reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

jak ja mam wolne to Was gdzies wywialo;-) Ciekawe jak dlugo pospia mi te skowronki:-p

Misia
przeczytalam ten artykul. Ja moge spokojnie stwierdzic, ze istnieje matczyna intuicja. W obu ciazach wiedzialam co sie urodzi, a z blizniakami zanim poszlam do lekarza wiedzialam ze sa blizniaki:rofl2: Pozatym dzialalam juz kilka razy calkowicie instynktownie i jak sie okazalo bardzo trafnie, nawet sama nie potrafilam pozniej wytlumaczyc czemu akurat tak postapilam w danej chwili.

reklama
wisienka-jak bedziesz miala chwilke to naklikaz mi ten link do sukienek?? szukalam na forum no ale nie moge znalezc :(

a my po spacerku
stukam sie kawką i ciasteczkiem :sorry2: dieta cud hehe :-D:-D:-D:-D

Bira a wiec powiadasz gazety :-D,moj na szczescie zjesc lubi.
Anineczka wiesz tez tak mysle ze duzym i pulchnym dzieciaczką jest rudniej chociaz z drugiej strony powinny miec wiecej siły,hmmm ma jeszcze czas na fikołki,choc on je juz kiedys robil ale od jakis 2 miesiecy to len straszny sie zrobił.

hej mamuski :-)

zaraz zaczne nadrabiac

Women ja ci chcialam napisac ze nei masz sie co stresowac bo ja mając dwojke dzieci mam bombowy przyklad jak to kazde dziecie ma swoje tempo rozwoju!

Milena miala ponad 3 miesiace i postawiona na nogi robila kroki do przodu! (pokazywalam kiedys fote)
Hania?? do dzis postawiona na nogi stoi w miejscu,kroka do przodu nei zrobi :no: ino tancuje :-p
Mila majac 6 meisiecy juz siedziala sama,Hanie zapomnij! jak ja sama posadze to leci na boki po paru sekundach :happy:
w lozku robi masakryczne akrobacje ale tylko w lozeczku :sorry2:
w dzien nie widze tego :no:

i wcale sie nie martwie czytajac ze jedno raczkuje,inne siada,a inne jeszcze cos tam
bo to nie ma sensu,i na nasze maluszki przyjdzie pora :-)

a ja jestem w szoku z lekka potym jak na innym forum przeczytalam ze mamuski podają krowie mleko niemowlakom
jedne od 3 miesiaca zycia anwet....masakra dla mnie :szok:

Wisienko
jak nie masz temp. to nie jest zle. Mi pomagalo masowanie pod goracym prysznicem:tak: tak zeby az mleko lecialo z cycka.

Ladina to jak nie jest zle to ja niechce wiedziec co jest potem :baffled: kiedys z ciotka gadalam jak jeszcze w ciazy bylam to 1 raz powiedziala dlaczego niechce miec wiecej dzieci - podobno taka masakre przezyla z piersiami, z zapaleniem itd ze bardziej sie tego bala niz porodu.

wisienka-jak bedziesz miala chwilke to naklikaz mi ten link do sukienek?? szukalam na forum no ale nie moge znalezc :(

asix

Littlewoods Direct - The Official UK Website

Liluś rozwiałaś juz moje zmartwienia,juz sie nie bede przejmować,przyjdzie i na Doriego czas.
A jak sie wogole czujesz,jak brzusio?Pogłaskaj go ode mnie.

Ja uciekam sie szykować na fitness
do pozniej kobitki

reklama
Do góry