reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam mamuski!!

aj uz myslalam, ze zajrze a tu znowu pustki ;-)

Haniu i marcelku wszystkiego naj, naj z okazji pol roczku waszego zycia

dziunia-witaj!!

Women dziekuje :-)

ja dzis znowu mam powod do szczescia bo moj Karolw zial urlop w pracy na 3 tygodnie od 11 sierpnia do 1 wrzesnia...wiec JEDZIEMY DO POLSKI!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie w rodzinnym wolsztynie moze 3 dni spedzimy,z pare dni na odwiedziny rodzinki a reszte to planujemy pojezdzic po Polsce i pozwiedzac
ja marze o Krakowie i Wieliczce :-)

ale jestem happy

jedyny minus to to ze bede w 30ym ktoryms tygodniu ciazy...no ale w 32 lecialam wiec mysle ze z czestymi postojami bedzie ok :-)

to swietnie ze jedziesz no i fajnie ze twoj mezus dostal urlop, no i niepotrzebnie sie wczesniej denerwowalas:-p

sabinka-fajnie, ze chlopaki sobie poradzili, a we wtorek tez ich samych zostawiasz???

u nas tak duszno, ze wszystkie okna mam w domku pootwierane a firanki stoja-zero przeciagu:sorry2:
maly spi ale tak duszno w sypialni,ze okna tez tam nie zamykalam

reklama

ja dzis znowu mam powod do szczescia bo moj Karolw zial urlop w pracy na 3 tygodnie od 11 sierpnia do 1 wrzesnia...wiec JEDZIEMY DO POLSKI!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie w rodzinnym wolsztynie moze 3 dni spedzimy,z pare dni na odwiedziny rodzinki a reszte to planujemy pojezdzic po Polsce i pozwiedzac

ale jestem happy

jedyny minus to to ze bede w 30ym ktoryms tygodniu ciazy...no ale w 32 lecialam wiec mysle ze z czestymi postojami bedzie ok :-)

Lilka to super ze maz dostal urlop i bedziesz w Polsce:-Dno tylko troche podroz moze Ciebie zmeczyc ale co tam prawda....:tak:

MARCELKU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POL ROCZKU ZA TOBA SZKRABIE:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A ja juz wiem od czego maly ma uczulenie w zeszlym tygodniu kupilam plyn da kapieli Nivea i ostatnio troche dodalam tylko bo reszte mialam jeszcze Oilatum i troche pocieral jeden policzek.Wczoraj dalam tylko ten plyn a dzisiaj wysypany czerwone poliki i drapie jak diabli:-(a myslalam ze bedzie juz oki i nie bede musiala kupowac oilatum wiec dzisiaj musze dokupic.
Zaraz jem sniadanko KAWCIA i na 10 mam jazde konna:tak:

ATAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY

dzień dobry:-)

Liluś supperrr że masz tyle radosci:-) ale ten mąż potrafi CI niespodzianki sprawiać:-) to jak już będziecie w krakowie wpadnijcie do nowego sącza to tylko 100 kilosów:-)

Karinka co do nivea baby to masakra...mój Kapik tez ma na to uczulenie..jedyne uczulenie jakie ma to nivea baby...ostatnio wpadłam na pomysł że wysmaruje go oliwką żeby tak ładniutko pachniał... i na drugi dzień cały brzuch w kropki:-) a najlepsze ze nie kumam bo smarowałam go całego a zawsze mu tylko brzuch wysypywało bo oliwce i zelu do kapieli tez:-) takze dostałam w spadku wszystkie kosmetyki po kapiku bo cala serie kupilam z tego;-)
teraz mam Johnsons baby i jest super...no ale oilatum w pogotowiu zawsze jest;-)

Dziunia witaj i pisz z nami częściej..to sie bidulko wymeczylas tez porodem:-( ale najważniejsza kochana dzidzia;-)

Asix kochana we wtorek przyjeżdza moja mama...;-) co do fotelika to jeszcze nie załątwiłam;-) ale luzik mam nadzieje że sie uda:)

Anulka to mężuś super sie postarał, ugotował obiadek no no supcio ;-) :-) mój to tylko dzwonił 3 razy co ma mu dać jeśc i o której.....i co mu ubrac na polko;-)

Beatko ja ostatnio mame naciagnęłam na prasowanko bo ja tego nie cierpie robić.!..!! ale macie superaśnie ze już jedziecie...:-) weźcie mnie ze sobą:D buziak dla Oleńki oby z tymi oczkami w końcu sie problemey skończyły..........

