dzień doberek mamcie..
obiecuje ze nadrobie tylko wczoraj cały dzień szaleństwa biegania itp...
przyjechał mój brat wrócił ze stypendium we Francji...no wiec pojechałam po niego..potem kilka rzeczy zalatwilismy..potem przyjechała ciocia z wujkiem Kapika małym Bartkiem..potem pojechaliśmy do moich rodziców..i wróćiliśmy wieczorem do domu...wiec zabieganie na maxa...i ugotowałam jeszcze wieczorem obiad na dziś bo miałam mięso rozmrożone więc nie dało się zostawić;/
Kapikowi idą kolejne zeby bo marudzi od nowa!!!!!!!!! wrrrrrrrrr
a było spokoju 1,5 dnia!!!!!!!!
tak to co pamiętam
Wisienka naj naj naj dla Davidka:-)
Women wszystego naj dla Taty..:-)
Liluś wszystkiego naj naj dla was z okazji rocznicy bycia razem
a wogóle to mi smaka na pizze zrobiłaś...
Wisienka gratulacje dla Davidka za super akrobacje:-) i śliczny podpisik:-)
Beatko 14 lat ło matko!!!!!!!!! buziak dla synowej
jestem zyje tylko jakaś zabiegana jestem;/
Karinka i jak po rocznicy??:-) czytałąm że przytu;anki były
no i pięknie a mężuś grzeczny już ?:-) my mamy 10 czerwca rocznice
kurcze już niedlugo...i tez 2:-)
Mirka i jak po pierwszej nocce nowego systemu??:-) ja tez bym się nei obraziła jakby nei miec @:-)
Aluśka jak nocka??przeszło Amandzi rozdrażnienie??? oby było lepiej...
Bira masakra co za teściowie!!! a co to za huśtawke chca kupic bo ja młdemu do ogrodu kupuję:-) może odkupie od Ciebie:-) ale na pocieszenie to moja za to same pierdoły kapikowi przynosi już mam dosc...jakiś kupeczek jakis talerzyk itp itd..a po co mi tego tyle.......tak wiec teraz na dzień dziecka poprosiliśmy ją o kasiorke:-)
Dziunia jak nocka wyspana??????????
Iwcia współczuje problemów ze snem...:-( oby było lepiej...chociaż powiem Ci ze Kapik ostatnio też się wierci w nocy czedgo nie było ale to neistety zęby;/
na szczęście nie płacze i nie je w nocy..
Anineczka i jak tam walka z mlekiem nocnym??????????????/
Pusia buziak dla Kacperka:-)
Asix kochana jak juz wybierzesz sukienke to daj znać zrób foty i ocenimy i przestan marudzić o swoich nogach!!!!!!!!!!!!!!
Anulka i jak krzesełko i nocniczek?:-)
Anitt współczuję nocki bidulko no i z ta alergią to tez przechlapane;/;/
buziak dla wszystkich którym nie odpisałam i przepraszam z góry ale zaraz biegnę dalej załatwiać sprawy;-)
buzziak kochane..
kurka musze jakiś prezent dzis kupić bo w niedziele chrzciny...
chcę kupić prezent dla małego i do tego dołoże kasiorke :-) bochcę żeby jakąś pamiątkę miał:-)
któraś mówiła o kropeczkach i kreseczkach na dziąsłach:_)
w pierwszy dzień były kropeczki, w drugi kreseczki a na