reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
najpierw napisze co u mnie a pozniej jak maly usnie poczytam co sie wczoraj wydarzylo

no wiec tak wczoraj byly urodziny mojego meza zrobilam kolacje przyswiecach i dalam mu super prezent duzo klepsydre (on lubi takie rzeczy) i wogole byl mily dzien spedzilismy go w ogrodzie

dzis jest w austrii dzien matki i w lozeczku malego znalazlam perfumy Miss Dior Cherie (Diora) sliczny zapach
a od meza ( bo podobno pierwszy dzien matki jest barzo wazny) bizuterie
ale poniez ja nie lubi zlota i wogle malo nosze bizuterii na codzien tylko obraczke i moj pierscionek zareczynowy ktory jest i tak taki ze moze go zawsze nosic (nic odstajacego)
wiec dostalam od meza branzoletke i pierscionek ktory tez moge nosic na codzien i to nawet przy dziecku
to strona do bizuterii www.nomination.com to wloski projektant i robi bizuterie taka na codzien
bardzo mi sie podoba

reklama
Dzien dobry:tak::tak:

Lilka, super, ze udalo sie z urlopem u Karola:tak::tak: ale ostatni miesiac ciazy w podrozy...? Kobietko, zebys nie urodzila w trasie...:baffled:
a co do filmu, to jakos nie wciagnal nas... i dokonca nie obejrzelismy:-p

Sabinko... obiadku nie gotowal - tylko ugotowal kaszke manna na wodzie i dodal do zupki ze sloiczka, tej ugotowanej przeze mnie:tak: ale i tak spisali sie piknie:tak::tak:

Karina... to Szymus tez taki duzy sie urodzil... a u Was tez cesarka?

Mirka... no, to pieknie sie mezczyzni spisali... super ta bizuteria:tak::tak:

Wome, udanej Komunii:tak:

no wiec tak
lilus .....calusy dla duzej juz hani i poglaszcz brzuszek ....super ze jedziesz do polski , pewnie sie w tedy dowierz czy chlopiec ...hm na pewno bedzie chlopiec
larvunia ........calusy dla marcelka

women ... udanej komuni i czekam na zdjecia w nowej sukience
sabina ..ty sie nie przemeczaj

hej dziewczynki

my dzis bylismy u tesciow na dzialce, malutka zadowolona, cieplucho bylo wiec w koncu mogla na krotki rekaw posmigac.

kathe u nas tez tak goraco ze maly byl w kr, body i na to ktorkie spodenki i to wszystko, bez skarpetek, bucikow itd, a i tak sie spocil.
sliczny suwaczek, podasz linka? ;))

u nas tak duszno, ze wszystkie okna mam w domku pootwierane a firanki stoja-zero przeciagu:sorry2:
maly spi ale tak duszno w sypialni,ze okna tez tam nie zamykalam

Asix ja juz od jakos 3 dni nawet w nocy nie zamykam okna jest tak goraco!!!

Mirka sliczna ta bizuteria
fajnie ze maz pamietal o dniu mamy, tu byl obchodzony w marcu to tylko kartke dostalam, ale liczy sie pamiec

Lilka super ze wakacje zalatwione, wszystko bedzie okey, ja lecialam w 30-31 i nie mialam zadnych komplikacji.

a tak w ogole to dzien dobry

u nas znow przeslicznie, moze zaraz uda mi sie wyciagnac panow na spacerek,
a maly od wczoraj zaczal wydawac dziwne odglosy z siebie, piszczy jak nie wiem co, jak jakies zwierze :rofl2:
a i wczoraj tatus powiedzial ze jak byl go przebierac na gorze to maly powiedzial mamam ale ja nie slyszalam wiec nie wiem czy wierzyc czy nie.

Ja juz o jezdzie bylo super ale musze koniecznie kupic stroj bo wzwyklych spodniach ciezko jest.Dzisiaj dostalam jeszcze taka wysoka klacz i mocno wybijala w klusie myslalam ze z siodla wylece hehehehe;-)

Dzien dobry:tak::tak:

Karina... to Szymus tez taki duzy sie urodzil... a u Was tez cesarka?
Wome, udanej Komunii:tak:

Anulka nie po 25 godzinach normalnie urodzilam:tak:zanim podjeli decyzje o cesarce maly juz sie wstawil i trzeba bylo normalnie rodzic.

dzien dobry
najpierw napisze co u mnie a pozniej jak maly usnie poczytam co sie wczoraj wydarzylo

no wiec tak wczoraj byly urodziny mojego meza zrobilam kolacje przyswiecach i dalam mu super prezent duzo klepsydre (on lubi takie rzeczy) i wogole byl mily dzien spedzilismy go w ogrodzie

dzis jest w austrii dzien matki i w lozeczku malego znalazlam perfumy Miss Dior Cherie (Diora) sliczny zapach
a od meza ( bo podobno pierwszy dzien matki jest barzo wazny) bizuterie
ale poniez ja nie lubi zlota i wogle malo nosze bizuterii na codzien tylko obraczke i moj pierscionek zareczynowy ktory jest i tak taki ze moze go zawsze nosic (nic odstajacego)
wiec dostalam od meza branzoletke i pierscionek ktory tez moge nosic na codzien i to nawet przy dziecku
to strona do bizuterii www.nomination.com to wloski projektant i robi bizuterie taka na codzien
bardzo mi sie podoba

mirka biżuteria piękna ja też lubię takie rzeczy dyskretne ale jednocześnie orginalne

Ja juz o jezdzie bylo super ale musze koniecznie kupic stroj bo wzwyklych spodniach ciezko jest.Dzisiaj dostalam jeszcze taka wysoka klacz i mocno wybijala w klusie myslalam ze z siodla wylece hehehehe;-)

Anulka nie po 25 godzinach normalnie urodzilam:tak:zanim podjeli decyzje o cesarce maly juz sie wstawil i trzeba bylo normalnie rodzic.

Karina 25 godzin:szok:jeju

Witam
U nas cieplutko.Zaraz zjemy obiadek i zmykamy na wycieczke.
Nadrobie jak wrócimy ;-)
Karina nie martw się.Z drugim pójdzie szybciej.
Ja z Antkiem też miałam poród 25-godzinny ;-)
We wtorek o 6 rano się zaczeło a skończyło o 7:07 w środe.

A z Mattem to luzik.
O 2 w nocy przyjęcie na porodówke a o 7:17 był już na świecie :rofl2:

reklama
Witam
U nas cieplutko.Zaraz zjemy obiadek i zmykamy na wycieczke.
Nadrobie jak wrócimy ;-)
Karina nie martw się.Z drugim pójdzie szybciej.
Ja z Antkiem też miałam poród 25-godzinny ;-)
We wtorek o 6 rano się zaczeło a skończyło o 7:07 w środe.

A z Mattem to luzik.
O 2 w nocy przyjęcie na porodówke a o 7:17 był już na świecie :rofl2:

Pewnie ze tak moze byc zreszta nie ma reguly na to wszystko ale tak sobie mysle ze chyba juz ciezej nie moze byc hahahaha:-D:-D

Do góry