reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

beata a gdzie ty dokladnie w trojmiescie mieszkasz??

..
Asix Gdynia:tak:

dzieńdoberek , ja tylko na chwilke bo mała usneła przed kąpielą, dzisiaj jak meżuś wyszedł do pracy to małą wziełam do siebie i spałyśmy do 11:szok:, ale bosko nie wiem kiedy ostatnio tak pospałam:-):-):-) , dzisiaj wrócił szybko o 13 tak więc zakupy i relaksik:laugh2: , bo jutro jedziemy do teściów na obiad :confused:, i jak zwykle będe wysuchiwać że cegoś nie chce zjeść :baffled::eek:( jestem na diecie od poniedziałku , już 2 kg mniej ) ale niech im będzie przezyje jakoś jak to mówia :rofl2::errr: ..nie chcem ale muszem.....

Dziunia o jak ładnie pospałyscie ja nie pamietam kiedy spałam do 11
ładnie 2 kg mniej pozazdroscić jakaś specjalna dietka?
Larvuniu po staremu :tak:

Cos pustki dzisiaj
Uporałam się z prasowankiem dzieci spia nareszcie Ola pierwszy raz tylko 2 razy w dzień spała bo zawsze jeszcze około 17 miała spanko na siłe przetrzymałam ją do 19,30 i padła jak nieżywa mam nadzieje ze pośpi do rana:baffled:
Skorzystam z okazji i też chyba dzisiaj szybciej pójdę spać bo 6 pobudka jak zawsze:baffled:
Sabinko i co z tym przepisikiem na kruche z truskawkami?
Anineczko jak Mateusz?
Kurcze od noszenia tych tobołów znowu coś mi wlazło w plecy bo fotelik z Olką + 2 torby i za rękę Michał i mi plecy nie wytrzymały:baffled:

reklama
Oj, Karina... i co myslicie z tym fantem robic? Bo ja ciagle o Was mysle... i wydaje mi sie, ze glupio byloby teraz spasowac temat, za duzo w to wlozylas i uczucia i pracy i kasy... Moze bedzie ok, albo i lepiej - musisz jakos wybadac grunt...:tak:

Larvuniu, dobry wieczor:-)

jak minal tydzien?? pewnie padnieta jestes... och... ja bym chyba nie dala tak rady... Oskar pochlania mnie w zupelnosci:-p:-D

Beatko... no jak nioslas fotelik z Ola... + siaty i jeszcze Michal na doczepke za reke to... fiu, fiu... :szok::szok:

Dziunia, milej wizyty u tesciow i smacznego obiadku;-)

ups... ale pustki:zawstydzona/y:

chyba tez mykam do lozka... jutro planujemy jechac do Czech:tak: do Hradec Kralove, mamy w sumie 100km, wiec blizej niz do Wrocka, a jest tam fajne centrum handlowe i Ikea... wiec mozemy troche polazic po sklepach, cos zjesc i zahaczyc o Ikee, uwielbiam ja... :-p:-):-)

reklama
Do góry