reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
DZIEN DOBRY KOCHANE:-D

Hej
No i byliśmy u doktorki.Tak jak się spodziewałam.Nie wykryła nic.Płuca i wsio tam czyste,uszy czyste wsio okey.Tylko ta gorączka :wściekła/y:
Mamy podawać calpol na zmiane z nurofenem,bo co innego?
Podejrzewam,że jak jest chory to jutro wszystko wyjdzie albo to trzydniówka.
Zobaczymy :baffled:
Ale poprosiłam o recepte na antykoncepcje tak więc na darmo nie pojechaliśmy ;-)
Teraz młody próbuje usnąć,ale ciężko mu idzie.
Sorki,że nie poodpisuje,ale już mnie oczy bolą,niewiem czemu :baffled:

Anineczko dobrze ze nic nie znalazlam moze faktycznie to trzydniowka:tak:

padam na pysk, dobrej nocki kochane!

a jutro do roboty cały dzień :baffled:

Oj Misia pracusiu wierze ze masz kupe roboty dom,dzieci,praca.....ale najwazniejsze ze idzie Ci dobrze i ze rozkrecilas to ladnie tak dalej:tak:

Karinka to czekam na cenę:-)
Ja też:tak:
Hej
No i byliśmy u doktorki.Tak jak się spodziewałam.Nie wykryła nic.Płuca i wsio tam czyste,uszy czyste wsio okey.Tylko ta gorączka :wściekła/y:
Mamy podawać calpol na zmiane z nurofenem,bo co innego?
Podejrzewam,że jak jest chory to jutro wszystko wyjdzie albo to trzydniówka.
Zobaczymy :baffled:
Ale poprosiłam o recepte na antykoncepcje tak więc na darmo nie pojechaliśmy ;-)
Teraz młody próbuje usnąć,ale ciężko mu idzie.
Sorki,że nie poodpisuje,ale już mnie oczy bolą,niewiem czemu :baffled:
Anineczko no i tak czasami jest jak nie jedno chore to drugie:baffled:

Witam:-)

Jozin z bażin wreszcie śpi:-) Dziś przeszła sama siebie i wstała... o ............ 2:15 a co. Od spania oczy ropieją:baffled: Normalnie myślałam, ze koleżankę rozszarpię....... Ja cały dzień nieprzytomna chodziłam. Pogoda się zepsuła... mam nadzieję, ze jutro nie będzie padać.

Beata, zazdroszczę. Jak Ty to robisz, ze masz takie grzeczne dziecko?
Bira ja też czasami tracę kontrolę nad sobą ale generalnie nie wiem dklaczego mam takie grzeczne dziecko chyba bozia mi wynagrodziła po Michale bo był paskudny i nadal jest niegrzeczny no może nie tyle co niegrzeczny co bardzo ruchliwy i gadatliwy.To tez uwierzcie może denerwować
A Ola jeść spać i kupka to jej potrzeby i zawsze roześmiana.
A i ja nigdy dzieci nie nosiłam na rekach moze wyrodna matka ale zawsze miałam dużo pracy i dzieci na leżaczkach zawsze ze mną ale nigdy nie uwieszone mojej spódnicy
A to sobie popisałam bo mam chwilkę gdyż od 5 nie śpimy:baffled:a nie musimy dygać do przedszkola z rana.Dzisiaj mam wizytę z Michałem u psychologa:baffled:ludzie jestem ciekawa co z tego będzie zeby tylko mnie do psychiatry nie skierowała bo juz czuję ze świruję.No za 1,5 tygodnia mąż przyjeżdża na 3 aż tygodnie:tak:

Ja też:tak:

Anineczko no i tak czasami jest jak nie jedno chore to drugie:baffled:

Bira ja też czasami tracę kontrolę nad sobą ale generalnie nie wiem dklaczego mam takie grzeczne dziecko chyba bozia mi wynagrodziła po Michale bo był paskudny i nadal jest niegrzeczny no może nie tyle co niegrzeczny co bardzo ruchliwy i gadatliwy.To tez uwierzcie może denerwować
A Ola jeść spać i kupka to jej potrzeby i zawsze roześmiana.
A i ja nigdy dzieci nie nosiłam na rekach moze wyrodna matka ale zawsze miałam dużo pracy i dzieci na leżaczkach zawsze ze mną ale nigdy nie uwieszone mojej spódnicy
A to sobie popisałam bo mam chwilkę gdyż od 5 nie śpimy:baffled:a nie musimy dygać do przedszkola z rana.Dzisiaj mam wizytę z Michałem u psychologa:baffled:ludzie jestem ciekawa co z tego będzie zeby tylko mnie do psychiatry nie skierowała bo juz czuję ze świruję.No za 1,5 tygodnia mąż przyjeżdża na 3 aż tygodnie:tak:

