reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.
Wszystkiego odechcialo mi sie:wściekła/y:

reklama
wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)
Lilka super ze będziesz miała fajne towarzystwo:tak:

U mnie akcja sobotnie sprzatanie zakończona:tak::-D

Dzien dobry:-)

Beatko, mam nadzije ze grypa jelitowa juz poszla sobie...?
Anulka dziękuję a poszła i nawet kawkę juz dzisiaj piłam:-D
Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
Anitt powodzenia yrzymaj sie cieplutko

Karina dupa cholera ale wez gleboki oddech
teraz pomyslmy...facet moze otworzyc sklep z innym asortymentem,typu ubranka,ktorych ty nie masz
wasze sklepy beda konkurowac ale nie jestes spisana na straty:tak:
jak duza jest twoja miejscowosc??
moj rodzinny wolsztyn to 14tys. mieszkancow i mamy 6 sklepow dla dzieci a tylko 1 ma wozki,lozeczka itd!! i interes sie kreci ze hej!!:-):tak:

wybadaj moze teren jak duzy gosciu bedzie mial metraz,to juz ci sytuacje rozjasni
glowa do gory

Dziewczyny ale jestem zla dzisiaj mam jakis kiepski dzien:-:)wściekła/y:Maz poszedl zamowic projekt reklamy no i facet powiedzial nam ze jakis facet od nas otwiera duzy sklep 400 metrowy dla dzieci bo zamowil juz u niego reklame:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten sklep bedzie blisko naszego i nie wiem co robic wszystko stanelo pod duzym znakiem zapytania a najgorsze to ze juz troche rzeczy pokupowalam.

O kurcze Karina wybadaj z czym on będzie miał ten sklep może nie będzie "ciężkiego sprzętu" tylko ubrania i zabawki może zywność.Jak nie to zostaje konkurencja cenowa ale głowa do góry bo 2 sklepy w mieście to bardzo mało

Karina dupa cholera ale wez gleboki oddech
teraz pomyslmy...facet moze otworzyc sklep z innym asortymentem,typu ubranka,ktorych ty nie masz
wasze sklepy beda konkurowac ale nie jestes spisana na straty:tak:
jak duza jest twoja miejscowosc??
moj rodzinny wolsztyn to 14tys. mieszkancow i mamy 6 sklepow dla dzieci a tylko 1 ma wozki,lozeczka itd!! i interes sie kreci ze hej!!:-):tak:

wybadaj moze teren jak duzy gosciu bedzie mial metraz,to juz ci sytuacje rozjasni
glowa do gory

Ten od reklamy mowil ze na szyldziema byc zawarte Fisher Price,Matel itd.... maz powiedzial ze to sa fimy zabawek a my w sumie tak bardzo w to nie wchodzimy na co innego bedzie nacisk a on na to ze wozki tamten tez bedzie mial.
Co do miejscowosci to mamy czterdziesci pare tysiecy ludzi.
Ten od reklamy powiedzial ze to otwiera gosci ze Szczecinka ktory ma kupe kasy i ten sklep to podobno takie widzi mi sie:wściekła/y:( sadze ze to jest Kielbasa od nas on ma kupe kupe kasy powykupowal juz sporo nieruchomosci i dalej inwestuje)

O kurcze Karina wybadaj z czym on będzie miał ten sklep może nie będzie "ciężkiego sprzętu" tylko ubrania i zabawki może zywność.Jak nie to zostaje konkurencja cenowa ale głowa do góry bo 2 sklepy w mieście to bardzo mało

W tym sek ze to nie bedzie dwoch sklepow u nas jest kilka z ubrankami sa dwa z samymi wozkami ale maly wybor maja no i jest jeden wiekszy Kardigan ale on jest z drugiej strony miasta i ma wyzsze ceny.
Watpie zeby bral hale 400 metrowa na ubranka czy zywnosc:no:

Karina to nie wyglada to wesolo..:-:)-(
ty masz duzo do stracenia a gosciu jak ma ful kasy to nie....ja pitole ale pech
:crazy:

Ups Karina :szok::szok::szok:
Gościu na 400 metrach napewno będzie miał wózki i łóżeczka.

A nie możesz ty znaleźć innego lokalu w innej dzielnicy?
No niewiem.Troszke dalej?

Szlak by to trafił :angry::angry:

A tak to dzieńdobry.

Matt dalej gorączkuje :angry::angry::angry:
Nie ma wysypki :-:)-:)-(
Poczekam do późnego popołudnia i do lekarza pojade jeszcze raz :baffled:

Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**

Anitt szczesliwej podrózy i dużo zdrówka dla męża, pozdrów go odemnie !!

karina o kurde :szok::szok::szok: to teraz masz niezłego zgrzyta

Matt dalej gorączkuje :angry::angry::angry:
Nie ma wysypki :-:)-:)-(
Poczekam do późnego popołudnia i do lekarza pojade jeszcze raz :baffled:
annineczka biedny Matt, ucałuj go w czółko :tak::-) duzo zdrówka
daj potem znać co lekarz powiedział

a ja własnie rozmawiam z siostra i sie wygadała, że kupiła ten basenik samochodzik co ma misia :-):-) mówi że jest super bo jeszcze ma daszek i klape otwierana jak w prawdziwym samochodzie a tego na fotkach nie było widać :-):-)

reklama
Oj... Karina... nie wiem co radzic... kurcze mac...:wściekła/y:

szkoda byloby wtopic kase i stracic, a z drugiej strony moze wcale nie bedziecie wchodzic sobie w parade... ceny, wystroj, obsluga zrobia swoje - wiec moze warto kontynuowac... a nie uciekac z podwinietym ogonem:zawstydzona/y: nie wiem, ale to porabane... Kupujesz, urzadzasz, cieszysz sie i nagle noz w plecy... boje sie, bo jak piszesz ze facet ma kase a sklep to takie widzi mi sie, to moze chciec wyeliminowac konkurencje i dac super ceny - nawet po kosztach, a potem moze juz zaszalec z podwyzka, no i stac go na to... Naprawde nie wiem, ale przemyslcie to wszystko:-:)-:)-(

Beatko, u nas akcja sprzatenie byla wczoraj:-p:zawstydzona/y:

Anineczko, ojoj, to szkoda, ze ta goraczka dalej jest... biedny maluszek, co mu jest...:-(

A mnie dzis wzielo na ciasto z truskawkami (ach, wszystko przez Sabine:-p) i juz piecze sie biszkopt... a zrobie cos takiego, tyle ze na wierzch dam galaretke:-p

http://www.stylistka.pl/chwila-dla-ciebie/gotowanie/tort-z-kremem-truskawkowym

Do góry