reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

no a teraz tak szybciutko co u mnie...
chodze marudna i nie wyspana bo maly wstaje w nocy na jedzenie chociaz 2 dni byl juz spokoj i budzil mi sie nad ranem no ale chyba wychodzi na to ze musze mu dawac wiecej jedzonka w ciagu dnia a ja go wczoraj poilam jak glupia no ale 3 kuopki poszly-kurcze musze to jakos wysrodkowac...
no i w piatek ma 3 godz trening na barmanke i w sobote i w niedziele do pracy na 12 godzin lece kurcze, boje sie jak cholera nie dosc, ze nowa praca (ttylko dorywczo), nowi ludzie... ehhmam nadzieje, ze dam sobie rade, no i ze tatus poradzi sobie z Mattim.. kurcze tyle obaw ale musze sie jakos przelamac w koncu kaska sie przyda do polandu...

reklama
Uuuu Beatka no to super 1,5 tygodnia zleci jak z bicza trzasnal:tak:co do Michalka to bedzie dobrze:tak:

Beatko ,Sabinko jak chcecie naprawde to pewnie ze cene podam ale tak gdzies na poczatku lipca wytrzymacie tyle???????;-):-)

Dziewczyny odnosnie sklepu mam do Waspytanko czy znacie jaks firme moze Polska ktora jest producentem wozkow ale zeby ceby byly nizsze?????Bo wiecie na razie mam Chicco,Graco one sa drozsze i z tanszych 5 szt z Arti no i okolo 15 lipca bede rozmawiac z Coneco ale chcialabym jeszcze miec taka tansza firme zeby kazdy mogl sobie pozwlic na zakup wozka??????????
Karina powinnam wytrzymać:tak:
Co do tańszych firm to wiem ze Nestor,Deltim czy cos takiego i widziałam tez na wózkach nazwę Firkon chyba

beata-no mezulek juz nie dlugo bedzie-zobaczysz jak te 1,5 tygodnia zleci ale on chyba czesto przyjezdza,co??no i u psychologa bedzie ok :) don't worry!!!:tak::wink:
Asix wiem wcale tym razem jakos nie tęsknię:baffled:mam ciągle coś także nie mam czasu o tym myśleć
Napisze potem co z tym psychologiem

no a teraz tak szybciutko co u mnie...
chodze marudna i nie wyspana bo maly wstaje w nocy na jedzenie chociaz 2 dni byl juz spokoj i budzil mi sie nad ranem no ale chyba wychodzi na to ze musze mu dawac wiecej jedzonka w ciagu dnia a ja go wczoraj poilam jak glupia no ale 3 kuopki poszly-kurcze musze to jakos wysrodkowac...
no i w piatek ma 3 godz trening na barmanke i w sobote i w niedziele do pracy na 12 godzin lece kurcze, boje sie jak cholera nie dosc, ze nowa praca (ttylko dorywczo), nowi ludzie... ehhmam nadzieje, ze dam sobie rade, no i ze tatus poradzi sobie z Mattim.. kurcze tyle obaw ale musze sie jakos przelamac w koncu kaska sie przyda do polandu...
Asix super pomysł z dodatkowa pracą raz kaska, dwa trochę się rozerwiesz, trzy niech chłopaki tez budują więź:tak:

pusia-widze, ze zakupy to kazda kobitke tak nakrecaja-ja tak mam jak znajde cos trafionego, bo inaczej to mam tylko nerwa, ze kase wydlam
no i fajnie ze kacperek tak szaleje na basenie mnie to ciagle dziwi, ze dzieci nie boja sie nurkowac
no i po wizycie u fryzjerka koniecznie wklej fotki, "przed" i "po":tak::laugh2:

Nooo zakupy to fajna sprawa (oprócz kupowania spożywki za tym nie przepadam :-D:-D)

Obiecuje wkleić zdjęcie no chyba że będę wyglądała tragicznie to sie zakopie pod ziemie :baffled::szok:

No właśnie jeszcze Tako też widziałam a Aro nie polecam bo miałam dla Michała kiedyś niedoś ze ciężki diabeł to jeszcze olbrzymi i często się psuł po pół roku opyliłam go

Dobra lecę

Asix wiem wcale tym razem jakos nie tęsknię:baffled:mam ciągle coś także nie mam czasu o tym myśleć
Napisze potem co z tym psychologiem

Asix super pomysł z dodatkowa pracą raz kaska, dwa trochę się rozerwiesz, trzy niech chłopaki tez budują więź:tak:

napisz kochana ...
kurcze az mi 3 za wymienilas :)))) troche pozytywniej mysle..
no i masz racje niech buduja wiez, tylko jakos mi tak dziwnie....

reklama
pusia-kojec fajny, ja tez o czyms takim mysle no bo jedziemy do polandu i nie bede miala gdzie malego polozyc ale tesciowa stwierdzila, ze przesadzam no i teraz nie wiem co mam robic w sumie to maly moze spac z nami na lozku no ale ja bede wtedy czuwac cala noc i za cholere sie nie wyspie...

Do góry