reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

netka
witaj! widze ze mamy synow z tego samego dnia :-):-) o ktorej godzinie urodzilas?

Wisienko moje gratulacje!

Ja urodziłam o 12:45.Kuba ważył 2900 i mierzył 52cm.A Twój synuś jest starszy czy może młodszy?
No to teraz będę Cię zasypywać tysiącem pytań o wszystko.:-D:-D:-D.
Pozdrawiam.;-).

reklama
Gadalam dzisiaj z Przemkiem, jest gorzej niz myslalam :( Spadl z siodmego poziomu rusztowania... Na cztery lapy jak kot, heh, to jedyny plus.
Zatrzymal sie na jakiejs rurze i dzieki temu nie grzmotnal o ziemie tak mocno. Lezy pod kroplowka, nie moze jesc i nawet pic... Ma gips od kolana w dol i maja mu zalozyc na calutka noge... 4 miesiace nie moze pracowac... Nie wiem kiedy wyjdzie, jak sie dowie to wtedy zabukuje bilet na samolot. Mam dola na maksa jest mi cholernie smutno... On tam lezy i go boli, ciagle jakies zastrzyki dostaje i leki przeciwbolowe, wczoraj juz mial jakas operacje, ale on niewiele wie :/ Nawet sie przy mnie pytal w jakim jest szpitalu...
Powiedzialam mu ze chce przyjechac mu pomoc ale nie wydawal sie zachwycony... ;( Nie wiem... Teraz po tej rozmowie jeszcze bardziej sie zdolowalam ja pierd...
Sorry ze wam sie tak zale, ale moze jak to napisze to jakos bedzie mi lepiej :(((

dziękować Bogu że skończyło sie "tylko" na nodze... Jak przeczytałam że z takiej wysokości spadł to aż mi ciarki przeszły. Jak piszą dziewczyny na pewno ma tam dobra opiekę więc będzie dobrze :tak:.

Kacper niedawno usnął bo do domu zjechaliśmy po 20 . Po basenie były jeszcze sklepy :-) wybrałam sobie okulary przeciw słoneczne w tej promocji w vision express druga para gratis :-D:-). Kacperkowi w 5 10 15 kupiliśmy taki fajny Kapelusik (ciesze sie z niego jak głupi bateryjka :-D)

Na basenie syn zadziwia nas za każdym razem :tak::tak:. Dzis nurkował nie w pionie tylko w poziomie czyli można to wytłumaczyć tak że leżał na brzuszku a ja przyciągałam go do siebie ale tak pod woda (jak był płyną pod nią a on cieszył się . Po prostu superrrrr:rofl2:.

Wiecie co mam dosyć swoich włosów :crazy::angry::nerd:. Dziwaczne odrośnięte strączku (miałam krótkie a teraz chciałam zapuszczać i odrastają tak beznadziejnie bleeee). Zadzwoniłam do mamy żeby mnie umówiła na sobotę do fryzjera tam w lubuskim mamy taka fajna fryzjerkę i powiem żeby coś ze mną zrobiła ...planuje jakieś farbowanko no i coś trzeba podciąć jakoś tak żeby się lepiej zapuszczało - nie wiem czy to możliwe.

Jak już pisałam 15 czerwca Piotrek kończy 28 lat i postanowiłam że jak będziemy u moich rodziców to zrobimy Grilla z tej okazji ( Pit nie wie że to będzie z tej okazji) poprosiłam mamę żeby zamówiła jakiś torcik (prezentu nie kupuje bo droższe okulary są już prezentem :tak:) . Oby tylko była ładna pogoda :confused:.

p.s Wow ale sie rozpisałam (ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta :baffled:;-))

Gadalam dzisiaj z Przemkiem, jest gorzej niz myslalam :( Spadl z siodmego poziomu rusztowania... Na cztery lapy jak kot, heh, to jedyny plus.

Anitt jedyny plus ale najwiekszy, przeciez kurcze jakby inaczej upadl to moglby nawet........ ach nawet niechce tego pisac i myslec o tym!!!!!!! Dobrze ze ma opieke zapewniona, ze nie pracowal na czarno. Zobaczysz ze bedzie dobrze, a teraz nie smuc sie tylko wspieraj meza bo na pewno Cie potrzebuje.

Wisienko moje gratulacje!

