reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anitt... trzymaj sie Kochana, glowa do gory, bedzie wszystko dobrze - zycze, zyby mezus jak najszybciej wrocil do zdrowka i formy. A Tobie szczesliwego lotu:tak: Lecisz z synkiem?

reklama
Mężuś siedzi w kuchni robi zapiekankę, mieszkanie posprzątane, Amanda śpi więc mam luzik :-D
Aluska, to masz 7 dni laby:-):-D
anulka będę się relaksować na BB :laugh2::laugh2::laugh2::-p
Bira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku :-D
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)

moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala :szok:
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)

wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)
Liluś gratulacje dla Hani za zdobycie nowych umiejętności:-D:-D:-D
Super że będziesz miała miłego gościa w domciu :tak::-):-)
Aluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal :wściekła/y::wściekła/y:
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech:baffled:
innym razem może się uda :sorry2:
aluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' :-D:-D no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)
no niestety prawie tylko dla siebie :-(bo niestety został maminsynek Maciek:baffled:
Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
Anitt trzymaj się :tak: Udanego lotu i szybkiego powrotu męża do zdrowia życzę :tak::tak::tak:
Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie:wściekła/y:
Karina ale pech:wściekła/y: nie wiem co doradzić :-(
U
Matt dalej gorączkuje :angry::angry::angry:
Nie ma wysypki :-:)-:)-(
Poczekam do późnego popołudnia i do lekarza pojade jeszcze raz :baffled:
dużo zdróweczka Mattiemy życzę :tak:
Byłaś już u lekarza? co powiedział?

dziendoberek!!
ja korzystajac z okazji ze M nie ma w domku a maly spi wpadam do was;-)
no i oczywiscie juz nadrobilam, bo potem w poniedzialek rano to mam normalnie jazdy tyle jest z reguly stron:-D

asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.

tak sobie teraz pomyslalam ze ty naprawde ciekawe jkajo jestes hehehee!!:-D:-D nie gniewaj sie tylko ja tak zawsze na moja siostre mowie bo wszystko sie dowie i nic sie przed nia nie ukryje:tak::-D no i mi sie tak skojarzylo...
Asix no to prawie bliziutko mnie:tak:Zawojuj ten bar w weekend:-D

beata a gdzie ty dokladnie w trojmiescie mieszkasz??

Asix, jessu gdzie my się spotkamy. Mam nadzieję, ze srawa nie będzie przegrana przez tą odległość.

don't worry :D tylko napewno nie teraz troche niech nam maluchy podrosna i za jakis roczek moze sie jakos spikniemy anineczka juz moze w polandzie bedzie to tez bedzie latwiej no i znajdziemy sie jakos po srodku hotelik wynajmiemy na weekndzik w sumie to 2 noce albo 1 bez roznicy;-) i poszalejemy:-D

ale bym się pobawiła ......:-D:-D:-D:-D
właśnie mi przeszło koło nosa spotkanie klasowe wiary z LO :wściekła/y:, cholercia a już sie cieszyłam :-(, a oni umówili sie na NK na termin gdzie mam impreze w domu:sorry2: , szlag:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to szkoda-zwlaszcza jak chcialas byc na tej imprezce:-(
ja z ludzmi z LO nie bardzo sie trzymalam tylko w sumie z ta moja kumpelka co ostatnio u mnie byla takze mnie takie zabawy nie kreca...

Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**

juz napewno jestes w angli mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok:blink:

Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie:wściekła/y:

ojej.... kurcze....

A mnie dzis wzielo na ciasto z truskawkami (ach, wszystko przez Sabine:-p) i juz piecze sie biszkopt... a zrobie cos takiego, tyle ze na wierzch dam galaretke:-p

Tort z kremem truskawkowym - Stylistka.pl

ty cholero ale smaka narobilas:-p:rolleyes2:

anineczka-jak tam Matt??

maumuski tak czytałam o waszym jedzonku no i mam pytanko jak ktoras zna dobry przepis na placek po cygansku to bylabym wdzieczna jakby wkleila go na odpowiedni watek:tak:
otoz 9 lat temu mojej przyjaciolki wujek ze slaska zrobil taki placek i juz nigdy takiego nie jadlam, on twierdzil ze tak sie u nich robi a jak robilam juz wg. wielu przepisow no i lipa:zawstydzona/y:
a mam taka chetke na cos takiego...

kurcze sprawdzalam nasze namiary zeby znalez Anitt no ale jej nie ma tak jak juz jest w anglii to moze bym do niej zadzwonila, kurcze szkoda :(

dzieńdoberek , ja tylko na chwilke bo mała usneła przed kąpielą, dzisiaj jak meżuś wyszedł do pracy to małą wziełam do siebie i spałyśmy do 11:szok:, ale bosko nie wiem kiedy ostatnio tak pospałam:-):-):-) , dzisiaj wrócił szybko o 13 tak więc zakupy i relaksik:laugh2: , bo jutro jedziemy do teściów na obiad :confused:, i jak zwykle będe wysuchiwać że cegoś nie chce zjeść :baffled::eek:( jestem na diecie od poniedziałku , już 2 kg mniej ) ale niech im będzie przezyje jakoś jak to mówia :rofl2::errr: ..nie chcem ale muszem.....

lilka gratulacje dla hanusi :blink::rolleyes2:

anineczka zdróweczka dla matiego :-):-)

anulka jak mogłaś .... :no: narobiłaś mi takiego smaka ....... :huh:

karinko bądz dobrej myśli , nic nie jest przesądzone:tak:

hej hej hej

ja juz w domciu, całe popołudnie spędziliśmy poza domkiem, najpierw byliśmy ogladać restauracje i w końcu zdecydowalismy sie na włoską i już jest zarezerwowana. Ale sie cieszę :-):-):-) A potem jeszcze do dziadków pojechaliśmy na chwile, zanieść kartke i prezent już na jutro - dzień ojca, fajnie było.

Anulka
ja jutro bedę piekła babke cytrynowa z okazji dnia ojca, prezent już 2 tygodnie temu dostał.

ja sobie dzisiaj kupiłam LINDOR Lindt ;-) nie mogłam sie oprzeć, kocham te czekoladki.

annineczka
i jak byłaś u lekarza co powiedział?

reklama
Do góry