reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry :-).

Nocne wieści - Kacper po mleku z butelki spał 4 h potem sie obudził i dałam mu cycka no i budził sie tak co godzinkę po cycku ale nie było tragicznie :tak:

A co do rozstępów to chętnie bym sie ich pozbyła :(
anulka1979 ciekawe ile kosztuje taka przyjemność (pewnie bardzo dużoooo :-()

reklama
No i w koncu udalo nam sie oduczyc jedzenia w nocy moich dwoch wampirow, mam nadzieje, ze jak ten kaszel ustapi to beda cale noce przesypiac..., bo dzisiaj sie jeszcze troche rzucali:baffled: Ehh...gdyby mnie moj malz sluchal juz bysmy dawno zapomnieli o nocnym karmieniu;-)
Ladina jak Ci się udało odzwyczaić od nocnych karmień, bo ja tez już mam dość. :-(

Beatko
super hotelik!!!:tak: Zycze udanego, bezstresowego wypoczynku:-)
U nas goraco, ma tak byc caly tydzien, ale dzieciaki jakies bardziej zadowolone w domu:baffled:, na dworze od razu marudza.

A ja wlasnie sie dowiedzialam, ze w sierpniu na 100% przylatuja moi przyjaciele z dzieciakami, moze wynajmiemy jakis domek w gorach na ich przyjazd.
No i w koncu udalo nam sie oduczyc jedzenia w nocy moich dwoch wampirow, mam nadzieje, ze jak ten kaszel ustapi to beda cale noce przesypiac..., bo dzisiaj sie jeszcze troche rzucali:baffled: Ehh...gdyby mnie moj malz sluchal juz bysmy dawno zapomnieli o nocnym karmieniu;-)

Prasuje:wściekła/y: gooreeee prania:wściekła/y:

Dzięki Ladinko
U nas już też któryś dzień bez nocnego jedzenia ale co z tego jak przedwczoraj i dzisiaj budzi się o 1 w nocy i śmieje się żuca smoczkiem i ciągle gada

hihiii Bira a no łatwo sie mowi ;-) pozyjemy zobaczymy heheee :-D czego nei zycze :rofl2: oby Ingusia byla aniolkiem zawse heheee

wiecie co?? tak sie od dzis zastanawiam nad zrobieniem kursu w PL jak bede :happy:
chodzi mi o kurs robienia paznokci,stylizacji,manicure itd.
kurs trwa tydzien
tutaj moglabym sobie po godzinach dorabiac,a jak za rok bede szukac pracy to moze bym znalazla pracke w salonie kosmetycznym??
strasznie sie napalilam :rofl2: wreszcie umialabym cos czym moglabym sobie kaske dorobic :-)
tylko sie zastanawiam jak ja bym z tym moim brzuchem dala sobie rade na tym kursie :nerd:

Lilka mysle ze pomysl bardzo fajny,ja sama lubie bawic sie takimi rzeczami:tak:zreszta mam dwie znajome ktore zajmuja sie tym i super wychodza:tak:

Slyszalyscie o czyms takim???

Kupilam gazete Mamo to ja... a tam taka reklama...

LABO ROZSTĘPY ze striadene®. Wyłączny dystrybutor preparatów szwajcarskiej firmy Labo Cosprophar 2008-01-27
Naukowcy z firmy Labo opracowali pierwszą i unikalną pielęgnację miejscową do stosowania na skórze z rozstępami. Jej formuła oparta jest na nowym kompleksie substancji aktywnych o nazwie Striadene®, która posiada patent szwajcarski CH 696 659 A5. Matrykiny i drożdże z gatunku Saccharomyces Lysate, występujące w kompleksie Straidene®, wykazują działanie stymulujące odnowę tkanki łącznej w miejscach pokrytych rozstępami. Dzięki tej właśnie stymulacji przywrócony zostaje prawidłowy stan tkanki w miejscu, w którym pojawił się rozstęp, a w której włókna zniknęły lub utraciły swoje właściwości podporowe.

