reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Aha jesli chodzi o Anineczke to cos mi sie kojarzy ze ktoras z dziewczyn miala zmieniac operatora internetu i mialo jej przez pare dni nie byc. Byc moze to wlasnie Anineczka :))
Domis spi, a ja boje sie wyjsc z pokoju bo sie bzdur ostatnio naczytalam :rofl2:

uuu to jakos to ominelam bo nic nie wiedzialam ..
Anineczko wracaj jak najszybciej :happy:

reklama
hahaaaa
Anulka ogladalas wczoraj rozmowy w toku jak ten polak wzial sobie za zone chyba wietnamke i ta mu skarpetki zaklada i w resto plaszcz zdejmuje??
no lałam z tego
i te moje ''dziekuje''tak mi sie kojarzy hahaa
ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie :laugh2: ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy :rofl2:

he, he..... no to masz wytlumaczenie jak trza:laugh2::-p:laugh2:
A Karol juz dobrze mowi po norwesku?

Rozmow w toku nie ogladalam wczoraj... bylismy na zakupach... ale uwilebiam oglada je...:tak::tak:

Anitt, Lilka... to Elbra zmienia operatora, nie Anineczka:no:

Hejkkaaa mamuśki.

Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :-:)-:)-(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac:sorry2:

Bajjj

To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(

mykam na moj serial (na wspolnej:-p)

zajrze za chwilke i juz chyba powiem dobranoc, bo ostatnio chodze spac po polnocy, a potem jestesm caly dzien spiaca...

No i Oskar jakos ostatnio gorzej spi... budzi sie, palcze... ach, te zabki... to samo bylo jak wychodzily dolen jedynki:baffled::baffled:

Anulka moj Karol juz po dwoch kursach norweskiego
dla poczatkujacych i potem stopien wyzej dla bardziej zaawansowanych
no i pracuje z norwegami wiec juz szprecha :)

pakowalismy w neigo kase bo to on narazie pracuje,a ja i tak z dziecmi wiec...mam czas,choc sie wkurzylam ostatnio ze nic nie umiem i sie ucze :tak:
mowisz serial?? ooo to lece :-)

Czesc dziewczyny

Ale mam dzisiaj piekielny dzien maly caly czas marudny ze wysikac sie nie moge a dodatkowo po godzinie 19 to juz wogole caly czas plakal jak diabli.
Sadze ze przez zabki bo wszystko tak zawizecie pakuje do buzi i gryzie posmarowalam mu Dentinoxem i dalam Viburcol:-(przed chwila wykaplaismy jego i jest ciut spokojniejszy mam nadzieje ze zasnie bo spal mi tylko jeden raz z 15-20 minut

bry wieczor kochane

dzien zlecial dzis bardzo szybko. Niespodzewanie tesciowa zaprosila nas na obiadek wiec popoludnie bylo u niej.... wrocilismy zbyt pozno bo ok 20.00 i Bąbelek mial problem z zasypianiem pozniej- dopiero usnol a sie wiercil ze szok... Zawsze zasypia najpozniej po 19.00 a dzis po 21.00 :dry: i ledwo ledwo...

dziekuje WAM kochane za wypowiedzi na moje posty :tak: Przeczytalam wsio ale wybaczcie niechce mi sie kazdej z osobna odpisywac sporo tego bylo....
pedze do kuchni zaraz kolacyjke robic sobie i mezulkowi :rofl2: Wiem ze jedzenie o poznej porze nie wskazane, no ale jakos zlecialo a mnie ssanie sie wlaczylo :sorry2:
no i NADAL NIE PALE, choc uwierzcie ze jest ciezko.... zwlaszcza gdzie wokolo pala.

milego wieczorka kochane!!! i do jutra :laugh2: mam wolne wiec bede z Wami do niedzieli :rofl2:

reklama
lilka super ze z maluszkiem wszystko dobrze, zobaczysz ze urodzisz slicznego silnego chlopaka !! :-);-) dobrze ze po czesci sprawa z samochodem sie wyjasnila, a za 4 katy trzymam kciuki!!!
tez bym chciala kupic wlasny domek, ale sa tu strasznie drogie, a moj az tyle nie zarabia aby dostac kredyt :sorry2: :-(

anulka tez wlasnie chcialam napisac ze to elbra zmenia operatora, a z annineczka nie wiem co sie dzieje, juz 2 czy 3 dni temu sie pytalam jak rano sie nie pojawila, pamietam ze cos wspominala o imprezowaniu, ale zeby az tyle dni? :-D
(tez uwielbiam na wspolnej, ach teskni mi sie za moimi serialami)

Do góry