reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
mamuski mam pytanko-moge dac malemu kaszy mannej???
bo mam przepis od 2 miesiaca kasza manna + mleko modyfikowane + owoce-chodzi mi o jego brzuszek czy kasza rozrzedza stolec czy nie???
plese prosze o szybka odp bo jest pora karmienia malego

bo mam przepis od 2 miesiaca kasza manna + mleko modyfikowane + owoce-chodzi mi o jego brzuszek czy kasza rozrzedza stolec czy nie???

ja podaje kasze manna, ale nie wiem jak dziala na stolec - domyslam sie, ze raczej zestalajaco niz rozluzniajaco...:tak:

Kacper obudził sie po 3 h spania :szok::szok::szok: (pewnie odsypia nocki ;-)) Grzeje mu obiadek i deserek.

Miłego spacerowania anulka1979

Wisienka daj znać po wizycie co i jak...a tak wogóle to masz bardzo delikatną urodę...do jakiej kosmetyczki, stylistki itp chodzisz ??poleć coś....:laugh2::laugh2::rofl2:

sabina nawet mi nie przypominaj na temat mojej skory. mam taka delikatna i wrazliwa - zwlaszcza na twarzy ze masakra :szok: tylko cos brudnego dotkne to zaraz mam leszaje :zawstydzona/y::-:)angry:
malo ktory krem moge uzywac bo zaraz skora mnie piecze - teraz uzywam garnier z omega3 i 6 taki zielony i jest super!!!
buzie zawsze wycieram recznikami papierowymi :-):-)
do kosmetyczki zadko chodze, a fryzjera moge polecic ale to we wrocku wiec i tak raczej nie skorzystasz.
Wlasnie propo mojej fryzury to ostatnio ludzie zauwazyli zmiane - po ponad 3 tygodniach ihihi :-D:-D ale to moze dlatego ze mialam swiezutko umyte wloski i rozpiete, bo zazwyczaj spinam.

a u lekarza szkoda gadac - wiecej na top secret jesli chodzi o mnie, a dawidkowi powiedzial ze skora jest przesuszona i trzeba nawilzac, ale nie ma co sie martwic, tak samo ze schudl.

Wisienko poleć tego dentyste co do niego chodzisz?
Bo na avatarku masz przepiękne zęby :laugh2::laugh2::laugh2::sorry2::laugh2:

annineczka to moja tajemnica :laugh2::laugh2::rofl2:

Wisienka, avatarek taki delikatny i kobiecy, extra:-D:rofl2:

dziekuje :rofl2::rofl2:

asix kasza manna jak najbardziej, tylko soku owocowego czy owocu bym nie dawala, bo to rozluznia.
ja to zawsze mialam problemy z biegunka to lekarze kazali jesc manne na wodzie czy kleik ryzowy.

beata
piszesz o priobiotykach, moze byc cos w rodzaju actimel??

zapomnialam....

women jesli szukasz kreacji dla Dorianka to polecam Chicco, super tam maja ciuszki, niektore takie eleganckie, ja mu tam kupilam spodnie jak do garniturku, biala koszule i kamizelke na nasz slub :-):-)

reklama
nie raz sie pytacie jak ubieramy maluchy, to chcialam napisac ze dzis pierwszy raz wyszlam z maluchem ubranym w body z krotkim rekawkiem, na to ogrodniczki, skarpetki i to wszystko no i czapeczka z daszkiem i nie zauwazylam aby mu bylo zimno, tylko ze on jeszcze lezy w ala gondoli to jest osloniety
a w domu jak od 3 dni lata w samym body w kr, rekawkiem i skarpetach, na wieczor zakladam spodenki.

Do góry