reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
oki beata dzieki :)

asix przypomnialo mi sie, ostatnio w sobote bylam w aptece zeby mi cos dali bo malego brzuch bolal, no to koles zaproponowal infacol, ale powiedzialam ze mam, to pokazal mi cos innego, to bylo takie zolte opakowanie i w srodku saszetki do rozrobienia z woda, mowil ze to wyreguluje prace jelit i zapobiega odwodnieniu, to dla twopjego by bylo dobre, zreszta pojdz i sie zapytaj, to bylo bez recepyt i kosztowalo £10, ja nie bralam bo moj w zyciu by nie wypil, ale twoj pija z butli to moze mu podejdzie

asix przypomnialo mi sie, ostatnio w sobote bylam w aptece zeby mi cos dali bo malego brzuch bolal, no to koles zaproponowal infacol, ale powiedzialam ze mam, to pokazal mi cos innego, to bylo takie zolte opakowanie i w srodku saszetki do rozrobienia z woda, mowil ze to wyreguluje prace jelit i zapobiega odwodnieniu, to dla twopjego by bylo dobre, zreszta pojdz i sie zapytaj, to bylo bez recepyt i kosztowalo £10, ja nie bralam bo moj w zyciu by nie wypil, ale twoj pija z butli to moze mu podejdzie
chodzi ci o gripe water??
to cos podobnego do infacolu-popytam ale chyba jutro bo musze siedziec w chacie i czekac na kurier bo moj M narzedzia zamowil:-(

aa i wisienka dzieki za tego linka do zakupu termometru wlasnie zamowilam:tak:

asix nie nie, nie grip water zupelnie cos innego

mi wlasnie dzisiaj przyszedl termometr i telefon dla malego, bo razem zamawialam, ale jeszcze nie rozpakowalam termometru, a telefon to na wlasciwym watku :))

Dzień dobry Koffane:tak:

Amanda jakaś nie w humorze dzisiaj:dry: na spacerku grzecznie spała a jak się obudziła zaczęło się marudzenie :szok::szok::szok:
Trochę mi teraz pospała bo się koło niej położyłam i dałam jej cysia i tak sobie spała trzymając go w buźce a gdy go puściła to wstałam od razu zaczęła obudziła i koncertować :szok::szok::crazy:
teraz bawi się grającym misie ale niestety pewnie zaraz jej sie znudzi :-:)-:)no:

nocka też nie obyła się bez płaczu ale nie było aż tak strasznie jak poprzednio:-:)dry:

Aniulko ja też uwielbiam zieloną herbatke :tak::tak:
A ostatnio w Pl zaszalałam i nakupowałam tyle herbat,że teraz tylko siedzieć i pić :sorry2::baffled:
Mam antystresową :-D i na lepsze spanie :-D czerwoną,slim ,zieloną,zwykłą w torebkach i zwykła granulowaną,owocową :szok::laugh2::laugh2:

Biedaczek Oskarek.Kurcze oby syropek pomógł :tak:

Anineczka ja tak samo lubie zielona herbatke a szczegolnie z miodem i cytryna albo z mieta:tak:

A już jestem po pazurkach od razu lepiej się czuję:tak:

No no Beatka widze ze szykujesz sie do wyjazdu w kazdym calu:tak:a to prwada wystarczy zrobic dla siebie cos nawet malego a od razu czlowiek czuje sie lepiej:-)

a tak wogóle to mężuś programista o chyba poproszę go żeby jakiś program napisał na zrobienie córeczki:rofl2::rofl2::laugh2:

No no dziewczyny jakie tematy Wy tutaj poruszacie:-D:-Dja tez z checia wzielabym taki program po drugi brzdac ma byc dziewczynka o imieniu Weronika (chyba ze cos sie zmieni):tak::-D

Sabinko
moja kumpela tez polowala na coreczke, no i sie udalo za czwartym razem:tak::-D:-D Nie ma jak wytrwalosc:tak: No ale miejmy nadzieje, ze Wam szybciej sie uda;-);-)

Hhehe ladnie:-D u mnie tylko do 2 razy sztuka :tak::tak:chyba ze zostaniemy przy jednym;-)

A tak wogole czy musicie tak produkowac:tak:mam nadzieje ze wszsytko przeczytalam:szok:

My po spacerku - bylo cudnie...

Zainspirowana Jolie - ta chusta, w ktorej Tymek mial robione fotki - wyciagnelam nasze nosidelko Baby Bjorn, i wyszlismy na spacerek... Oskarek byl zachwycony... Pospacerowalismy troszke, potem w auto i na zakupy, w markecie tez nosilam Skwarusia w tym nosidelku - nawet raz nie zakwekal... tak mu sie podobalo...
i pomyslalam, ze takienosidlo to extra sprawa na wyjazd - na lotnisku itp... hmmm, a jak ludzie sie na nas patrzyli:-D:-D

My po spacerku - bylo cudnie...

Zainspirowana Jolie - ta chusta, w ktorej Tymek mial robione fotki - wyciagnelam nasze nosidelko Baby Bjorn, i wyszlismy na spacerek... Oskarek byl zachwycony... Pospacerowalismy troszke, potem w auto i na zakupy, w markecie tez nosilam Skwarusia w tym nosidelku - nawet raz nie zakwekal... tak mu sie podobalo...
i pomyslalam, ze takienosidlo to extra sprawa na wyjazd - na lotnisku itp... hmmm, a jak ludzie sie na nas patrzyli:-D:-D
ja juz od tym pisalam ze jest super pierwszy raz mialam malego jak mial 4 tygodnie i lecielismy do polski
a teraz zawsze go mam w nosidelku jak ide na zakupy wydaje mi sie to duzo bezpieczniejsze i przyjemniejsze dla malucha niz kladzenie fotelika na wozek sklepowy
maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki

ja juz od tym pisalam ze jest super pierwszy raz mialam malego jak mial 4 tygodnie i lecielismy do polski
a teraz zawsze go mam w nosidelku jak ide na zakupy wydaje mi sie to duzo bezpieczniejsze i przyjemniejsze dla malucha niz kladzenie fotelika na wozek sklepowy
maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki
ah dzien dobry zapomnialam

reklama
Do góry