witam mamuski!!
aj uz myslalam, ze zajrze a tu znowu pustki ;-)
Haniu i marcelku wszystkiego naj, naj z okazji pol roczku waszego zycia
dziunia-witaj!!
to swietnie ze jedziesz no i fajnie ze twoj mezus dostal urlop, no i niepotrzebnie sie wczesniej denerwowalas
sabinka-fajnie, ze chlopaki sobie poradzili, a we wtorek tez ich samych zostawiasz???
u nas tak duszno, ze wszystkie okna mam w domku pootwierane a firanki stoja-zero przeciagu
maly spi ale tak duszno w sypialni,ze okna tez tam nie zamykalam
aj uz myslalam, ze zajrze a tu znowu pustki ;-)
Haniu i marcelku wszystkiego naj, naj z okazji pol roczku waszego zycia
dziunia-witaj!!
Women dziekuje :-)
ja dzis znowu mam powod do szczescia bo moj Karolw zial urlop w pracy na 3 tygodnie od 11 sierpnia do 1 wrzesnia...wiec JEDZIEMY DO POLSKI!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
normalnie w rodzinnym wolsztynie moze 3 dni spedzimy,z pare dni na odwiedziny rodzinki a reszte to planujemy pojezdzic po Polsce i pozwiedzac
ja marze o Krakowie i Wieliczce :-)
ale jestem happy
jedyny minus to to ze bede w 30ym ktoryms tygodniu ciazy...no ale w 32 lecialam wiec mysle ze z czestymi postojami bedzie ok :-)
to swietnie ze jedziesz no i fajnie ze twoj mezus dostal urlop, no i niepotrzebnie sie wczesniej denerwowalas
sabinka-fajnie, ze chlopaki sobie poradzili, a we wtorek tez ich samych zostawiasz???
u nas tak duszno, ze wszystkie okna mam w domku pootwierane a firanki stoja-zero przeciagu
maly spi ale tak duszno w sypialni,ze okna tez tam nie zamykalam