reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No kuuuuuurcze, epidemia jakas z tymi nockami!! Myslalam ze mi sie to nie przytrafi, w koncu Dominik przesypial nocki odkad mial miesiac-1,5. No to sie rozczarowalam. Do godziny pierwszej budzil sie co jakis czas: co godzine, pol, co dziesiec minut. Pozniej chyba spal od 1 do 3 i pozniej byl juz wybudzony! Do 6 go przetrzymalam ale to raczej byl sen bardzo przerywany.
Jestem zla, niewyspana, w niedobrym humorze i z wszystkimi objawami alergii na raz. Okazalo sie bowiem, iz karmiac piersia nie moge brac lekarstw na zlagodzenie objawow alergicznych :// Dol!

reklama
No kuuuuuurcze, epidemia jakas z tymi nockami!! Myslalam ze mi sie to nie przytrafi, w koncu Dominik przesypial nocki odkad mial miesiac-1,5. No to sie rozczarowalam. Do godziny pierwszej budzil sie co jakis czas: co godzine, pol, co dziesiec minut. Pozniej chyba spal od 1 do 3 i pozniej byl juz wybudzony! Do 6 go przetrzymalam ale to raczej byl sen bardzo przerywany.
Jestem zla, niewyspana, w niedobrym humorze i z wszystkimi objawami alergii na raz. Okazalo sie bowiem, iz karmiac piersia nie moge brac lekarstw na zlagodzenie objawow alergicznych :// Dol!

Anitt wspolczuje Ci bardzo.Nie dosyc ze nocka taka ciezka to jeszcze musisz sie meczyc z alergia:-(

dzień doberek mamcie..
obiecuje ze nadrobie tylko wczoraj cały dzień szaleństwa biegania itp...
przyjechał mój brat wrócił ze stypendium we Francji...no wiec pojechałam po niego..potem kilka rzeczy zalatwilismy..potem przyjechała ciocia z wujkiem Kapika małym Bartkiem..potem pojechaliśmy do moich rodziców..i wróćiliśmy wieczorem do domu...wiec zabieganie na maxa...i ugotowałam jeszcze wieczorem obiad na dziś bo miałam mięso rozmrożone więc nie dało się zostawić;/
Kapikowi idą kolejne zeby bo marudzi od nowa!!!!!!!!! wrrrrrrrrr
a było spokoju 1,5 dnia!!!!!!!!

tak to co pamiętam

Wisienka naj naj naj dla Davidka:-)
Women wszystego naj dla Taty..:-)
Liluś wszystkiego naj naj dla was z okazji rocznicy bycia razem:):) a wogóle to mi smaka na pizze zrobiłaś...
Wisienka gratulacje dla Davidka za super akrobacje:-) i śliczny podpisik:-)
Beatko 14 lat ło matko!!!!!!!!! buziak dla synowej:D:D jestem zyje tylko jakaś zabiegana jestem;/
Karinka i jak po rocznicy??:-) czytałąm że przytu;anki były:D:D no i pięknie a mężuś grzeczny już ?:-) my mamy 10 czerwca rocznice:D:D kurcze już niedlugo...i tez 2:-)
Mirka i jak po pierwszej nocce nowego systemu??:-) ja tez bym się nei obraziła jakby nei miec @:-)
Aluśka jak nocka??przeszło Amandzi rozdrażnienie??? oby było lepiej...
Bira masakra co za teściowie!!! a co to za huśtawke chca kupic bo ja młdemu do ogrodu kupuję:-) może odkupie od Ciebie:-) ale na pocieszenie to moja za to same pierdoły kapikowi przynosi już mam dosc...jakiś kupeczek jakis talerzyk itp itd..a po co mi tego tyle.......tak wiec teraz na dzień dziecka poprosiliśmy ją o kasiorke:-)
Dziunia jak nocka wyspana??????????
Iwcia współczuje problemów ze snem...:-( oby było lepiej...chociaż powiem Ci ze Kapik ostatnio też się wierci w nocy czedgo nie było ale to neistety zęby;/
na szczęście nie płacze i nie je w nocy..
Anineczka i jak tam walka z mlekiem nocnym??????????????/
Pusia buziak dla Kacperka:-)
Asix kochana jak juz wybierzesz sukienke to daj znać zrób foty i ocenimy i przestan marudzić o swoich nogach!!!!!!!!!!!!!!
Anulka i jak krzesełko i nocniczek?:-)
Anitt współczuję nocki bidulko no i z ta alergią to tez przechlapane;/;/

buziak dla wszystkich którym nie odpisałam i przepraszam z góry ale zaraz biegnę dalej załatwiać sprawy;-)

buzziak kochane..
kurka musze jakiś prezent dzis kupić bo w niedziele chrzciny...
chcę kupić prezent dla małego i do tego dołoże kasiorke :-) bochcę żeby jakąś pamiątkę miał:-)

któraś mówiła o kropeczkach i kreseczkach na dziąsłach:_)
w pierwszy dzień były kropeczki, w drugi kreseczki a na

