reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aaaa nie napisalam Wam dziewczyna do ktorej chodze na jazde mowila ze jakis czas temu byla na gieldzie kupic konia dla dziewczyny i ogladaly jednego ktory byl spokojny.Ona wsiadla na niego i sploszyl sie wiec ona spadla z niego a on ja przycisnal i noga poszla zlamanie otwarte:-(najgorsze ze na poczatku przestraszyli sie wszyscy bo ona nie czula palcow ani nog ale na szczescie nic innego nie bylo najparwdopodobniej to z szoku nie czula.
Sama instruktorka dostala kopa i cztery zebra polamane byly.
Tak wiec zwierzeta piekne sa ale trzeba uwazac.

reklama
Ale pustki tutaj dzisiaj:tak:
Bylam z malym na dworzu ale bylismy tylko godzine bo cos mu nie pasowalo caly czas marudzil.Pozatym denerwuje mnie ta spacerowka bo dziecko zjezdza w niej caly czas.
Jak dzisiaj ubralyscie swoje maluchy na dwor jak jest tak cieplo?????

Ale pustki tutaj dzisiaj:tak:
Bylam z malym na dworzu ale bylismy tylko godzine bo cos mu nie pasowalo caly czas marudzil.Pozatym denerwuje mnie ta spacerowka bo dziecko zjezdza w niej caly czas.
Jak dzisiaj ubralyscie swoje maluchy na dwor jak jest tak cieplo?????

Moja też coś marudna dzisiaj ja tylko w body z długim rękawem i rajstopy a dla przyzwoitości princeskę na to żeby pupy nie było widać:-)

Wow...

Karina... 25 godzin i do tego naturalnie:szok: ...to sie wymeczylas, ja mialam cesarke - od razu zdecydowano - zanim cokolwiek sie zaczelo ustalono date kiedy mam sie zglosic do szpitala i juz... Lekarz powiedzial, ze i tak bym nie urodzila sama... dysproporcja miedzy wielkoscia mieednicy a dziecka;-)

Wisienka, moj Oskarus wola mmmammmaaaa juz jakis miesiac - slodkie uczucie:tak::tak:

My dzis zaliczylismy piekny spacerek, pogoda cudna.
A co do ubioru to : body krotki rekawek, cieniutka bawelnaina bluzeczka, spodenki i skarpetki + czapka z daszkiem.

Witam wieczorowa pora:-D

My wrocilismy z wieczornego sapcerku jest super teraz troche chlodniej tylko komary tna jak szalone:crazy:
Ale pustki dzisiaj sa:tak:
Zaraz ide pokapielowac sie troche pozniej filmik i lozeczko;-)

Beata jak przygotowania do wyjazdu????juz wszystko masz????

Karina 25 godzin??????:szok::szok::szok::szok: Ło matko współczuję. Ja rodziłam trochę ponad 3 godziny i jak dla mnie to było za długo;-) Ale Anineczka pocieszyła, ze przy drugim idzie szybciej;-):-)

Tak w ogóle mówię cześć;-):-) Podczytuję, ale coś nie mam weny do pisania:baffled:

reklama
Witam wieczorowa pora:-D

My wrocilismy z wieczornego sapcerku jest super teraz troche chlodniej tylko komary tna jak szalone:crazy:
Ale pustki dzisiaj sa:tak:
Zaraz ide pokapielowac sie troche pozniej filmik i lozeczko;-)

Beata jak przygotowania do wyjazdu????juz wszystko masz????

Karina no prawie wszystko cały dzień jeszcze piorę bo niektóre letnie ciuchy powyciągałam i prasuję ufff juz wymiękam dzisiaj:baffled:

Karina 25 godzin??????:szok::szok::szok::szok: Ło matko współczuję. Ja rodziłam trochę ponad 3 godziny i jak dla mnie to było za długo;-) Ale Anineczka pocieszyła, ze przy drugim idzie szybciej;-):-)

Tak w ogóle mówię cześć;-):-) Podczytuję, ale coś nie mam weny do pisania:baffled:

Bira a co jest że tak opadłaś w pisaniu?

Do góry