reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

mamcie witam wieczorowo:-)
normalnie padam po całym dniu..
faceci przeżyli cały dzionek razem:-) nie było tak oczkowilek bez krzyków się nie obeszło:) ale ogólnie ok...
ja mam dosc..oczywiscie nie skończyliśy układac i wprowadzac towaru wiec masakra we wtorek znów tam jadę...;/ w poniedziałek wolne na szczęście..takze dopiero w środę otworzymy:-)
przepraszam ale dziś już nie poodpisuje bo poprostu mam dosc..ide kąpkanko wykonać:-)
miłej niedzieli...

reklama
faceci przeżyli cały dzionek razem:-) nie było tak oczkowilek bez krzyków się nie obeszło:) ale ogólnie ok...
ja mam dosc..oczywiscie nie skończyliśy układac i wprowadzac towaru wiec masakra we wtorek znów tam jadę...;/ w poniedziałek wolne na szczęście..takze dopiero w środę otworzymy:-)
przepraszam ale dziś już nie poodpisuje bo poprostu mam dosc..ide kąpkanko wykonać:-)
miłej niedzieli...

Sabina wspolczuje wiem ile to wymaga pracy my z mezem siedzielismy do poznego wieczora kilka dni z rzedu zeby najpierw wyremontowac sklep potem przewiesc towar, lady ,gabloty itd.... nie mowiac o calej reszcie:tak:

U nas goraco jak diabli,maly wykapany,najedzony juz spi a ja biore sie za prasowanko bo od wczoraj wypralam 4 pralki nie chce mi sie ale na jutro palujemy male przemeblowanko pokoju:tak:

Wiem ze nie skladamy zyczen co miesiac ale mysle ze na pol roczku jak zloze nie pogonicie mnie:tak:a wiec
WSZYSTIEGO NAJLEPSZEGO HANIU Z OKAZJI POL ROCZKU ALE TEN CZAS SZYBKO LECI DUZO ZDROWKA,SLODYCZY I USMIECHU NA BUZCE

miłej niedzieli...

Ojoj, to milego wieczorku zycze... No ale dobrze, ze mezczyzni dali rade;-)
ja dzis tez na chwile bylam w miescie (bylismy wlasciwie razem, a potem chlopaki sami wrocili do domu, a ja zostalam jeszcze polazic) a moi faceci sprawdzili sie sami cudnie... Zjedli zupke (mezus ugotowal kaszke do zupki), przewineli sie i po mnie przyjechali:tak::tak::tak:

Sabina wspolczuje wiem ile to wymaga pracy my z mezem siedzielismy do poznego wieczora kilka dni z rzedu zeby najpierw wyremontowac sklep potem przewiesc towar, lady ,gabloty itd.... nie mowiac o calej reszcie:tak:

Karina, otworzyliscie sklep? Bo z tego co kojarze, to pracowalas w banku, i probowalas cos z rzeczmi dla maluszkow - ale na allegro... chyba ze nie uwazalam:baffled::baffled:

Ale tu dzis pusciutko:-:)-(

no to tez zmykam...

na HBO ma byc horror:growl: Demon - historia prawdziwa:oo2:
wiec chyba z mezusiem obejrzymy:tak:

milego wieczoru i nocki:-p

pa,pa;-);-)

Witam wszystkie listopadowe mamy:-), na razie chciałam się tylko przywitać bo jestem "tu" nowa i na razie jeszcze słabo zorientowana ( nie wiem jeszcze o czym pisać}. Moja Oliwka urodziła się 16 listopada 2007 o 23:17 z wagą 4520 i 56 cm

Witam wszystkie listopadowe mamy:-), na razie chciałam się tylko przywitać bo jestem "tu" nowa i na razie jeszcze słabo zorientowana ( nie wiem jeszcze o czym pisać}. Moja Oliwka urodziła się 16 listopada 2007 o 23:17 z wagą 4520 i 56 cm

Witaj:tak::tak:

Moj Oskrek tez mial taka wage urodzeniowa:-D:-D 4520g...:-D tyle,ze o 1 cm dluzszy, bo 57... :-D:-D mialas cesarke, czy urodzilas sama?

Dzieki Beatko ze piszesz to wszystko:-)a powiedz mi czy maluszek jak siedzi nie zjezdza w dol????bo u mnie tak jest i maly jest powyginany wiecznie.
A jak kolkanie sa za male????i jakie one sa piankowe?????
Oj chyba zamecze Ciebie pytaniami:-D
W poniedzialek rano jade z mezem jeszcze do innego miasta zreszta musze kupic i czapeczke ciensza i body z krotkim jakies blzueczki i spioszki to mzoe tam znajde wozek a jak nie to w poniedzialek po przyjezdzie zamawiam przez internet:tak:

Karina siedzisko jest super wiem o co chodzi ze zjeżdzaniem bo w mutsy miałam to samo a tu dziecko super siedzi i leży.Koła są piankowe fakt po wertepach dużych komfort jazdy nie bardzo ale coś za coś.Jazda w mieście i po chodnikach super

Wiem ze nie skladamy zyczen co miesiac ale mysle ze na pol roczku jak zloze nie pogonicie mnie:tak:a wiec
WSZYSTIEGO NAJLEPSZEGO HANIU Z OKAZJI POL ROCZKU ALE TEN CZAS SZYBKO LECI DUZO ZDROWKA,SLODYCZY I USMIECHU NA BUZCE

No to ja sie tez dołączam

1,5 godziny przy żelazku i znowu Sierocińca nie oglądnęłam do końca:wściekła/y:

Miłego wieczorka zyczę mamcie

reklama
Do góry