reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sabinko
moja kumpela tez polowala na coreczke, no i sie udalo za czwartym razem:tak::-D:-D Nie ma jak wytrwalosc:tak: No ale miejmy nadzieje, ze Wam szybciej sie uda;-);-)

reklama
a tak wogóle to mężuś programista o chyba poproszę go żeby jakiś program napisał na zrobienie córeczki:rofl2::rofl2::laugh2:

hahahah to ja też jak by co będę musiała mężulka o jakiś program poprosić co by na dziewczynkę wyszło hahah niech to jego programowanie sie do czegoś przyda :-D

Pusia kurcze ale wiesz jaki biznes na tym moglibyśmy zrobić:-) hehehehhe wyobraź soie program do robienia dziewczynek...a Wy napiszecie do robienia chłopaków!:-) kurde...zreobimy spółke i kasa sama będzie wpadała do kieszeni;-)

Ladinka dziękuję bardzo za 4 razym;-) ja poprzestane na 2:D:D

Wisienko poleć tego dentyste co do niego chodzisz?
Bo na avatarku masz przepiękne zęby :laugh2::laugh2::laugh2::sorry2::laugh2:
Ladinko kurcze Matt był planowany według owulacji i miała być dziewczyna :angry::laugh2::sorry2:
Women nie słyszałam o takiej kawie :no:
Polecam też czerwoną herbatke.Wspomaga odchudzanie ;-)
A jak już mówiłam fitnesu zazdroszcze zwłaszcza z takim trenerem :tak::tak:

Sabinko fajne są te auta z fotelikiem już w siedzeniu.Pomyślane.
My taką taxi jeździliśmy w Polsce na wakacjach:tak:
Asix kiedyś słyszałam ,że jak dziecko nie chce pić wody itp. to mleko jest okey.Bo w końcu zawiera 90% wody :tak:
I szkoda,że nie masz żadnego probiotyku.
Może któs z Polski Ci przyśle.Wiem,że na teraz nie dojdzie,ale będziesz miała na później. Bo one też są podawane do antybiotyku,a tutaj nie dają nic osłonowo :no::wściekła/y:
Mój młody wczoraj w tym upale też nie chciał nic pic.Zresztą nie za bardzo przepada za piciem :dry:

Pusia kurcze ale wiesz jaki biznes na tym moglibyśmy zrobić:-) hehehehhe wyobraź soie program do robienia dziewczynek...a Wy napiszecie do robienia chłopaków!:-) kurde...zreobimy spółke i kasa sama będzie wpadała do kieszeni;-)

Ladinka dziękuję bardzo za 4 razym;-) ja poprzestane na 2:D:D

Sabinka super pomysł hahaha :-D:-D:-D

Sabinko Annineczko
a u nas akurat sie z ta owulacja w obu przypadkach sprawdzilo:tak:
No ale jakby bylo tak latwo to w sumie kazdy by rodzil to co chce;-)

To ja spadm to przykrych obowiazkow:angry: gotowania...
Zycze Wszystkim Milego Dnia:tak:

Ale produkujecie:-D:-D

ale dalam rade - doczytalam... hmmm, ciekawe cz zdaze cos napisac... bo Oskarus spi, ale juz jakis czas... wiec pewnie zaraz wstanie:-D:-D

Sabinka, Pusia... to ja czekam na program na dziewczynke:-D:-D ale to za jakis czas;-);-) a tak powaznie to tez slyszalam, ze przed owulacja trza sie namachac na dziewczynke...:-D
Oskarus poczety byl w owulacje- wiec moze i ten sposob dziala;-):-D

Lilka powodzonka z zakupem autka:tak::tak: no i pochwal sie potem jakie;-):tak::-)

Ladina, przyjemnego gotowania, a co pitrasisz?:-p

Women, faktycznie szybka jestes:-D za dwa dni komunia... a Ty nie wiesz co zalozyc:-D hmmm, ale jak masz wybor w szafie - to pewnie cosik ladnego dobierzesz:tak::tak:

