reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ladinka, przesyłam energię. Mam zapasu na tydzień chyba:-)

Anulka, w takim razie Oskarek na prowadzeniu. U nas o zębach mowy nie ma;-) No cóż, będziemy szczerbolami;-):-)

Misia, ten artykuł który wkleiłaś rewelacja. Ja mam chyba coś takiego jak instynkt. Pamiętam, jak kiedyś wychodziłam wieczorem z psami, Inga już spała w łóżeczku a mnie coś tknęło, żeby wejść do pokoju... i całe szczęście, bo Ing miała bezdech. Tak samo jak kilka razy obudziłam się tuż nad nią, kiedy jeszcze spała ze mną w łóżku... chyba bym ją zgniotła. Mogła bym przytoczyć jeszcze wiele takich sytuacji.

Lilka, pogłaskaj brzusio od ciotki Biry tez:-) Kurcze, juz się nie mogę doczekać kiedy będzie wiadomo kto w tym brzuszku sedzi.

Pusia, życzę Wam przespanej nocki. A w ogóle jak po Bebilonie? Nie wiem czy Ty dajesz małemu kaszki, ale jest fajna kaszka "na smaczny sen" z bobovity z meliską na dobre spanie. Może Kacperek trochę dłużej pospał by na takim jedzonku.

Wisienka, współczuję Ci. Ja bym chyba nie wyrobiła. Podziwiam za wytrwałość.

Sabinka, jak wyjazd? Byliście w Krynicy?

A nam dzień minał super. Byliśmy 3 godzinki na spacerku, bo Inga miała dzisiaj wyjątkowy śpiący dzień i ciągle chrapała. Mam nadzieję, ze jutro pogoda dopisze i na dłużej wyrwiemy sie z domu.

reklama
Aniulko bo zachciało mi się kombinować z podpisami i go skasowałam :angry:
Chciałam odgapić od Was zdjęcia,ale mi coś nie wychodzi :-(
Jak wy to robicie?
To znaczy jak te zdjęcia umieszczacie w jednym pasku i wklejacie,u mnie rozmiary nie ten teges :baffled:
Pusia,Aniulka?

Ja miałam intuicje od samego początku ciąży,że Mateuszek to nie Michalinka :laugh2::laugh2:

aaaaa jutro idziemy na szczepienie na 8.30 wiec dorianek bedzie wkońcu zwarzony i zmierzony

Women pochwal sie pozniej co u Dorianka i oby nie zareagowal na szczepienie:tak:

wiecie ze maliny maja tylko 25 kcal na 100gram? :szok:
wlasnie zjadlam 225 gramowy koszyczek i jestem syta, musze tak czesciej jesc :-D:-D

Mmmmmmm uwielbiam maliny moge jesc i jesc wczoraj maz mi kupil takiego calego arbuzka to polowe zjedlismy wieczorem a druga polowe zjadlam nastepnego ranka:tak::-)

Liluś rozwiałaś juz moje zmartwienia,juz sie nie bede przejmować,przyjdzie i na Doriego czas.
A jak sie wogole czujesz,jak brzusio?Pogłaskaj go ode mnie.

Ja uciekam sie szykować na fitness
do pozniej kobitki

Women Ty sie martwilas o to ze Dorianek czegosc nie robi??????nie masz czym wokol mnie jest kilka mam ktore maja male bable i widze po nich ze kazde dziecko rozwija sie w innym tempie indywidualnym dla siebie.Dorianek czeka na swoj czas ale za to jak zacznie to zobaczysz:-D:-D:-D:-Dbedziesz po wszystkich jego wyczynach zmachana

lilka wlasnie jak brzusio? kopie? :-):-)

No wlasnie Lilka jak sie czujesz i czy czujesz juz ruchy????:-)

dzieki za troske kochane jestescie
juz troche lepiej, dalej boli ale juz nie tak mocno,
maly mi troche wyssal, ale ciezko bo kanaliki pozatykane i niechce leciec i on placze i sie denerwuje, ze nie leci
no ale co chwile go przykladam na zmiane z kapusta i czuc juz ulge.
Rano to ja chodzic nie moglam, bo mimo stanika i tak mi skakaly :zawstydzona/y:
no bol okropny............

