reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Bira współczuje koleżance.A dlaczego tak się stało,że 3 punkty?

Na razie nie wiem za dużo, bo z nią nie rozmawiałam za długo. Wiem tylko, że była umówiona tak jak ja na termin. Lekarka miała wywołać poród, ale od rana nie było żadnego postępu, miała skurcze ale zero rozwarcia, wieczorem mały zaczął tracić tętno i trafiła ekspresowo na stół. Ta lekarka, która ją prowadziła wg. mnie powinna rąbać drewno w lesie a nie zajmować się kobietami. Jej ojciec też był ginem, bardzo dobrym zresztą i sam jej kiedyś przy pacjentkach powiedział, ze ona sie nawet do krów nie nadaje a co dopiero do kobiet... także fajne świadectwo jej wystawił. Ja miałam z nią wątpliwą przyjemność kiedy leżałam w szpitalu i jak tylko chciała się do mnie zbliżyć od razu mówiłam, żeby mnie nawet nie dotykała. Baba masakra...

reklama
Kacper nakarmiony stara sie usnąć ale coś marudzi ...

A teraz chwale się hihi Mój Kacper raczkuje hih jest to takie bardziej spłaszczone raczkowanie jeszcze ale zasuwa że cho cho :-D:-D. Mieliśmy taka radochę z Mężem że szok.

Jutro na basen nie pójdziemy bo dalej ten katarek a nie chcem żeby mu sie pogorszyło

Witam mamuśki:-)

Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamietacie:sorry2: Zresztą ja już sama nie pamietam jak się nazywam-wpadlam w wir pracy w mojej galeryjce i jest strasznie cięzko pogodzić pracę z 24godz/dobe opieką nad dzieckiem. Nie wiem jak tak jeszcze długo pociągnę... A tak z innej beczki: Blanusia jest kochanym grzecznym dzieckiem, ma juz dwa ząbki, jeszcze sama nie siedzi, ale wszystko w swoim czasie. Dalej karmię piersią i powoli zaczynamy już jeść inne rzeczy.
Nie dam rady nadrobić zaległości na BB chociaż starałam sie was podczytywać w miare mozliwości.
Wrzuce kilka fotek mojej Małej do galerii.

Sabinko dzięki za pamięć Kochana!

Pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki, buziaki!!!

czesc mamuski :-)

przepraszam ze was zaniedbuje ale teraz kazda chwile spedzam na przyswajaniu teoretycznej wiedzy odnosnie robienia pazurkow :happy:
skontaktowalam sie z jedna dziewczyna,ktora zaczela uczyc sie sama w domu a teraz ma juz miedzynarodowy certyfikat i jest poprostu swietna w tym co robi

i...nie ide na ten kurs :rofl2:
ona mi poradzila by najpierw przyswoic wiedze teoretyczna (troche tego jest :-p ) ,potem zaczac cwiczyc na sobie,potem na rodzinie,znajomych,potem jak juz opanuje to za tanie pieniadze innym i dopiero kiedy poczuje sie pewnie i kiedy stwierdze ze mnie to strasznie interesuje i chce zaglebic wiedze isc na kurs :tak:
no i tak postanowilam!
teraz czytam,zapisalam sie na jej forum,i czytam czytam czytam :rofl2:
a jak pojedziemy do PL kupie sobie startowy sprzet i potem sama w domu bede sie uczyc :rofl2:

now iec znikam czytac
k005.gif

d040.gif

Witam wieczorem!

Mąż już oki, przyszedł, zjadł i od razu lepiej się poczuł :tak: Po prostu wyszedł bez śniadania, a sms został napisany zgodnie z prawdą tylko że ja się bardzo przejęłam i od razu czarne myśli że to jakiś zawał, a on po prostu był głodny jak wilk i stąd takie objawy :sorry2:
A aparat ekg mamy w domu bo K robi ludziom badania ekg ;-)

Lilka
to rzuć linka do jej forum, please? :sorry2: Ja chętnie samodzielnie obsłużę swoje pazury, choć na wiele nie mogę sobie pozwolić :dry:

Bira to straszne, oby maluszek z tego wyszedł... :-(

Pusiu gratuluję raczkowania Kacperkowi :-)

Igor zaczął stawać na czworaka i się kiwa w przód i tył, ale jeszcze nie ruszył do przodu :-D

Jeszcze sobie popracuję na kompie chwilkę a potem mykam spać :blink:

