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku :-D
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)

moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala :szok:
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)

wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)
Liluś gratulacje dla Hani za zdobycie nowych umiejętności:-D:-D:-D
Super że będziesz miała miłego gościa w domciu :tak::-):-)
Aluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal :wściekła/y::wściekła/y:
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech:baffled:
innym razem może się uda :sorry2:
aluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' :-D:-D no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)
no niestety prawie tylko dla siebie :-(bo niestety został maminsynek Maciek:baffled:
Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
Anitt trzymaj się :tak: Udanego lotu i szybkiego powrotu męża do zdrowia życzę :tak::tak::tak:
Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie:wściekła/y:
Karina ale pech:wściekła/y: nie wiem co doradzić :-(
U
Matt dalej gorączkuje :angry::angry::angry:
Nie ma wysypki :-:)-:)-(
Poczekam do późnego popołudnia i do lekarza pojade jeszcze raz :baffled:
dużo zdróweczka Mattiemy życzę :tak:
Byłaś już u lekarza? co powiedział?

dziendoberek!!
ja korzystajac z okazji ze M nie ma w domku a maly spi wpadam do was;-)
no i oczywiscie juz nadrobilam, bo potem w poniedzialek rano to mam normalnie jazdy tyle jest z reguly stron:-D

asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.

tak sobie teraz pomyslalam ze ty naprawde ciekawe jkajo jestes hehehee!!:-D:-D nie gniewaj sie tylko ja tak zawsze na moja siostre mowie bo wszystko sie dowie i nic sie przed nia nie ukryje:tak::-D no i mi sie tak skojarzylo...
Asix no to prawie bliziutko mnie:tak:Zawojuj ten bar w weekend:-D

beata a gdzie ty dokladnie w trojmiescie mieszkasz??

Asix, jessu gdzie my się spotkamy. Mam nadzieję, ze srawa nie będzie przegrana przez tą odległość.

don't worry :D tylko napewno nie teraz troche niech nam maluchy podrosna i za jakis roczek moze sie jakos spikniemy anineczka juz moze w polandzie bedzie to tez bedzie latwiej no i znajdziemy sie jakos po srodku hotelik wynajmiemy na weekndzik w sumie to 2 noce albo 1 bez roznicy;-) i poszalejemy:-D

ale bym się pobawiła ......:-D:-D:-D:-D
właśnie mi przeszło koło nosa spotkanie klasowe wiary z LO :wściekła/y:, cholercia a już sie cieszyłam :-(, a oni umówili sie na NK na termin gdzie mam impreze w domu:sorry2: , szlag:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to szkoda-zwlaszcza jak chcialas byc na tej imprezce:-(
ja z ludzmi z LO nie bardzo sie trzymalam tylko w sumie z ta moja kumpelka co ostatnio u mnie byla takze mnie takie zabawy nie kreca...

Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**

juz napewno jestes w angli mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok:blink:

Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie:wściekła/y:

ojej.... kurcze....

A mnie dzis wzielo na ciasto z truskawkami (ach, wszystko przez Sabine:-p) i juz piecze sie biszkopt... a zrobie cos takiego, tyle ze na wierzch dam galaretke:-p

Tort z kremem truskawkowym - Stylistka.pl

ty cholero ale smaka narobilas:-p:rolleyes2:

anineczka-jak tam Matt??

maumuski tak czytałam o waszym jedzonku no i mam pytanko jak ktoras zna dobry przepis na placek po cygansku to bylabym wdzieczna jakby wkleila go na odpowiedni watek:tak:
otoz 9 lat temu mojej przyjaciolki wujek ze slaska zrobil taki placek i juz nigdy takiego nie jadlam, on twierdzil ze tak sie u nich robi a jak robilam juz wg. wielu przepisow no i lipa:zawstydzona/y:
a mam taka chetke na cos takiego...

kurcze sprawdzalam nasze namiary zeby znalez Anitt no ale jej nie ma tak jak juz jest w anglii to moze bym do niej zadzwonila, kurcze szkoda :(

dzieńdoberek , ja tylko na chwilke bo mała usneła przed kąpielą, dzisiaj jak meżuś wyszedł do pracy to małą wziełam do siebie i spałyśmy do 11:szok:, ale bosko nie wiem kiedy ostatnio tak pospałam:-):-):-) , dzisiaj wrócił szybko o 13 tak więc zakupy i relaksik:laugh2: , bo jutro jedziemy do teściów na obiad :confused:, i jak zwykle będe wysuchiwać że cegoś nie chce zjeść :baffled::eek:( jestem na diecie od poniedziałku , już 2 kg mniej ) ale niech im będzie przezyje jakoś jak to mówia :rofl2::errr: ..nie chcem ale muszem.....

lilka gratulacje dla hanusi :blink::rolleyes2:

anineczka zdróweczka dla matiego :-):-)

anulka jak mogłaś .... :no: narobiłaś mi takiego smaka ....... :huh:

karinko bądz dobrej myśli , nic nie jest przesądzone:tak:

hej hej hej

ja juz w domciu, całe popołudnie spędziliśmy poza domkiem, najpierw byliśmy ogladać restauracje i w końcu zdecydowalismy sie na włoską i już jest zarezerwowana. Ale sie cieszę :-):-):-) A potem jeszcze do dziadków pojechaliśmy na chwile, zanieść kartke i prezent już na jutro - dzień ojca, fajnie było.

Anulka
ja jutro bedę piekła babke cytrynowa z okazji dnia ojca, prezent już 2 tygodnie temu dostał.

ja sobie dzisiaj kupiłam LINDOR Lindt ;-) nie mogłam sie oprzeć, kocham te czekoladki.

annineczka
i jak byłaś u lekarza co powiedział?

reklama
Do góry