Dzień dobry
Znów nocka niewyspana, nawet przenieśliśmy Madzi łóżeczko w inne miejsce w nadzieji że to coś pomoże ale nie pomogło i znów były nocne pobudki.
Ale dziwna ta pogoda, niby temp wysoka i słońce ale na zewnątrz zimno i jak zwylke nie wiem jak ubrać Madzię na spacerek.
Sabinka udanego załatwiania wszystkich spraw.
Karina podjęłąś przez noc decyzję co do sklepu?
Anitt ja niestety takie nocki mam codziennie.:-(

He hej

U nas lato powróciło :tak::tak:
Nocka nawet nawet.Młody nie jadł w nocy.
Budził się troszke,ale dostawał wode i dalej spać.
Zastanawia mnie jedno...dlaczego tak ładnie śpi jak tatuś wstaje,a jak moja kolej to musi dostać mleko bo ponad godzine marudzi :dry:
Na to wygląda,że tatuśmusi wstawać do młodego :laugh2::laugh2::laugh2:

Sabinko ale zalatana jesteś ;-)

A tak wogóle to Dzieńdobry :-)

dzien dobry!!!

sabinka-wstawie fotki-don't worry!!!! :) buziolki!! i pomyslnego zalatwiania spraw!!

anineczka-no dziwne z tym twoim synkiem i wstawaniem nocnym, moze rzeczywiscie tatus nie wstaje ;)

karinka-juz po kawce? moze masz ochote na drugo bo ide robic:tak:

a ja dzisiaj nocka do du** moze cos z pogoda bo maly sie budzil srednio co godzine-juz myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok!!!

Aluska-wspolczuje nocek:dry:
u mnie za to sa jazdy wieksze w dzien-maly wszystko pcha do buzi no i wiecznie na raczki:wściekła/y:
zabawki go juz nie interesyuja tylko kable i kolumny np:tak: mimo ze jescze nie raczkuje to tak sie poprzekreca z brzuszka na plecki i odwrotnie ze zawsze dojdzie tam gdzie chce-leniuszek jeden!!

no i Matti oczywiscie dolacza do grona wielbicielek amandy:laugh2:

anineczka- Matt boski:tak: ja od poczatku nie moge sie na niego napatrzec-taki przystojniak!!

dzien dobry
ale u nas jest goraco ........woooooooooooooo
maly wlasnie zasnal
dzis sprobuje nowy system najpierw jedzonko a potem kapanie, bajka i spac
chce malego nauczyc ze trzeba myc zabki po jedzeniu wieczornym
zobaczymy jak to bedzie dzialalo

mirka jak system???:cool2:

No dziewczyny widze ze duzo nie napisalyscie wrecz przeciwnie:dry:az nie pasuje do Was hehehehe.
Potem zerkne do Was ide zrobic obiadek na jutro i musze usiasc na czterech literach i poprzeliczac do konca ceny z oferty Graco i FP i podjac decyzje:-p

karina jak decyzja????
ja rowniez jestem za ( w sensie zebys w to wweszla) jestesmy mlodzi wiec ryzykujmy, caly czas tak mowimy z moim M no bo co na strosc juz nie bedziemy ryzykowac!!!

beata-my tez bezzebni, chociaz ile moga isc zeby co??

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka była taka sama jak poprzednie :baffled: szybko zasnęła a potem co dwie godziny pobudka była :szok::szok::szok: po godzinie 2.00 moja cierpliwość się skończyła, miałam już dość byłam zmęczona zdenerwowana i nie wyspana:-:)-( powiedziałam P. że teraz jego kolej do wstawania do małej bo ja muszę odpocząć bo co noc po kilka razy wstaje a on sobie śpi w najlepsze:dry:
Rana przed pójściem do pracy poskarżył się jak to Amanda dała mu w kość od 4.00 do 5.00:szok::crazy:
Pewnie dlatego że ją brzuszek bolał bo bidulka koło 7.00 zrobiła strasznie twardą kopkę:szok::no:

Aluśka, przekichana sprawa... naprawdę współczuję. I trzymam kciuki za Was.
Nie pamiętam czy pisałaś, ale jak z pieluchą? Pożegnałyście już?
Bira niestety ale nie pożegnaliśmy się z pielucha mamy ja zakładać jeszcze na noc:baffled:

aluśka masakra z tymi nockami , moja oliwcia też zaczeła teraz wariować:baffled:
dziunia możemy sobie tylko współczuć takich nocek :crazy:i mieć nadzieję że z czasem wszystko się poprawi:tak:
Anitt współczuje nie przespanej nocki i tej wstrętnej alergii:-:)-:)-(
Aluśka jak nocka??przeszło Amandzi rozdrażnienie??? oby było lepiej...
sabinka nocka tak jak już napisałam :-(rozdrażnienie jej nie przeszło a wręcz przeciwnie:-:)-:)no:
Dzień dobry
Znów nocka niewyspana, nawet przenieśliśmy Madzi łóżeczko w inne miejsce w nadzieji że to coś pomoże ale nie pomogło i znów były nocne pobudki.
Ale dziwna ta pogoda, niby temp wysoka i słońce ale na zewnątrz zimno i jak zwylke nie wiem jak ubrać Madzię na spacerek.
iwcia u mnie też taka dziwna pogoda i nie wiem jak Amandę ubrać na dwór na słoneczku ciepło a jak tylko cień się jakiś pojawi to ziąb jak ch...ra:crazy: niewyspanych nocek współczuję :-(

