reklama
Anineczko
mysle, ze spokojnie mozesz sprobowac z tym rozcienczonam mleczkiem Nam lekarz sam doradzil, wiec chyba nie powinno to zaszkodzic, mozesz tez probowac oszukac herbatka, lub poprostu woda Trzymam kciuki, zeby poszlo tak gladko jak u nas
mysle, ze spokojnie mozesz sprobowac z tym rozcienczonam mleczkiem Nam lekarz sam doradzil, wiec chyba nie powinno to zaszkodzic, mozesz tez probowac oszukac herbatka, lub poprostu woda Trzymam kciuki, zeby poszlo tak gladko jak u nas
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam
jestem padnieta, chyba bedzie padac
tak krotko odpisze bo zjadlam za duzo zelek i teraz mi nie dobrze
annineczka na aquaaerobicku bylo super :-):-) fajnie sie tak poruszac i odpoczac troche od domowych obowiazkow.
nie myla ci sie wrzesniowki z listopadowkami?
misia a co Twoj mezus ma klopoty z sercem ze masz w domu takie urzadzenie?
duzo zdrowka dla niego.
mirka jeszcze nie bylam, juz jest troche lepiej, ale jak znow mi sie zobi kamien to wtedy pojade....
aluska duzo zdrowka rowniez zycze ;-):-)
w urzedzie bylo super, juz wszystko zalatwione, trafilismy na bardzo fajna mila kobiee, nawet pochwalila moj angielski ze jest bardzo dobry :-):-)
z czego sie bardzo cieszebo jak przyjechalam tu 2 lata temu to tylko hallo i goodbye umialam powiedziec ;-):-)
jestem padnieta, chyba bedzie padac
tak krotko odpisze bo zjadlam za duzo zelek i teraz mi nie dobrze
annineczka na aquaaerobicku bylo super :-):-) fajnie sie tak poruszac i odpoczac troche od domowych obowiazkow.
nie myla ci sie wrzesniowki z listopadowkami?
misia a co Twoj mezus ma klopoty z sercem ze masz w domu takie urzadzenie?
duzo zdrowka dla niego.
mirka jeszcze nie bylam, juz jest troche lepiej, ale jak znow mi sie zobi kamien to wtedy pojade....
aluska duzo zdrowka rowniez zycze ;-):-)
w urzedzie bylo super, juz wszystko zalatwione, trafilismy na bardzo fajna mila kobiee, nawet pochwalila moj angielski ze jest bardzo dobry :-):-)
z czego sie bardzo cieszebo jak przyjechalam tu 2 lata temu to tylko hallo i goodbye umialam powiedziec ;-):-)
bira
Listopadowe mamy'07
Witam:-):-)
Anineczka, Lilka, dołączam do grona megazbuntowanych exnastolatków Mam nadzieję, że mój terrorysta nie wda się w mamę. Jeeesu oby nie
Anineczka, gratuluję ząbka:-)
Ladina, nie wiedziałam o tym rozrzedzonym mleku. Gdybym wiedziała to już dawno bym tą moją wydrę oduczyła, na szczęście teraz jest już ok:-)
Aluśka, współczuję kataru. Może powinnaś zrobić testy. Alergia może przyjść z wiekiem niestety:-(
Beata, super hotel. Ale Ci fajnie z tym wyjazdem. Zrób milion zdjeć:-):-)
Misia, życzę zdrówka dla faceta.
Asix, skad Ty bierzesz te ikonki? Są zarąbiste:-)
U nas dzisiaj w miarę luz, chociaż teściowa zapowiedziała się, ze wpadnie, wiec siedzę jak mysz pod miotłą w razie jakby przylazła, zeby mnie nie usłyszała;-) Jakoś nie mam ochoty spotykać się z tą babą. Wczoraj moja kumpela urodziła synka. Musiała mieć cesarkę. Położyli ją na stół ok. 19. Mały dostał tylko 3 pkt:-( Na szczęście jest już ok. Niestety jej lekarka to zwykły konował i na jej widok podnosi mi się ciśnienie Lecę do galerii zobaczyć zdjecia Women
Anineczka, Lilka, dołączam do grona megazbuntowanych exnastolatków Mam nadzieję, że mój terrorysta nie wda się w mamę. Jeeesu oby nie
Anineczka, gratuluję ząbka:-)
Ladina, nie wiedziałam o tym rozrzedzonym mleku. Gdybym wiedziała to już dawno bym tą moją wydrę oduczyła, na szczęście teraz jest już ok:-)
Aluśka, współczuję kataru. Może powinnaś zrobić testy. Alergia może przyjść z wiekiem niestety:-(
Beata, super hotel. Ale Ci fajnie z tym wyjazdem. Zrób milion zdjeć:-):-)
Misia, życzę zdrówka dla faceta.
Asix, skad Ty bierzesz te ikonki? Są zarąbiste:-)
U nas dzisiaj w miarę luz, chociaż teściowa zapowiedziała się, ze wpadnie, wiec siedzę jak mysz pod miotłą w razie jakby przylazła, zeby mnie nie usłyszała;-) Jakoś nie mam ochoty spotykać się z tą babą. Wczoraj moja kumpela urodziła synka. Musiała mieć cesarkę. Położyli ją na stół ok. 19. Mały dostał tylko 3 pkt:-( Na szczęście jest już ok. Niestety jej lekarka to zwykły konował i na jej widok podnosi mi się ciśnienie Lecę do galerii zobaczyć zdjecia Women
bira
Listopadowe mamy'07
Wisienka, super, ze wszystko załatwione. Teraz tylko czekać na ten wielki dzień:-)
anineczka
królowa mrówek :P
annineczka na aquaaerobicku bylo super :-):-) fajnie sie tak poruszac i odpoczac troche od domowych obowiazkow.Nie Wisienko nie mylą
Tamte dziewczyny znam jak łyse konie tak więc nie da rady
Was pewnie też tak poznam ;-)
Beatko zobacz co znalazłam
http://www.adaland.com/aquapark_en.aspx?kimlik=aquaparkgiris
Bira współczuje koleżance.A dlaczego tak się stało,że 3 punkty?
reklama
karina1980
Fanka BB :)
Cześć laseczki!
Kawusia wypita bez was niestety ;-) ale dopiero teraz mi się udało kompa włączyć.
Dostałam smsa od małża że coś się źle czuje i ma bóle zamostkowe, tak się o niego martwię teraz jest w pracy, ale przyjedzie na obiad za jakąś godzinę więc zobaczymy czy w ogóle wróci do roboty :-( Mamy na miejscu aparat ekg to mu zrobię badanie i zobaczymy czy będzie trzeba z nim do lekarza jechać. On jest trochę za młody na takie dolegliwości sercowe, ale kto go tam wie, teraz ma tyle stresów...:-(
Misia i jak tam z twoim mezem????
Witam
Normalnie poranki spędzam jak pracownik przy komputerze
Bo listopadówki trzeba odwiedzić i wrześniówki
U nas nocka spoko.Ząbek w końcu wyszedł.Mamy juz dwie jedyneczki dolne
Anineczko super juz dwa zabki?????u nas jeszcze nawet jednego nie widac
Witam ponownie
my już po zakichano-zasmarkanym spacerku :-dry:
niestety ale objawy się nasiliły
buuuuuuuuuu.............:---(
Oj to nie dobrze Aluska moze to jednak alergiczne co...????
Ja dzisiaj caly dzien siedzialam w domu maly nadal marudny ze szok
Podziel się: