Wziełam tradycyjnie plasterki Evra. Mi pasowały od zawsze,mężowi też.
Zastanawiałam się nad tabletkami,ale mąż się uparł
a czemu to mąż się uparł? przecież to ty masz stosować antybociany a nie on? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wziełam tradycyjnie plasterki Evra. Mi pasowały od zawsze,mężowi też.
Zastanawiałam się nad tabletkami,ale mąż się uparł
chyba się martwi o moją wątrobea czemu to mąż się uparł? przecież to ty masz stosować antybociany a nie on? ;-)
Hej
No i byliśmy u doktorki.Tak jak się spodziewałam.Nie wykryła nic.Płuca i wsio tam czyste,uszy czyste wsio okey.Tylko ta gorączka
Mamy podawać calpol na zmiane z nurofenem,bo co innego?
Podejrzewam,że jak jest chory to jutro wszystko wyjdzie albo to trzydniówka.
Zobaczymy
Ale poprosiłam o recepte na antykoncepcje tak więc na darmo nie pojechaliśmy ;-)
Teraz młody próbuje usnąć,ale ciężko mu idzie.
Sorki,że nie poodpisuje,ale już mnie oczy bolą,niewiem czemu
padam na pysk, dobrej nocki kochane!
a jutro do roboty cały dzień
Ja teżKarinka to czekam na cenę:-)
Anineczko no i tak czasami jest jak nie jedno chore to drugieHej
No i byliśmy u doktorki.Tak jak się spodziewałam.Nie wykryła nic.Płuca i wsio tam czyste,uszy czyste wsio okey.Tylko ta gorączka
Mamy podawać calpol na zmiane z nurofenem,bo co innego?
Podejrzewam,że jak jest chory to jutro wszystko wyjdzie albo to trzydniówka.
Zobaczymy
Ale poprosiłam o recepte na antykoncepcje tak więc na darmo nie pojechaliśmy ;-)
Teraz młody próbuje usnąć,ale ciężko mu idzie.
Sorki,że nie poodpisuje,ale już mnie oczy bolą,niewiem czemu
Bira ja też czasami tracę kontrolę nad sobą ale generalnie nie wiem dklaczego mam takie grzeczne dziecko chyba bozia mi wynagrodziła po Michale bo był paskudny i nadal jest niegrzeczny no może nie tyle co niegrzeczny co bardzo ruchliwy i gadatliwy.To tez uwierzcie może denerwowaćWitam:-)
Jozin z bażin wreszcie śpi:-) Dziś przeszła sama siebie i wstała... o ............ 2:15 a co. Od spania oczy ropieją Normalnie myślałam, ze koleżankę rozszarpię....... Ja cały dzień nieprzytomna chodziłam. Pogoda się zepsuła... mam nadzieję, ze jutro nie będzie padać.
Beata, zazdroszczę. Jak Ty to robisz, ze masz takie grzeczne dziecko?
Ja też
Anineczko no i tak czasami jest jak nie jedno chore to drugie
Bira ja też czasami tracę kontrolę nad sobą ale generalnie nie wiem dklaczego mam takie grzeczne dziecko chyba bozia mi wynagrodziła po Michale bo był paskudny i nadal jest niegrzeczny no może nie tyle co niegrzeczny co bardzo ruchliwy i gadatliwy.To tez uwierzcie może denerwować
A Ola jeść spać i kupka to jej potrzeby i zawsze roześmiana.
A i ja nigdy dzieci nie nosiłam na rekach moze wyrodna matka ale zawsze miałam dużo pracy i dzieci na leżaczkach zawsze ze mną ale nigdy nie uwieszone mojej spódnicy
A to sobie popisałam bo mam chwilkę gdyż od 5 nie śpimya nie musimy dygać do przedszkola z rana.Dzisiaj mam wizytę z Michałem u psychologaludzie jestem ciekawa co z tego będzie zeby tylko mnie do psychiatry nie skierowała bo juz czuję ze świruję.No za 1,5 tygodnia mąż przyjeżdża na 3 aż tygodnie
Wisienka no to oficjalnie gratuluję nasza moderatorko:-)
pusia dzieki
dobrze ze nie wibratorku
Asix ogladalas ten program o duzych noworodkach
Dziewczyny odnosnie sklepu mam do Waspytanko czy znacie jaks firme moze Polska ktora jest producentem wozkow ale zeby ceby byly nizsze?????Bo wiecie na razie mam Chicco,Graco one sa drozsze i z tanszych 5 szt z Arti no i okolo 15 lipca bede rozmawiac z Coneco ale chcialabym jeszcze miec taka tansza firme zeby kazdy mogl sobie pozwlic na zakup wozka??????????
przeczytałam ;-)
włoskami się nie przejmuj, i tak ślicznie wyglądasz ale racja wizyta, u fryzjera na pewno poprawi humorek, więc sobie nie żałuj :-)