reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Tu mój młodzieniaszek:
Matt

Joile hmmm a ja myślałam,że dzieci dziąsła mają twarde,a jak ząbkują to miękną i są rozpulchnione :laugh2:
Jeżeli ma kreseczki to za niedługo będą ząbki :tak:

Ja się na zębach dzieci kompletnie nie znam, ale odkąd pamiętam młody miał miękkie dziąsełka. Pożyjemy, zobaczymy. Jak Matt się pięknie przytulił do bujaczka :-):-)

Co do zębów to u nas niby nic jeszcze nie ma ale cały czas Kacper sie ślini tzn ślini sie już od kiedy miał 3 m ale teraz to już ślini sie masakrycznie :-).

U nas też teraz śliny mnóstwo.

reklama
Dziewczyny mam nietypowe pytanko i prosbe wiem ze nie jest to zwiazne z naszymi sprawami wiec jak bede przeginac to sorki.
Bede robic remont w mieszkaniu przedpokoj i kuchnie no i zastanawiam sie jak je zrobic sciany i podlogi moze macie jakies pomysly ktore fajnie wygladaja albio macie u siebie zrobione to prosilabym o fotki:sorry2:

Dziewczyny mam nietypowe pytanko i prosbe wiem ze nie jest to zwiazne z naszymi sprawami wiec jak bede przeginac to sorki.
Bede robic remont w mieszkaniu przedpokoj i kuchnie no i zastanawiam sie jak je zrobic sciany i podlogi moze macie jakies pomysly ktore fajnie wygladaja albio macie u siebie zrobione to prosilabym o fotki:sorry2:
Karina załóż nowy wątek :tak:
Tam możemy dzielić się pomysłami i chwalić co mamy w chatach :-D
Określ się tam co lubisz i jak byś chciala żeby to wyglądało.

Joile ;****

dzien dobry
ale u nas jest goraco ........woooooooooooooo
maly wlasnie zasnal
dzis sprobuje nowy system najpierw jedzonko a potem kapanie, bajka i spac
chce malego nauczyc ze trzeba myc zabki po jedzeniu wieczornym
zobaczymy jak to bedzie dzialalo

Pusia dzieki za opis, postaram się coś pozmieniać u nas, może pomoże. A z butli mała nie chce jeść wieczorem.
Dziś to zła jestem jak nie wiem. Byłam już na spacerze, chciałam kupić Madzi letnią czapeczkę bo ta co ma to jej cały czas wędruje po głowie i odkrywa uszy. Obeszłam 5 sklepów i nigdzie nic. Matko czy istnieje firma która robi dobrze wyprofilowane czapeczki?
Żeby tego było mało jak wróciłyśmy do domu to chciałam małej dać deserek, przełożyłam do miseczki, zaczęłam karmić, a ta tak wierzgała że ciach nogą w miseczkę i cały deserek na podłodze:angry:

Aż strach pomyśleć co się jeszcze dziś będzie działo. Jedyny plus że na spacerze się nie darła tylko sobie gadała i nawet pozwoliła poprzymierzać sobie czapki:dry:

Pusia dzieki za opis, postaram się coś pozmieniać u nas, może pomoże. A z butli mała nie chce jeść wieczorem.
Dziś to zła jestem jak nie wiem. Byłam już na spacerze, chciałam kupić Madzi letnią czapeczkę bo ta co ma to jej cały czas wędruje po głowie i odkrywa uszy. Obeszłam 5 sklepów i nigdzie nic. Matko czy istnieje firma która robi dobrze wyprofilowane czapeczki?
Żeby tego było mało jak wróciłyśmy do domu to chciałam małej dać deserek, przełożyłam do miseczki, zaczęłam karmić, a ta tak wierzgała że ciach nogą w miseczkę i cały deserek na podłodze:angry:

Aż strach pomyśleć co się jeszcze dziś będzie działo. Jedyny plus że na spacerze się nie darła tylko sobie gadała i nawet pozwoliła poprzymierzać sobie czapki:dry:

nie ma za co i trzymam kciuki

Kacper już po pierwszej drzemce od 10:15 do 12:00 zaraz dam mu obiadek

dzien doberek

a co sie stało ze tak strasznie cie zdenerwowały

women wkurzyla mnie moja matka z siostra o sposoby wychowawcze mojego synka!!! :wściekła/y: niby z nimi nie mieszkam, ale co gadam to zawsze sie dopytuja co i jak i udzielaja swoje madre rady, a najbardziej to mnie wkurza moja siostra ktora sie caly czas wymadrza a w ogole nie ma pojecia jak to jest bo nie ma jeszcze dzieci :wściekła/y:

Ja chyba niedługo zwariuję. Madzia dała wczoraj na spacerze taki popis że szok. W nocy budziła się 5 razy, pierwszy raz już po godzinie od zaśnięcia. Ale nie na jedzenie, tylko pojęczy i znowu zasypia, a teraz znowu nie mogła zasnąć. .

iwcia wspolczuje :-( mi to przypomina okres pierwszego miesiaca - dwoch, tak dlugo to ja bym chyba nie wytrzymala, podziwiam
Moj naszczescie przesypia cale nocki, no czasem z raz sie obudzi, ale pociagnie z 5 min i znow spi, wiec jak na karmionego cycem jest bardzo dobrze moim zdaniem.

Wisienko
, żeby się napić, trzeba mieć co ;-) u nas tylko spirytus kosmetyczny i wino wytrawne (czytaj niesmaczne) kupione do sosów, bigosu.

jolie no to nie dobrze, musisz sie zaopatrzyc ;-)
ja to juz pilnuje mojego winka :-D kiedys Danny dostal od faceta u ktorego pracowal w domu butle rozowego winka i mu powiedziala ze jest moje i ma go nie ruszac, ze jak przestane karmic to je cale wypije :laugh2::laugh2::laugh2:

hehehe wlasnie sie obejrzałam na moje synka ktory buja sie w swojej hustawie
dodam jeszcze ze glosno leci muzyka
i co widze hehe
on sobie kimkę urządził hehee
ide go zanieść do łóżeczka

gdzie reszta mam????
Halo

women ale fajnie, pozycz ta hustawke chociaz na jeden dzien :-):-)

No dobra Pusia to wkładaj zupkę na ogień
hehe
ja sie chyba dziś rozdwoje
Do lilki na gołąbki do ciebie na zupke chyba pękne
NOOO po drodze jeszcze wpdane do Wiśni na kawkę hehehe
ale sie wpraszam hehehe

women zapraszam, mam chyba z 4 rodzaje kawki. ttylko wez hustawke ze soba ;-) davidek z doriankiem beda sie bujac na zmiane ;-):-D:-D

Wisienko to nie Antosia odzwyczajam od butli w nocy tylko Matta ;-)
Antek jak skończył 2 miesiące już przesypiał nocki całe :sorry2:

annineczka no tak :-D:-D mialam na mysli malego tylko imiona mi sie pokrecily, zapomnialam ktory jest ktory :zawstydzona/y:;-):-)

Dzień dobry:tak:

Nocka znowu masakryczna.....ładnie szybko zasnęła i budziła się o 22, 24, 2, 4,6 do tego teraz nie chce się zdrzemnąć tylko marudzi:szok::no: i

WSPOLCZUJE!!!!!!!!!!!!!!!

annineczka ale fajnie matt lezy na bujaczku, mi to do glowy nie przyszlo zeby go tak polozyc. bo bym sie bakla ze spadnie.

moj synus znow zdobyl kolejna umiejetnosc czyli zaczyna sciagac mi rzeczy z niskich polek, wedruje, wedruje po dywanie i chaps i raczke wyciaga do gory i probuje zlapac co stoi najblizej :-):-):-)
wczoraj zlapal cala puszke monet 1,2,5 p i wysypal :angry:

reklama
annineczka ale fajnie matt lezy na bujaczku, mi to do glowy nie przyszlo zeby go tak polozyc. bo bym sie bakla ze spadnie.

moj synus znow zdobyl kolejna umiejetnosc czyli zaczyna sciagac mi rzeczy z niskich polek, wedruje, wedruje po dywanie i chaps i raczke wyciaga do gory i probuje zlapac co stoi najblizej :-):-):-)
wczoraj zlapal cala puszke monet 1,2,5 p i wysypal :angry:
No prosze jak David szaleje :-D:-D
Naprawde super rozwinięte dziecko :tak::tak::tak:

A Matt asekurowany ;-)
Lubi tak leżeć.

Oho właśnie wywołałam wilka z lasu.Obudził się :sorry2:

Do góry