Firma Labo przygotowała dla państwa cztery warianty: Pielęgnacja Miejscowa, Przedłużenie Pielęgnacji, Kompletną pielęgnację lub Pielęgnacja Prewencyjna

hmmm, gdyby to byla prawda... och... to skusialbym sie...
Anulka to jestem ciekawa czy przynosi to efekty czy kolejny przereklamowany produkt:dry:bo jezeli dawalon=by efekty to warto sprobowac tylko ciekawe ile to kosztuje:tak:U nas otworzyli salon gdzie reklamuja podobno dobry sposob zeby pozbyc sie kilku kilogramow,zmniejsza celulit i poprawia kondyycje skory.Polega to na tym ze siada sie na rowerek a on i cala osoba zamykana jest w takiej kapsule gdzie wystaje tylko glowa i tam jest wytwarzane podcisnienie ktore podobno przynosi efekty.
Tylko nie wiem ile taka przyjemnosc kosztuje,ile trzeba takich "treningow czy sesji nie wiem jak to nazwac"i czy faktycznie przynosi efekty?????

Właśnie skończyliśmy z M oglądać horror (i nie wiem czy nie obudziliśmy nie co Kacperka :( ) na razie spi ale musiałam iść i dać mu smoka

Dzięki

No zobaczymy jak to dzis będzie. tylko własnie boję się że go przez film lekko wybudziliśmy .

Oki zmykam spać DOBRANOC

Pusia a jaki horror??????:blink:

dzięki ,dzięki:-)
misia q dzieki zastanawiałam się właśnie jak to zrobic:tak:
anulka1979 przeczytałam że robiłaś jakąś zupkę dla maleństwa, chciała bym prosić o przepis:-) , moja niunia na razie wcina słoiczki ale chciałabym jej robić coś sama , a nie mam za bardzo inspiracji z czego i jak :sorry2:
karinko u mnie w szpitalu ze ZZO nie było problemu jeszcze zanim zapadła decyzja o cesarce przyszła położna i zapytała czy bym nie chciała bo i tak już się długo męcze a nie było wiadomo ile to potrwa, (według usg to mała miała mieć tylko3 kg ):rofl2:

U nas niestety nie ma tego znieczelunia:-(Moja siostra na dnaich moze rodzic i tez chciala ale nici z tego.

A moj od samego rana marudny ze szok:szok:

Karinko horror fajny :)) to hiszpański film "Rec". Nie był puszczany w Polsce, a reklamowano go nie pokazując fragmenty filmów tylko reakcje ludzi siedzących w kinie :)

Iwcia
Powtarzalam mezowi, ze w nocy musimy mleko rozzedzac a nie zageszczac, ale chlop jak to chlop...On karmil w nocy wiec ciagle dosypywal kaszki do mleka.Gutek to potrafil nawet 3 razy cala butle wytrabic:szok: No i ostatnio na szczepieniu lekarz sie za glowe zlapal ile nasze chlopaki jedza w nocy;-) i tez polecil, zebysmy w nocy rozzedzali.Pierwszej nocy troche pociagneli , ale im nie smakowalo za bardzo i teraz juz wogole sie nie upominaja:no: Tylko podobnie jak u Beatki rzucaja sie jeszcze troche, gadaja i cuduja, ale mam nadzieje, ze to minie;-)
A dalismy tak na 180ml 3 miarki mleka w nocy.

Beata a ty jakoś odzwyczajałaś od nocnego jedzonka czy Ola sama się przestawiła?

Iwcia sama się przestawiła a żarłok nocny był że szok

Iwcia
Powtarzalam mezowi, ze w nocy musimy mleko rozzedzac a nie zageszczac, ale chlop jak to chlop...On karmil w nocy wiec ciagle dosypywal kaszki do mleka.Gutek to potrafil nawet 3 razy cala butle wytrabic:szok: No i ostatnio na szczepieniu lekarz sie za glowe zlapal ile nasze chlopaki jedza w nocy;-) i tez polecil, zebysmy w nocy rozzedzali.Pierwszej nocy troche pociagneli , ale im nie smakowalo za bardzo i teraz juz wogole sie nie upominaja:no: Tylko podobnie jak u Beatki rzucaja sie jeszcze troche, gadaja i cuduja, ale mam nadzieje, ze to minie;-)
A dalismy tak na 180ml 3 miarki mleka w nocy.

Jeju Ladinko ja nawet nie wiedziałam że się rozrzedza na noc:szok:Zawsze dawałam gęste bo myślałam że to zapcha ją i będzie spała całą noc

Miłego prasowanka Ladina

reklama
witam

wpadlam tylko na chwilke sie przywitac, bo zaraz jedziemy do USC zalatwic formalnosci, zlozyc dokumenty i oplacic, w golr zapomniaam ze mamy dzis umowione spotkanie :-):-)
tak wiec do potem kochane mamuski
milego dnia!!!!!!!

Do góry