Liluś to super że tak mało przybrałaś jak na połowę ciążyale dumna z siebie jestem bo jak na polowe ciazy mam tylko 0,5kg na plusie
Pusia ładnie Ci Kacperek ważyJesteśmy po lekarzu - szczepienia nie było bo leci mu z noska katarek. Pani go zbadała i poza katarem nie ma nic ale przepisała mu Ibufen witamine C i Calcium i szczepienie za tydzień albo dwa.
A tak w ogóle to Kacper waży 7330 kg a na ostatniej wizycie wazył 6515 więc przytył noo prawie kilogram
Sabinka współczuję takich przeżyć:-( na mów go jak najszybciej na te badania żeby wszystko było jasnekochane dzień doberek..
tak na szybko bo jestem nietomna!!
na koncercie bylo fajnie:-) potańczyłam sobei trochę:-) tyle że Ingrid spiewała w kółko te same piosenki ...ale najważniejsze że nie śpiewali z playbacku tylko life;-) bo tak to zazwyczaj u nas w sączu playback leci:-)
Prowadził całą imprezkę Krzysiek Ibisz:-) ale on jest chudy w szoku byłam:-)
wiec ja nockę mam nieprzespaną...ale nei przez Kacperka (on idzie spac 19.30 wstaje o 5 na amciu i śpimy do ok. 7)tylko przez mężusia...wstał z łóżka w nocy i widze że jakiś taki nie teges..pytam się co Ci a jemu się nogi uginaja...no to wyleciałam z torpedą z łóżka zaprowadziłam go do kuchni...posadziłam na krześle o on mi fik! i zemdlał!! masakra!!!!!! dre sie na cały dom mamo mamo..bo była u mnie...bo ledwo go trzymalam żeby głowa nie walnął w podłogę...ehhh miałam przygody nie za miłe:-( no ale dziś już jest ok...w nast. wysyłąm go na serię badań wszystkich:-)
Mam nadzieję że wszystko jednak będzie w porządku i to był tylko jednorazowy efekt przemęczenia
Fajnie że na koncercie Ci sie podobało
faktycznie Kacperki tak mają bo moja kumpela u której byliśmy 2.05 też ma synka o imieniu Kacperek i jest dosyć wysoki a waży zaledwie 9,5kg a ma roczeka co do wagi to prawda Kacperki tak mają:-) hihi
a jeszcze wam cos opowiem ale miałam wczoraj śmiech..
poszłam do sklepu kupić coś małemu jak byliśmy na spacerku...no i oglądam oglądam ubranka..i pani przynosi mi śliczny swetereek i patrzy na kapika patrzy na sweterek i mówi że kurcze za mały bedzie chyba na niego...a ja pytam jaki to rozmiar a ona 1,5-2 latek!!! ja jej mówie ale on ma pół roczku a ona sie ze mną kłóci że nie możliwe :-) takze waga wagą ale chłopak duży:-) hihih nie wiem po kim on na takiego powaznego i dużego wygląda...
a poza tym się śmieje że cygańskie dziecko śmieje sie do wszystkich ludzi obcych gada z nimi masakra...
Women bardzo przydatne informacje podajesz Dobra z Ciebie Kobita[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Jak poznać czy dziecko jest gotowe na przyjęcie pokarmów stałych?[/FONT]
Jolie to super że mieścisz się w spodnie z przed ciąży Gratulaski;-)Muszę się pochwalić. Dziś przymierzyłam kilka starych par spodni i się mieszczę!!! A już przed ciążą były na mnie za ciasne. W bioderkach mam o 2 cm mniej niż przed ciążą jeszcze tylko brzuszek trochę odstaje a i w kilogramach jest trochę więcej. Mąż tylko niepocieszony, bo mówi, że jakaś taka chuda jestem, a jak byłam troszkę bardziej okrągła to Mu się bardziej podobałam. Ale On ogólnie woli "kluski" (zawsze Go wqurzam tym określeniem, bo są konkretne dziewczyny, które Mu się podobają i ja na nie mówię kluski albo co kluchy, żeby Go podkurzyć).
anineczko zazdroszczę Ci takiej ładnej pogody przygnałabyś do mnie trochę tego słonkaSabinko nie żebym była wredna ale u nas jest conajmniej 30 stopni
Klima wieje i nic nie czuć,że w chacie chłodno.
Matt w samym pampersie na dworze leży,bo już nie wytrzymałam dziś i otworzyłam drzwi na ogród
Wiatr nie wieje tak więc Antek spokojnie może się pobawic na ogródku.Szkoda tylko,że basenu nie mogę rozłożyć to by się popluskał
jolie ja chciałam ćwiczyć w domu ale jakoś nie mogłam się zebrać a tak w grupie to zawsze raźniejAluśka zazdroszczę takiego aerobiku :-) Ja trochę sama ćwiczę, ale nieregularnie
Kathhe zrób sobie jak najszybciej te badania może to początek anemiimy dzis tez leniwy dzien, ja chodze ostatnio jakas taka nieprzytomna, jest mi ciagle slabo i chce mi sie spacnie mam sily... ostatnio tak sie czulam kiedy bylam w ciazyale spokojnie!mam okres wiec nie jestemchyba zrobie sobie badania bo nie podoba mi sie to...
bylismy dzis znowu na cwiczonkach z mala , polubila juz swoje rehabilitantki:-)przynajmniej juz nie placze na ich widok tylko sie usmiecha;-)
Dużo zdróweczka Ci życzę
Super że Marysia nie płacze na widok rehabilitantki Dzielna dziewczynka
dziękuję nocka była trochę lepsza bo nie darła się tak głośno jak ostatnioSuper że ćwiczonka udane:-) oby dzisiejsza nocka lepsza była trzymam kciuki mocno....
Women nie masz zakwasów po tym 2 godzinnym wycisku?ale bylo super,zadowolona jestem na maxa
na fitness nie zdażylam bo dzis straszne wypadki w miescie i korki
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
i pokazywal i mowil jak mam cwiczyc
ale fajny facet mrrrr
i bylo super po 2 godzinach mnie dopiero puscil
powiedzial ze wypisze mi diete i zestawy cw i po 5-6 tyg bede dobrze wyglądała
wiec sie bardzo ciesze,tymbardziej ze bylo miło
anulka ślicznie Oskarek wygląda w tej kaszkietówce
....ja też się spytam lekarki jak pójdziemy na szczepienie na temat czapeczki ciekawe co mi powie
fajne filmikidziekuje dziewczyny
obejrzyjcie te filmiki bo ja sikam ze smiechu
YouTube - Hahaha
YouTube - Top 3 laughing babies
Wisienka extra avatarek masz od razu rzucił mi sie w oczy