Ciesze sie ze jest juz lepiej oby calkiem to zginelo i nie powrocilo:tak:

Anineczka, skąd Ty wytrzasnęłaś taką ramkę? Macie laski jakiś program? I jak Wy wklejacie zdjecia do podpisu? I jaki mają rozmiar? Ja ostatnio próbowałam coś wymodzić, ale mi nie wyszło. Chyba za cienka w uszach jestem:baffled:

lilka wlasnie jak brzusio? kopie? :-):-)

dzieki za troske kochane jestescie
juz troche lepiej, dalej boli ale juz nie tak mocno,
maly mi troche wyssal, ale ciezko bo kanaliki pozatykane i niechce leciec i on placze i sie denerwuje, ze nie leci
no ale co chwile go przykladam na zmiane z kapusta i czuc juz ulge.
Rano to ja chodzic nie moglam, bo mimo stanika i tak mi skakaly :zawstydzona/y:
no bol okropny............

jejku wspolczuje ci
no zeby po takim czasie jak karmisz miec takie akcje to az niewiarygodne
wspolczuje :sorry2:

Lilka, ode mnie tez poglaszcz brzusio:tak::tak:

Liluś rozwiałaś juz moje zmartwienia,juz sie nie bede przejmować,przyjdzie i na Doriego czas.
A jak sie wogole czujesz,jak brzusio?Pogłaskaj go ode mnie.

Lilka, pogłaskaj brzusio od ciotki Biry tez:-) Kurcze, juz się nie mogę doczekać kiedy będzie wiadomo kto w tym brzuszku sedzi.

Karina,Bira,Wisienka,Anulka brzusio zostanie wyglaskany jak sie poloze spac :-)
a czujemy sie dobrze :tak: oby tak dalej
od czasu do czasu to tam to tu mnie cos zakluje ale takie uroki sa znosne :-)
a dzidzius kopie juz od dobrych 5 tygodni :-) ale przyznac musze ze wcale do ruchliwych nie nalezy :-D
Bira ale ja nie chce znac plci :rofl2: mam nadzieje ze wytrwam
ogolnie sie o siebie nie boje,ale o Karola ktory plec chce znac!
martwie sie czy na usg w PL nie zmusi lekarza do powiedzenia mu na ucho co to jest:-D
bo mi tak zapowiada :rofl2:

oooo groszek sie odezwal hihiiii chyba wie ze o nim tu piszemy :-D

Anineczka, skąd Ty wytrzasnęłaś taką ramkę? Macie laski jakiś program? I jak Wy wklejacie zdjecia do podpisu? I jaki mają rozmiar? Ja ostatnio próbowałam coś wymodzić, ale mi nie wyszło. Chyba za cienka w uszach jestem:baffled:
Ehh Bira modziłam modziłam i wymodziłam.Nie jest to może mistrzostwo świata,ale mi się podoba.
Ramke wziełam z linka od aluśki,który wklejała na galerii.A tło z paint-a.
Zmiejszyłam całość w paincie i przerobiłam na linka w fotosik i tam też zmiejszyłam do 600 pikseli..Później wkleiłam linka w podpis.

No właśnie jak Wam się udaje wkleić zdjęcia,ja jak próbuję to ciągle są za duże i nie wchodzą.:dry:
Trzeba zmiejszać zdjęcia w paint zanim się wrzuci w podpis.
W podpisie w prawym górnym rogu jest taki kwadracik z literą Aa.Trzeba go wcisnąc by pojawiły się linki a nie obrazki.Wtedy wkleic zdjęcie.
Ale najpierw je przerobić na linka ( polecam fotosik).

Może zrobimy wątek pt.Linkownia? I tam będziemy wklejac przydatne linki i programy do obróbki zdjęć?

Co wy na to ??

Pusia, życzę Wam przespanej nocki. A w ogóle jak po Bebilonie? Nie wiem czy Ty dajesz małemu kaszki, ale jest fajna kaszka "na smaczny sen" z bobovity z meliską na dobre spanie. Może Kacperek trochę dłużej pospał by na takim jedzonku.

Oj ale ta nocka chyba nie będzie spokojna :(((. Obejrzałam właśnie horror "Oko" i w przeciągu filmy Kacper chyba już 4 razy sie budził ( dawałam mu smoczka i spał dalej) cały czas coś gada do siebie przez sen normalnie szok. A tej kaszki jeszcze nie próbowaliśmy. na razie sprawdzam jak w ogóle zadziała na niego mleko chodzi mi tu o skazę białkowa bo jak na razie jest oki może przeszła mu ta skaza OBY :tak:

O już mi wyszło :laugh2:

Gratuluje :tak::tak: fajny paseczek

reklama
Do góry