reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Bira... usmialam sie z tego "bedziemy szczerbolami...":-D:-D:-D ha, ha na dluzej Wam starczy mlekaczkow... wiec nie narzekac tu:tak::tak: a co do obrobki zdjec to u nas mezus bawil sie w photoshopie:tak::tak: a ze troche sie zna i lubi bawic to no problem... hmmm, mamy drukarnie:-p:-p wiec sila rzeczy...

Anineczko, sliczne fotki:tak::tak:

Pusia, widze, ze Twoj mezus tez dzielny... kapie, karmi...
moj dzis sam wykapal Oskarka (juz nie pierszy raz) bo ja bylam padnieta po tych naszych spacerkach:zawstydzona/y:

Lilka, to dobrze, ze czujesz sie dobrze;-);-) buziakidla Groszka:tak:

Karina, ja uuuuuuwielbiam arbuza... mniam!!!

reklama
Lilka, ja bym nie wytrzymała:-) Ale może Ty masz silniejsza wolę:-) W kazdym razie życzę powodzenia:-)

Anineczka, dzięki. Ale dla mnie to skomplikowane jakieś. A co do linkowni jestem za, bo czasami trzeba do czegoś wrócić i tutaj zaczynają się schody:-):-)

Pusia, może jednak nie będzie tak źle. Co do mleczka, to myślę, ze skoro do tej pory nic nie wyszło to będzie ok.

Pusia, widze, ze Twoj mezus tez dzielny... kapie, karmi...
moj dzis sam wykapal Oskarka (juz nie pierszy raz) bo ja bylam padnieta po tych naszych spacerkach:zawstydzona/y:

U nas mężulek od urodzenia kąpie Kacperka (gdzieś wyczytaliśmy że tata powinien kąpać maluszka bo tak nawiązuje sie więź między tatusiem a synkiem, spodobało nam sie to i praktykujemy od urodzenia - chłopaki mają coś "swojego" :tak::-)) a ja w tym czasie siedzę sobie przy kompie np . potem tylko przychodzę żeby pomóc wyjąć Kacperusia z wanienki.

Co do ramek i obrobki zdjec to wlasnie pobieram sobie Paint Shop Pro zobaczymy czy mi cos z tego wyjdzie:tak:
Moze jeszcze zajrze do Was jak nie to DOBRANOC od razu mowie:-)

reklama
Witam po trzydniowej przerwie, albo może i większej już sama nie pamiętam:dry:

Musiałam kilkanaście stron nadrobić bo tak produkujecie.

Z najważniejszych rzeczy to tak:
Wczoraj byliśmy na szczepieniu z Piotrkiem. Waży 8900;-)
a ja byłam wczoraj na egzaminie. zostały mi jeszcze tylko dwa do końca studiów i obrona w czerwcu. Prace wczoraj mi ostatecznie zatwierdzili. więc teraz nic tylko się uczyć:dry: a tu nie ma kiedy:sorry2:
ale przez ostatnie pięć lat widzę, że teraz z Piotrkiem mam dużo więcej mobilizacji do wszytskiego:blink: BOMBA jak dla mnie. Mam FULLLL siły i mam nadzieję, że tak zostanie.:-p

Do góry