reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ojoj, to milego wieczorku zycze... No ale dobrze, ze mezczyzni dali rade;-)
ja dzis tez na chwile bylam w miescie (bylismy wlasciwie razem, a potem chlopaki sami wrocili do domu, a ja zostalam jeszcze polazic) a moi faceci sprawdzili sie sami cudnie... Zjedli zupke (mezus ugotowal kaszke do zupki), przewineli sie i po mnie przyjechali:tak::tak::tak:

Karina, otworzyliscie sklep? Bo z tego co kojarze, to pracowalas w banku, i probowalas cos z rzeczmi dla maluszkow - ale na allegro... chyba ze nie uwazalam:baffled::baffled:
Anulka tak prawie cztery lata temu otworzylam sklep GSM pozniej zatrudnilam meza i poszlam do pracy do banku:tak:Teraz ciagniemy go razem a ja w banku nadal pracuje a swoja droga chce otworzyc sklep internetowy tzn sprzedaz przez allegro;-)

Ale tu dzis pusciutko:-:)-(

no to tez zmykam...

na HBO ma byc horror:growl: Demon - historia prawdziwa:oo2:
wiec chyba z mezusiem obejrzymy:tak:

milego wieczoru i nocki:-p

pa,pa;-);-)

Hahaha my z mezem tez lubimy ogladac horrory i przygodowe:tak:

Witam wszystkie listopadowe mamy:-), na razie chciałam się tylko przywitać bo jestem "tu" nowa i na razie jeszcze słabo zorientowana ( nie wiem jeszcze o czym pisać}. Moja Oliwka urodziła się 16 listopada 2007 o 23:17 z wagą 4520 i 56 cm

Witaj Dziunia widze ze Twoja niunia tez niezla sie urodzila:tak:podobnie moj synus 4500 i 60 cm dlugosci

reklama
czesc mamuski

caly dzien zajmowalam sie marudna,wrzeszczaca Hanią i płaczącą Milenką :baffled: ktora sie przewrocila i pierwszy raz w zyciu zdarla oba kolana do krwi...no wiec caly dzien plakala bo boli :baffled: a ja mialam takiego nerwa ze myslalam ze w kosmos polece bo Hania klimat zalapala od siostry :baffled::baffled::crazy:

naszczescie obie spia i wreszcie odpoczywam :-)

dzis wysprzatalam sobie kuchnie,troche ja przemeblowalam i od razu lepiej sie poczulam :rofl2:

ide czytac
troche mi to mzoe zajac bo ogladam UWAGA FACECI

lilka gratuluje polowki, teraz to juz bedzie z gorki :-):-)

dziekujemy
Wisienka spostrzegawcza jestes :-)
fajnie sie zlozylo,Hania dzis pol roczku skonczyla a ja z groszkiem mamy polowinki :-)
zajadam wiec sobie delicje i popijam Ice Tea :-p chemia jak diabli ale uwielbiam to :rofl2:

Wiem ze nie skladamy zyczen co miesiac ale mysle ze na pol roczku jak zloze nie pogonicie mnie:tak:a wiec
WSZYSTIEGO NAJLEPSZEGO HANIU Z OKAZJI POL ROCZKU ALE TEN CZAS SZYBKO LECI DUZO ZDROWKA,SLODYCZY I USMIECHU NA BUZCE

Karinko,Beatko serdecznie dziekujemy :-):-):-):-):-)

Ale tu dzis pusciutko:-:)-(

no to tez zmykam...

na HBO ma byc horror:growl: Demon - historia prawdziwa:oo2:
wiec chyba z mezusiem obejrzymy:tak:

milego wieczoru i nocki:-p

pa,pa;-);-)

Anulka film ogladalam i koncowka jakos totalnie mnie zaskoczyla :-)
napisz jakie wrazenia po ;-)

Witam wszystkie listopadowe mamy:-), na razie chciałam się tylko przywitać bo jestem "tu" nowa i na razie jeszcze słabo zorientowana ( nie wiem jeszcze o czym pisać}. Moja Oliwka urodziła się 16 listopada 2007 o 23:17 z wagą 4520 i 56 cm

Dziunia witaj :-):-)
i serdecznie zapraszamy do nas :-)

Wpadam jak ogień

Dobry wieczór miłe Panie
Napisze szybciutko co u nas,przepraszam nie poczytam,jeszcze musze rzeczy poprasować na jutro i włosy ułożyć-także wybaczcie.

Haniu nasza kochana serdeczne życzenia od NAS z okazji Pół ROCZKU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

U nas ok,Dori dziś migał w krótkich spodenkach i krótkim rękawie tak ciepło było.
Rano byłam na zajęciach fitness i jest ostro,nie dawałąm rady,ale jeszcze bardziej mnie to motywuje,więc jestem zadowolona-zakwasy dziś wyszły,chodzę jak KACZKA
Kupiłam dziś piękną sukienkę na jutrzejszą komunie-jutro wkleje fotki z imprezy

To chyba na tyle
Całuję gorąco i życzę ciepłej słonecznej niedzieli
Dobranoc

hej dziewczynki

my dzis bylismy u tesciow na dzialce, malutka zadowolona, cieplucho bylo wiec w koncu mogla na krotki rekaw posmigac.

A ja padam, juz nie wyrabiam z tym zmeczeniem, ciagle kreci mi sie w glowie:sorry2:chyba jakies przesilenie wiosenne albo cus:sorry2:przeczytalam ale teraz nie odpisze bo nie mam juz sily, ide spac, spokojnej nocki

Women dziekuje :-)

ja dzis znowu mam powod do szczescia bo moj Karolw zial urlop w pracy na 3 tygodnie od 11 sierpnia do 1 wrzesnia...wiec JEDZIEMY DO POLSKI!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie w rodzinnym wolsztynie moze 3 dni spedzimy,z pare dni na odwiedziny rodzinki a reszte to planujemy pojezdzic po Polsce i pozwiedzac
ja marze o Krakowie i Wieliczce :-)

ale jestem happy

jedyny minus to to ze bede w 30ym ktoryms tygodniu ciazy...no ale w 32 lecialam wiec mysle ze z czestymi postojami bedzie ok :-)

reklama
ja jeszcze chcialam zlozyc zyczenia z okazji pol rocznicy Marcelkowi Larvuni :-):-)

Marcelku rosnij zdrowo,badz nadal tak wesoly jak teraz :-) wszystkiego naj i buziaczki od nas :******

Do góry