Uuuu Beatka no to super 1,5 tygodnia zleci jak z bicza trzasnal:tak:co do Michalka to bedzie dobrze:tak:

Beatko ,Sabinko jak chcecie naprawde to pewnie ze cene podam ale tak gdzies na poczatku lipca wytrzymacie tyle???????;-):-)

Dziewczyny odnosnie sklepu mam do Waspytanko czy znacie jaks firme moze Polska ktora jest producentem wozkow ale zeby ceby byly nizsze?????Bo wiecie na razie mam Chicco,Graco one sa drozsze i z tanszych 5 szt z Arti no i okolo 15 lipca bede rozmawiac z Coneco ale chcialabym jeszcze miec taka tansza firme zeby kazdy mogl sobie pozwlic na zakup wozka??????????

dzien dobry mamcie!!!
ja jak zwykle mam troche do nadrobienia bo sie przewaznie rozpisujecie wieczorkiem:confused:

Wisienka no to oficjalnie gratuluję nasza moderatorko:-)

GRATULACJE ROWNIEZ ODE MNIE!!

anitt-apropos przemka to bedzie dobrze, najwazniejsze, ze jest w szpitalu pod opieka ja wiem z ci ciezko i sama bym swirowala jakby moj M byl daleko ode mnie no i jeszcze ten wypadek ...takze cie w pelni rozumiem i sciskam mocno a ze nie jest zachwycony twoja propozycja przyjazdu to sie nie dziwie-wiesz to facet i chce zaoszczedzic ci klopotow tylko nie bierze pod uwage, ze ty i tak swirujesz w polandzie-ehhh co tu duzo pisac...
pipsalas ze 4 miesiace nie bedzie mogl pracowac, a co z odszkodowaniem??
kurcze perwnie jeszcze za wczesnie na to pytanko...
buziak dla ciebie ogromny

pusia-widze, ze zakupy to kazda kobitke tak nakrecaja-ja tak mam jak znajde cos trafionego, bo inaczej to mam tylko nerwa, ze kase wydlam
no i fajnie ze kacperek tak szaleje na basenie mnie to ciagle dziwi, ze dzieci nie boja sie nurkowac
no i po wizycie u fryzjerka koniecznie wklej fotki, "przed" i "po":tak::laugh2:

pusia dzieki
dobrze ze nie wibratorku :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ahahahahahaha nie moge:-D:rofl::-D

Asix ogladalas ten program o duzych noworodkach:confused:

nie, niestety padam jak kawka juz po 20,00 no i nie idzie sie ze mna dogadac juz po tej godzinie wiec tv nie wchodzi nawet w gre!!:dry::no2::hmm:

beata-no mezulek juz nie dlugo bedzie-zobaczysz jak te 1,5 tygodnia zleci ale on chyba czesto przyjezdza,co??no i u psychologa bedzie ok :) don't worry!!!:tak::wink:

Dziewczyny odnosnie sklepu mam do Waspytanko czy znacie jaks firme moze Polska ktora jest producentem wozkow ale zeby ceby byly nizsze?????Bo wiecie na razie mam Chicco,Graco one sa drozsze i z tanszych 5 szt z Arti no i okolo 15 lipca bede rozmawiac z Coneco ale chcialabym jeszcze miec taka tansza firme zeby kazdy mogl sobie pozwlic na zakup wozka??????????

ja niestety nie doradze, bo wiem jakie tanie sa u mnie no a poland to co innego..
ale pomysl niezly-sklep na kazda kieszen:tak:

reklama
przeczytałam ;-)
włoskami się nie przejmuj, i tak ślicznie wyglądasz :tak: ale racja wizyta, u fryzjera na pewno poprawi humorek, więc sobie nie żałuj :-)

Nie będę Żałować no chyba że fryzjerka nie będzie miała miejsc :-(

Dzień dobry

Kacper ładniutko spał dziś na mleczko obudził się o 6 i spał do 9 :tak:.
Dzis przyjedzie brat mojego męża i przy okazji przywiezie od mojej siostry kojec dlla Kacpra z tego co pamiętam to cos w takim stylu
2759215d00cae80c.jpg

Mam nadzieje że zda egzamin :tak:

karina1980 kurcze jakoś żadna firma nie przychodzi mi do głowy :baffled:

wisienka ja też nigdy nie miałam :-:)-p;-)

Do góry