reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Aaaa nie napisalam Wam dziewczyna do ktorej chodze na jazde mowila ze jakis czas temu byla na gieldzie kupic konia dla dziewczyny i ogladaly jednego ktory byl spokojny.Ona wsiadla na niego i sploszyl sie wiec ona spadla z niego a on ja przycisnal i noga poszla zlamanie otwarte:-(najgorsze ze na poczatku przestraszyli sie wszyscy bo ona nie czula palcow ani nog ale na szczescie nic innego nie bylo najparwdopodobniej to z szoku nie czula.
Sama instruktorka dostala kopa i cztery zebra polamane byly.
Tak wiec zwierzeta piekne sa ale trzeba uwazac.

reklama
Ale pustki tutaj dzisiaj:tak:
Bylam z malym na dworzu ale bylismy tylko godzine bo cos mu nie pasowalo caly czas marudzil.Pozatym denerwuje mnie ta spacerowka bo dziecko zjezdza w niej caly czas.
Jak dzisiaj ubralyscie swoje maluchy na dwor jak jest tak cieplo?????

Ale pustki tutaj dzisiaj:tak:
Bylam z malym na dworzu ale bylismy tylko godzine bo cos mu nie pasowalo caly czas marudzil.Pozatym denerwuje mnie ta spacerowka bo dziecko zjezdza w niej caly czas.
Jak dzisiaj ubralyscie swoje maluchy na dwor jak jest tak cieplo?????

Moja też coś marudna dzisiaj ja tylko w body z długim rękawem i rajstopy a dla przyzwoitości princeskę na to żeby pupy nie było widać:-)

Wow...

Karina... 25 godzin i do tego naturalnie:szok: ...to sie wymeczylas, ja mialam cesarke - od razu zdecydowano - zanim cokolwiek sie zaczelo ustalono date kiedy mam sie zglosic do szpitala i juz... Lekarz powiedzial, ze i tak bym nie urodzila sama... dysproporcja miedzy wielkoscia mieednicy a dziecka;-)

Wisienka, moj Oskarus wola mmmammmaaaa juz jakis miesiac - slodkie uczucie:tak::tak:

My dzis zaliczylismy piekny spacerek, pogoda cudna.
A co do ubioru to : body krotki rekawek, cieniutka bawelnaina bluzeczka, spodenki i skarpetki + czapka z daszkiem.

Witam wieczorowa pora:-D

My wrocilismy z wieczornego sapcerku jest super teraz troche chlodniej tylko komary tna jak szalone:crazy:
Ale pustki dzisiaj sa:tak:
Zaraz ide pokapielowac sie troche pozniej filmik i lozeczko;-)

Beata jak przygotowania do wyjazdu????juz wszystko masz????

Karina 25 godzin??????:szok::szok::szok::szok: Ło matko współczuję. Ja rodziłam trochę ponad 3 godziny i jak dla mnie to było za długo;-) Ale Anineczka pocieszyła, ze przy drugim idzie szybciej;-):-)

Tak w ogóle mówię cześć;-):-) Podczytuję, ale coś nie mam weny do pisania:baffled:

reklama
Witam wieczorowa pora:-D

My wrocilismy z wieczornego sapcerku jest super teraz troche chlodniej tylko komary tna jak szalone:crazy:
Ale pustki dzisiaj sa:tak:
Zaraz ide pokapielowac sie troche pozniej filmik i lozeczko;-)

Beata jak przygotowania do wyjazdu????juz wszystko masz????

Karina no prawie wszystko cały dzień jeszcze piorę bo niektóre letnie ciuchy powyciągałam i prasuję ufff juz wymiękam dzisiaj:baffled:

Karina 25 godzin??????:szok::szok::szok::szok: Ło matko współczuję. Ja rodziłam trochę ponad 3 godziny i jak dla mnie to było za długo;-) Ale Anineczka pocieszyła, ze przy drugim idzie szybciej;-):-)

Tak w ogóle mówię cześć;-):-) Podczytuję, ale coś nie mam weny do pisania:baffled:

Bira a co jest że tak opadłaś w pisaniu?

Do góry