Dzień dobry
Sabinka udanego załatwiania wszystkich spraw.
Karina podjęłąś przez noc decyzję co do sklepu?
Anitt ja niestety takie nocki mam codziennie.:-(

Eeeee caly czas motam sie :-(

dzien dobry!!!

sabinka-wstawie fotki-don't worry!!!! :) buziolki!! i pomyslnego zalatwiania spraw!!

anineczka-no dziwne z tym twoim synkiem i wstawaniem nocnym, moze rzeczywiscie tatus nie wstaje ;)

karinka-juz po kawce? moze masz ochote na drugo bo ide robic:tak:

a ja dzisiaj nocka do du** moze cos z pogoda bo maly sie budzil srednio co godzine-juz myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok!!!

Oj tak Asix przyda sie jeszcze jedna:tak:

reklama
Beata, to niedługo będziesz młodej loki kręcić;-) Moja ma włosy na 1 cm i do tego blond, wiec widac jakby łysa była;-) Cóż, na te moje upragnione kiteczki będę musiała jeszcze trochę poczekać:-)

Aluśka, przekichana sprawa... naprawdę współczuję. I trzymam kciuki za Was.
Nie pamiętam czy pisałaś, ale jak z pieluchą? Pożegnałyście już?

Bira moja tez ma około 1 cm i tez blond:baffled:po mężu:baffled:a gdzie moje geny bo widze ze ona do starego zaczyna byc podobna jak kropla wody

nareszcie mam chwilke przed snem żeby zobaczyć co tu sie działo :-)

beata współczuje bólu oby jutro było lepiej :sorry2::-)

aluśka masakra z tymi nockami , moja oliwcia też zaczeła teraz wariować:baffled:

anineczka a moja mała od 2 miesiąca nie jadła wnocy dopiero teraz od kilku dni zaczeła się budzić i tylko by jadła :szok::baffled:

lilka słodziaki te twoje dziewuszki :-):-):-)

no to znikam ,bo padam na twarz , mała dzisiaj cały dzień odstawiała cyrki a do tego jeszcze góra prasowania że już na oczy nie widzę :rofl2::sorry2:

dobrej nocki

Oj Dziunia lepiej już lepiej

Sabinko zwolnij troszkę (wiem że się nie da):-D

Aluska-wspolczuje nocek:dry:
u mnie za to sa jazdy wieksze w dzien-maly wszystko pcha do buzi no i wiecznie na raczki:wściekła/y:
zabawki go juz nie interesyuja tylko kable i kolumny np:tak: mimo ze jescze nie raczkuje to tak sie poprzekreca z brzuszka na plecki i odwrotnie ze zawsze dojdzie tam gdzie chce-leniuszek jeden!!

no i Matti oczywiscie dolacza do grona wielbicielek amandy:laugh2:

anineczka- Matt boski:tak: ja od poczatku nie moge sie na niego napatrzec-taki przystojniak!!

mirka jak system???:cool2:

karina jak decyzja????
ja rowniez jestem za ( w sensie zebys w to wweszla) jestesmy mlodzi wiec ryzykujmy, caly czas tak mowimy z moim M no bo co na strosc juz nie bedziemy ryzykowac!!!

beata-my tez bezzebni, chociaz ile moga isc zeby co??

Asix moja sie ślini chyba już prawie od urodzenia i nic:tak:

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka była taka sama jak poprzednie :baffled: szybko zasnęła a potem co dwie godziny pobudka była :szok::szok::szok: po godzinie 2.00 moja cierpliwość się skończyła, miałam już dość byłam zmęczona zdenerwowana i nie wyspana:-:)-( powiedziałam P. że teraz jego kolej do wstawania do małej bo ja muszę odpocząć bo co noc po kilka razy wstaje a on sobie śpi w najlepsze:dry:
Rana przed pójściem do pracy poskarżył się jak to Amanda dała mu w kość od 4.00 do 5.00:szok::crazy:
Pewnie dlatego że ją brzuszek bolał bo bidulka koło 7.00 zrobiła strasznie twardą kopkę:szok::no:

Bira niestety ale nie pożegnaliśmy się z pielucha mamy ja zakładać jeszcze na noc:baffled:

dziunia możemy sobie tylko współczuć takich nocek :crazy:i mieć nadzieję że z czasem wszystko się poprawi:tak:

Anitt współczuje nie przespanej nocki i tej wstrętnej alergii:-:)-:)-(

sabinka nocka tak jak już napisałam :-(rozdrażnienie jej nie przeszło a wręcz przeciwnie:-:)-:)no:

iwcia u mnie też taka dziwna pogoda i nie wiem jak Amandę ubrać na dwór na słoneczku ciepło a jak tylko cień się jakiś pojawi to ziąb jak ch...ra:crazy: niewyspanych nocek współczuję :-(

Aluśka współczuję dobrze ze zmiane zrobiliście

Do góry