Anineczka z ząbkiem nie pomogę:-( nie znam się:-( ja mam wszystkie proste ale mężuś np. pokrzywione na wszystkie strony;-) na szczęscie tego nie widać;-)

Aluśka super że nocka spokojna:-) oby tak dalej..

Ladinka ale sie uśmiałam z Ciebie hihihihhi ja też uwielbiam jak Beatka jeździć samochodem i kilometry nogdy mi nie przeszkadzały..:-) ale moze jeszcze keidys wsiadziesz za kierownicę co???:-)
a chłopaki pięnie rosną;-) super....

ide na kaweczkę;-) męzuś z Kapikiem w łóżku dyskusje prowadzą wiec mam chwile luzu;-)

Wisienka Ladinka pamietacie jak jeździłam do krakowa z tą główką..i powiem Wam że zarąbiscie sie cieszę że nie poszłam na tego Vojtę..bo Kapik o wiele lepiej już trzyma tą główkę..ja pilnuję że jak on przekręci to ja bach mu na drugą stronę:-) na leżaczku podkładam n. podusie zwiniętą..w wózeczku jego miśka krowę;-) takze sami sobie jakoś radzimy...jutro ide na szczepienie to prawie dopytam czy widzi poprawe:-)

Karinka co do nivea baby to masakra...mój Kapik tez ma na to uczulenie..jedyne uczulenie jakie ma to nivea baby...ostatnio wpadłam na pomysł że wysmaruje go oliwką żeby tak ładniutko pachniał... i na drugi dzień cały brzuch w kropki:-) a najlepsze ze nie kumam bo smarowałam go całego a zawsze mu tylko brzuch wysypywało bo oliwce i zelu do kapieli tez:-) takze dostałam w spadku wszystkie kosmetyki po kapiku bo cala serie kupilam z tego;-)
teraz mam Johnsons baby i jest super...no ale oilatum w pogotowiu zawsze jest;-)

Teraz troche uspokil sie.Wziela calego przemylam ciepla przegotowana woda i buzke posmarowalam Cutivate.
To jest to ze chcialam zaoszczedzic ale moze sprobuje jeszcze Johnsons baby zobacze:tak:

ale jestem happy

Liluś gratulacje połówkowe:tak:no i urlopiku
ja jeszcze chcialam zlozyc zyczenia z okazji pol rocznicy Marcelkowi Larvuni :-):-)

Marcelku rosnij zdrowo,badz nadal tak wesoly jak teraz :-) wszystkiego naj i buziaczki od nas :******

Ja też Marcelku Sto lat:tak:

Beatko ja ostatnio mame naciagnęłam na prasowanko bo ja tego nie cierpie robić.!..!! ale macie superaśnie ze już jedziecie...:-) weźcie mnie ze sobą:D buziak dla Oleńki oby z tymi oczkami w końcu sie problemey skończyły..........

Sabinko no ja tez bym naciagnęła ale moja mama cały czas pracuje co prawda u siebie ale za dużo czasu nie ma i jak przychodzi to jak Ola śpi niech sobie odpocznie a co tam.ja sobie już wieczorny system prasowanka wypracowałam.A dzisiaj jakby ciut lepiej oczy do czasu:-(

Ale u nas skwar będzie.A i 3 nocka kiedy Ola nie budzi się na jdzenie w nocy więc może......
Idę pod prysznic i do kościoła śmigamy a potem już pakowanko

reklama
w imieniu marcelka dziekuje e- ciociom :rofl2: za zyczona. Dziekujemy za pamiec! :-)

aleeeeeeeeeee piekna pogoda z nowu. Dzis idziemy z Bąbelkiem do parku dinozaurow :tak::-):-):-)

Do góry