Ja urodziłam o 12:45.Kuba ważył 2900 i mierzył 52cm.A Twój synuś jest starszy czy może młodszy?
No to teraz będę Cię zasypywać tysiącem pytań o wszystko.:-D:-D:-D.
Pozdrawiam.;-).

netka dziekuje :-):-) rowniez gratuluje
Moj synus urodzil sie 00:28 wiec jest starszy :-p wazyl 3.098 i mierzyl 50 cm.
Ladne imie Kuba, mam do niego sentyment ;-)

p.s Wow ale sie rozpisałam (ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta :baffled:;-))

pusia ja czytam wszystkie twoje posty :rofl2: super ze Kacperek juz tak ladnie sie bawi w wodzie :-):-) i ze zakupy sie udaly, i widzisz dzieki wczorajszej gafie meza masz problem prezentu na urodziny z glowy ;-):-):-):-D:-D
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Sabinka dzieki :-):-)

Beata super ze mala taka grzeczna byla :-D:-D

Zatrzymal sie na jakiejs rurze i dzieki temu nie grzmotnal o ziemie tak mocno. Lezy pod kroplowka, nie moze jesc i nawet pic... Ma gips od kolana w dol i maja mu zalozyc na calutka noge... 4 miesiace nie moze pracowac... Nie wiem kiedy wyjdzie, jak sie dowie to wtedy zabukuje bilet na samolot. Mam dola na maksa jest mi cholernie smutno... On tam lezy i go boli, ciagle jakies zastrzyki dostaje i leki przeciwbolowe, wczoraj juz mial jakas operacje, ale on niewiele wie :/ Nawet sie przy mnie pytal w jakim jest szpitalu...
Powiedzialam mu ze chce przyjechac mu pomoc ale nie wydawal sie zachwycony... ;( Nie wiem... Teraz po tej rozmowie jeszcze bardziej sie zdolowalam ja pierd...
Sorry ze wam sie tak zale, ale moze jak to napisze to jakos bedzie mi lepiej :(((

Anitt wiesz co wiem ze latwo sie mowi komus ale w takim razie jak spadl z takiej wysokosci to naprawde dobrze ze nic gorszego sie nie stalo az strach pomyslec i tak jak Beatka pisze tam ma na pewno lepsza opieke zobaczysz ze bedzie dobrze zanim sie obejrzysz:tak:

Wisienka gratulacje moderatorstwa:-) wielkie nawet:-)
Anineczka no i jak Matti?? byliście u lekarza??? co powiedział??
Karinko super że już ruszasz:-)
ja fotelik Chicco key x 1 bedziesz go moze miała???:-) bo nie wiem czy czekac bo neidługo chce zamówic puki kasiorka bedzie:-)
Beatko super ze moja synowa taka grzeczna :_) jak mamusia sie chce upiekszać:-) Kapik poza domem też aniołek ale w domu daje czadu:-)
Aluśka Tobie także dziękuję za zyczonka:-) bardzo:-) i współczuję przeżyc:-( uciekajcie stamtąd jak najszybciej:-(

Sabinko tak w wykazie mam ze powinien byc ten fotelik:tak:

kurde...
siedzę i robię zadania z matematyki :-( już prawie 2 godziny..buuu
znajomy ma exam no i prosił zeby mu zrobić niby 10 zadań tylko..no ale...a że ja po Mat-fiz to mnie wykorzystują:-) a tak serio to masakra ale się zapomina wszystkiego co się kiedys umiało super:-( dobrze ze internet jest to szybko wszystko można znaleźć:-)
Karinka to czekam na cenę:-)
Pusia super że udany dzionek...
a ja w końcu mojemu kupiłam koszulę:-) taką fajową:-) taki prezencik sobie zażyczył to taki dostał;-)
Wiśnia jak się czujesz jako moderator:-) jakie to uczucie:-)??:-)

pusia ja czytam wszystkie twoje posty :rofl2: super ze Kacperek juz tak ladnie sie bawi w wodzie :-):-) i ze zakupy sie udaly, i widzisz dzieki wczorajszej gafie meza masz problem prezentu na urodziny z glowy ;-):-):-):-D:-D
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Ciesze się, że czytasz :tak:;-) i prawda przynajmniej mam okularki hahah:-D:rofl2:.

No i GRATULACJEEEEE NASZ NOWY MODERATORKU (brzmi jak terminatorku :-D:-D:-D;-):rofl2::rofl2:)

reklama
Do góry