Asix... wspolczuje Kochana z tymi kupkami... jak cos to nie ma problemu, moge kupic co potrzebujesz i Ci wyslac:tak::tak:
U nas problem odwrotny... syropek podajemy, ale dzis - 8my dzien bez kupy - Oskarek zaczal stekac, oczka mu az sie zalzawily... och, mi lzy lecialy... polozylam go na przewijaku, rozebralam, gnitlam i masowalam brzuszek i ...znowu w bolach rodzilismy kupe... znowu twarda, brrr! No ale mam nadzieje, ze teraz jak pijemy syropek to juz nastepne beda bardziej miekkie... bo ponoc ten syrop to ma dac... oby

Anineczko, tez slyszalam o czerwonej herbatce same zalety... ale przy karmieniu nie moge... pije za to zielona, uwielbiam:tak::tak:

Wisienka, avatarek taki delikatny i kobiecy, extra:-D:rofl2:

Dzień dobry!

U nas też słoneczko ide pranko zrobić i dwa okienka zostały mi do wymycia

Wisienka twój avatar jest the best !!!!! :-D:-D:-D

Wisienka super:-D

czesc mamuski

mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy:rofl2: wiec trzymajcie kciuki;-)

pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie

Wisienka avatar bombowy:-D:-D:-D:-D:-D

Lilka no kupujcie kupujcie:tak:

U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostac:baffled: Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??:baffled:

Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak:-D

Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem:baffled: Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu:no: Podobno to do roku moze potrwac:szok:

Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-):tak:

Ladina rok:szok:oby nie

a u nas pogoda ladna tylko mam nadzieje, ze bedzie chlodniej niz wczoraj normalnie do 16,00 musialam siedziec w domku, bo bylo tak goraco, a wyszlam po 16,00 to i tak maly zdazyl sie troche opalic

mamcie mam pytanko-co dajecie maluchom do picia oprocz herbatek(lekarz powiedzial, ze z wszelakimi herbatkami mam sie wstrzymac wiec juz nie wiem co mu dawac) Matti wody nie chce dawalam na 125ml ptrzegotowanej wody miarke glukozy no ale musze z tego zrezygnowac, a wczoraj nie chcial mi nic pic ani soczku jablko-pomar., ani jablkowego ani wody normalnie upal a on nic:szok::angry:

aaaa beatko i pytanko do ciebie, bo ty chyba bardziej oblatana jestes;-)
maly dalej robi mi te kupki ze sluzem-wczoraj zrobil praktycznie sam sluz i tylko lekko zabarwiony kupka:szok::szok::no:-normalnie tak sie stresuje ze szok, ale zauwazylam, ze jest go mniej(sluzu) jak napcham go marchewka albo banankiem (no ale ciagle jest!!!)
mleko juz mu zmienilam jak kazal doktorka a tu ciagle to samo no i pic nie chce!!!
pomoz blagam!!! bo ja z tymi lekarzami to zwariuje!!

Asix nie mam pojęcia czemu bo przyczyn u dorosłych może być wiele ale u maleństwa nie wiem jedyne co możesz podć no to żywe kultury bakterii mlekowych nie wiem jak one u was się nazywają te preparaty zapytaj w aptece bo tak nie wiem co polecić

nie nie Ladinko jeszcze nie;-) musze sie teraz wyszaleć:D hehehe ale niech już facet sobie ćwiczy:D w końcu ma to być córeczka...a one większego wysiłku wymagają:rofl2::rofl2:

i wcale nie z tą owulacją Kapik jakoś przed był:-) hehehehe

Sabinko my się nie wysilaliśmy ale tydzień przed testem ciążowym z krwi bHCG było niskie i z rospaczy że tu nic tak jeszcze spróbowaliśmy i myślę że może wtedy chociaż test owulacyjny pokazywał wzrost LH w 13 dniu cyklu.I tak trafiliśmy parkę:-D

reklama
Aniulko ja też uwielbiam zieloną herbatke :tak::tak:
A ostatnio w Pl zaszalałam i nakupowałam tyle herbat,że teraz tylko siedzieć i pić :sorry2::baffled:
Mam antystresową :-D i na lepsze spanie :-D czerwoną,slim ,zieloną,zwykłą w torebkach i zwykła granulowaną,owocową :szok::laugh2::laugh2:

Biedaczek Oskarek.Kurcze oby syropek pomógł :tak:

Do góry