reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam
My dziś na 8:15 byliśmy na szczepieniu . Kacper w przeciągu 3 tygodniu schudł troszkę :-(wcześniej ważył 7330 a dziś 7315. Za miesiąc mamy pojawić sie do kontroli wagi. po za tym wszystko OKI .

Byliśmy na spacerku od 10 do 12 a teraz Kacper zjadł i ma spać ale coś chyba mu sie nie chce bo słyszę że w najlepsze bawi sie w wyrku u siebie :-).

Co do nocek to widzę że się poodmieniała jak zawsze to u nas była masakra tak teraz Kacper sam usypia (my nawet "zapominamy" że mamy syna ;-)) i budzi sie dopiero po 5 zje i śpi np do 8:30 :tak:.
Mam nadzieje że na nowo mu się nie przestawi na "niespanie" i trzymam kciuki za Wasze lepsze nocki

Witam

My dziś na 8:15 byliśmy na szczepieniu . Kacper w przeciągu 3 tygodniu schudł troszkę :-(wcześniej ważył 7330 a dziś 7315. Za miesiąc mamy pojawić sie do kontroli wagi. po za tym wszystko OKI .

Byliśmy na spacerku od 10 do 12 a teraz Kacper zjadł i ma spać ale coś chyba mu sie nie chce bo słyszę że w najlepsze bawi sie w wyrku u siebie :-).

Co do nocek to widzę że się poodmieniała jak zawsze to u nas była masakra tak teraz Kacper sam usypia (my nawet "zapominamy" że mamy syna ;-)) i budzi sie dopiero po 5 zje i śpi np do 8:30 :tak:.
Mam nadzieje że na nowo mu się nie przestawi na "niespanie" i trzymam kciuki za Wasze lepsze nocki

Pusia co do wagi to slyszalam ze nieraz tak jest nie trzeba sie martwic na zapas;-)no i ciesze sie bardzo ze uregulowalo sie Tobie w nocy:tak:

ech a my dzis meilismy byc na szczepieniu io znowu nie pojechalismy bo K w pracy...juz drugi raz przekladamy przez niego wizyte :crazy: teraz bedzie juz trzeci raz
dziecko przez łosia nie zaszczepione:wściekła/y::wściekła/y:

witam mamuski kochane

ale sie nalazilam dzisiaj :blink:
bylam wazyc Davidka i nic a nic nie przytyl, nawet 1 grama :-( a potem poszlam z dziewczynami na spacerek i dopiero teraz wrocilam do domciu :-):-)
wlasnie wcinam sniadanko i juz czytam co tam u was poki maly spi, bo jak sie obudzi to bedzie MEGA glodny.

dzien dobry
sorry nie poczatam co u was bo jakas taka 'nie tak' jestem dzis
jest goraco
wlasnei zastanawialám sie nad taka (na razie teoretyczna sytuacja) .... i chyba tepa jestem bo nie moge sobie tego jakos w glowie ulozyc

wyobrazcie sobie ze jedziecie na wakacje , samolotem pozniej z lotniska taxi do hotelu i generalnie jezeli bedziecie gdzies chcialy dalej pojechac to trzeba brac taxi
no i moje pytanie jest takie co z dzieckiem a dokladnie z fotelikiem samochodowym
ok poki jest maly to ten do 13kg (kolyske) mozna ze soba brac ale pozniej
ja jakos nie moge sobie na razie wyobrazic wakacji .... do tej pory bylam tylko raz samolotem z malym na swieta i to do polski do rodzicow (i wiadomo tam sie zawsze cos uda zorganizowac) reszte wyjazow byly samochodem
wiec powiedzcie mi jak wy to widzicie ???? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale mam nadzieje ze tak

Witam:-)
Musze Was poczytac, co tam ciekawego piszecie;-)?

U nas dzis mega upal:szok: az mi sie nie chce na dworze siedziec.
Posadzilam sobie kwiatki na okna narazie marnie wygladaja;-), ale maz ma mi jakis super nawoz przywiesc, wiec moze rusza z kopyta:tak:

Nie wyspanym dziewczynom wspolczuje bardzo, mam nadzieje, ze szybko sobie poradzicie z problemem usypiania:tak:

Beatko
powodzenia z nowym obiadkiem;-)Ja narazie wstrzymalam podawanie miesnych zupek, bo moj V dostal wysypki po kroliku a pozniej mial taka sucha plame na brodzie jak przy AZS, teraz nie daje od 3 tyg. i skorka ladna. Chyba za wczesnie podalam to miecho:baffled:

Lilka
a sama nie dasz rady pojechac na to szczepienie?

Wisienko Pusia
moze Wasze dzieciaczki bardzo sa ruchliwe i dlatego ciezko im przytyc?

ladina ...........genialna jestes !!!!!!!!!!!
o tym nie pomyslalam wiem ze jak wyporzyczasz samochod to jest taka opcja ale taxi ... no no ale ten swiat idzie do przodu

reklama
Wisienka super foteczki w podpisie:-D:tak::tak::-)

aluska dziekuje

hahaaaa :-D:-D:-D
obysmy nei byly tylko wstretnymi tesciowymi na starosc :-D:-D:-D:-D

lilka dokladnie :laugh2::laugh2:

U nas lato powróciło :tak::tak:

annineczka to ja czekam zeby i tu u mnie wrocilo ;-) dzisiaj pochmurno ale naszczescie nie pada, a jak juz to z 5 min i to bardzo slabo

Kacper w przeciągu 3 tygodniu schudł troszkę :-(wcześniej ważył 7330 a dziś 7315. Za miesiąc mamy pojawić sie do kontroli wagi. po za tym wszystko OKI .

pusia to moj wazy 7300 i myslalam ze chudzina z niego :laugh2::laugh2: a twoj synek jest przeciez prawie miesiac starszy, wiec z moim chyba jeszcze nie jest tak zle ;-) a co do spadku wagi to podejrzewam ze to przez to ze nasi synowie juz raczkuje itd wiec spalaja duzo energi a mleko cycusiowe nie jest koloryczne i dlatego chudna.

ech a my dzis meilismy byc na szczepieniu io znowu nie pojechalismy bo K w pracy...juz drugi raz przekladamy przez niego wizyte :crazy: teraz bedzie juz trzeci raz
dziecko przez łosia nie zaszczepione:wściekła/y::wściekła/y:

lilka o kurcze :-( nie dobrze, a sama nie mozesz wziasc dziewczynek?

widze ze temat spania w nocy, ja tam nie mam co narzekac bo moj ladnie spi, wczoraj zasnal lekko przed 22, i jak go przenosilismy to sie obudzil, to pocycusial troszke i spal az do 6:30 :-):-) dalam cyca i do 10 :-):-) wiec jestem mega wyspana.

Aluska trzymaj sie kobieto ty to biedna jestes.

Do góry