Misia linka wyslalam ci na gg,bo tu znowu mam problem:baffled:

gdyby jeszcze ktoras z was byla zainteresowana to podam wam adres na gg :sorry2:

dziękuję Kobitki za życzenia zdrówka:tak:
oj przyda się, przyda :tak:już teraz tylko buzią mogę oddychać :baffled::-(normalna masakra z tym katarem:wściekła/y::crazy:
w urzedzie bylo super, juz wszystko zalatwione, trafilismy na bardzo fajna mila kobiee, nawet pochwalila moj angielski ze jest bardzo dobry :-):-)
z czego sie bardzo cieszebo jak przyjechalam tu 2 lata temu to tylko hallo i goodbye umialam powiedziec ;-):-)
Wisienka super że udało Ci wszystko bez problemu załatwić w urzędzie:tak::-)
Ładny masz podpis i zdjęcie w avatarku:tak::-D:-D
Witam:-):-)
Aluśka, współczuję kataru. Może powinnaś zrobić testy. Alergia może przyjść z wiekiem niestety:-(

Wczoraj moja kumpela urodziła synka. Musiała mieć cesarkę. Położyli ją na stół ok. 19. Mały dostał tylko 3 pkt:-( Na szczęście jest już ok. Niestety jej lekarka to zwykły konował i na jej widok podnosi mi się ciśnienie:baffled:
Bira współczuję koleżance:-(, że trafiła na taką nieodpowiedzialną lekarkę:baffled::-:)-(
Na razie nie wiem za dużo, bo z nią nie rozmawiałam za długo. Wiem tylko, że była umówiona tak jak ja na termin. Lekarka miała wywołać poród, ale od rana nie było żadnego postępu, miała skurcze ale zero rozwarcia, wieczorem mały zaczął tracić tętno i trafiła ekspresowo na stół. Ta lekarka, która ją prowadziła wg. mnie powinna rąbać drewno w lesie a nie zajmować się kobietami. Jej ojciec też był ginem, bardzo dobrym zresztą i sam jej kiedyś przy pacjentkach powiedział, ze ona sie nawet do krów nie nadaje a co dopiero do kobiet... także fajne świadectwo jej wystawił. Ja miałam z nią wątpliwą przyjemność kiedy leżałam w szpitalu i jak tylko chciała się do mnie zbliżyć od razu mówiłam, żeby mnie nawet nie dotykała. Baba masakra...
jestem w szoku :szok::szok::szok:
co za durny babsztyl:wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok:
A teraz chwale się hihi Mój Kacper raczkuje hih jest to takie bardziej spłaszczone raczkowanie jeszcze ale zasuwa że cho cho :-D:-D. Mieliśmy taka radochę z Mężem że szok.

Jutro na basen nie pójdziemy bo dalej ten katarek a nie chcem żeby mu sie pogorszyło

Pusia Gratulaski dla Kacperka za raczkowanie:-D:-):-)
Witam mamuśki:-)

Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamietacie:sorry2: Zresztą ja już sama nie pamietam jak się nazywam-wpadlam w wir pracy w mojej galeryjce i jest strasznie cięzko pogodzić pracę z 24godz/dobe opieką nad dzieckiem. Nie wiem jak tak jeszcze długo pociągnę... A tak z innej beczki: Blanusia jest kochanym grzecznym dzieckiem, ma juz dwa ząbki, jeszcze sama nie siedzi, ale wszystko w swoim czasie. Dalej karmię piersią i powoli zaczynamy już jeść inne rzeczy.
Nie dam rady nadrobić zaległości na BB chociaż starałam sie was podczytywać w miare mozliwości.
Wrzuce kilka fotek mojej Małej do galerii.

Pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki, buziaki!!!
Jagoda Gratulaski dla Blanusi za ząbole :tak::tak::-D:-D:-D
czesc mamuski :-)

przepraszam ze was zaniedbuje ale teraz kazda chwile spedzam na przyswajaniu teoretycznej wiedzy odnosnie robienia pazurkow :happy:
skontaktowalam sie z jedna dziewczyna,ktora zaczela uczyc sie sama w domu a teraz ma juz miedzynarodowy certyfikat i jest poprostu swietna w tym co robi

i...nie ide na ten kurs :rofl2:
ona mi poradzila by najpierw przyswoic wiedze teoretyczna (troche tego jest :-p ) ,potem zaczac cwiczyc na sobie,potem na rodzinie,znajomych,potem jak juz opanuje to za tanie pieniadze innym i dopiero kiedy poczuje sie pewnie i kiedy stwierdze ze mnie to strasznie interesuje i chce zaglebic wiedze isc na kurs :tak:
no i tak postanowilam!
teraz czytam,zapisalam sie na jej forum,i czytam czytam czytam :rofl2:
a jak pojedziemy do PL kupie sobie startowy sprzet i potem sama w domu bede sie uczyc :rofl2:

now iec znikam czytac
k005.gif

d040.gif
Liluś świetnie, że zaciągnęłaś wiedzy od profesjonalistki i tak dobrze Ci doradziła:tak::tak::tak:
Trzymam kciki za szybkie przyswajanie wiedzy teoretycznej:tak::tak::tak::-D

Dobranoc Mamuśki
:tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry