reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beata, Inga też jest jeszcze szczerbata. Nawet nie widać, zeby te zęby chciały się pokazać. Zero ślinienia, zero nerwów. Mam nadzieję, ze chociaż na roczek jedną perełkę nam zafunduje.

No to mamy więcej szczerboli tutaj a tak naprawdę to nie musimy sie denerwować bo normalnie powinien pierwszy pojawić się około 8 miesiąca a nawet ciut później

Beata no u nas za każdym razem po szczepieniu Amanda była rozdrażniona (wręcz darła się jakby ją ze skóry obdzierali) i tak samo zachowuje się tym razem więc stąd te moje przypuszczenia:dry:
ładne masz zdjęcie w avatarku:-D:-D;-)

Wisienka super foteczki w podpisie:-D:tak::tak::-)

Dzięki Aluśka

Bira moja juz ma zaczatki włosów na głowie bo z tego co pamiętam to obie pannice nie grzeszyły włosem:-D

reklama
Aluśka, współczuję z tym szczepieniem. Inga tylko raz miała problemy po szczepieniu, ale ona miała gorączkę. Na szczęscie rozdrażniona nie była. Mam nadzieję, że dzisiaj da Wam pospać.
Bira dziękuje za współczucie:tak: u nas niestety masakra po tych szczepieniach :-(za którym razem miała obrzęk i mocno stwardniałe wokół miejsca kłucia :szok::szok::szok:robiłam jej wówczas okłady z sodą:dry:

Niechcem ale muszem zmykać:no:

Dobrej nocki życzę:-):-):-):-):-)

Beata, to niedługo będziesz młodej loki kręcić;-) Moja ma włosy na 1 cm i do tego blond, wiec widac jakby łysa była;-) Cóż, na te moje upragnione kiteczki będę musiała jeszcze trochę poczekać:-)

Aluśka
, przekichana sprawa... naprawdę współczuję. I trzymam kciuki za Was.
Nie pamiętam czy pisałaś, ale jak z pieluchą? Pożegnałyście już?

Liluś no to gratulejszyn ja już 14 lat jestem z moim a 8 w sierpniu po ślubie szok ze tak długo wytrzymaliśmy nie zabijając sie jeszcze:-DCały czas czekam niecierpliwie kiedy nam oznajmisz kto mieszka w Twoim brzusiu:tak:

Beata 14 lat fiu fiu :-):-)

a co do lokatora brzusznego...to K.tak namawia ze powoli zaczynam pekac :sorry2:

Liluś 5 latek to ładna rocznica:-D:-)
Wszystkiego najlepszego na kolejnych kilkanaście lat :-):-):-)

Buziaczki w brzusia dla dzidziusia:tak::-D:-D:-D

fa25a9531gn7.gif

Aluska pieknie dziekujemy :********
kwiatki cudne :-)

Lilka za 50 lat to chyba kazda z nas bedzie zrzeda :-D:-D

hahaaaa :-D:-D:-D
obysmy nei byly tylko wstretnymi tesciowymi na starosc :-D:-D:-D:-D

nareszcie mam chwilke przed snem żeby zobaczyć co tu sie działo :-)

beata współczuje bólu oby jutro było lepiej :sorry2::-)

aluśka masakra z tymi nockami , moja oliwcia też zaczeła teraz wariować:baffled:

anineczka a moja mała od 2 miesiąca nie jadła wnocy dopiero teraz od kilku dni zaczeła się budzić i tylko by jadła :szok::baffled:

lilka
słodziaki te twoje dziewuszki :-):-):-)

no to znikam ,bo padam na twarz , mała dzisiaj cały dzień odstawiała cyrki a do tego jeszcze góra prasowania że już na oczy nie widzę :rofl2::sorry2:

dobrej nocki

reklama
Lilka wszystkiego najlepszego 5 lat lany okres i oby bylo nastepne 10,15,20,25,30 itd......:-)
My 5lat swojej zanjomosci jak mieszkamy tez mielismy w tym roku alew styczniu;-)

A tak wogole to DZIEN DOBRY:-)

Oj dzisiaj duza kawa przyda sie ale jestem niewyspana:tak:

Do góry