reklama
a tak wogóle to mężuś programista o chyba poproszę go żeby jakiś program napisał na zrobienie córeczki
hahahah to ja też jak by co będę musiała mężulka o jakiś program poprosić co by na dziewczynkę wyszło hahah niech to jego programowanie sie do czegoś przyda
a co to za przyjęcie??
komunia :-)
Witam
Z herbatką Super Slim
U nas juz po słoneczku
Asix dziękuje ;-)
Ano tęsknie czasem za tą moją mamcią
anineczka pijesz tą herbatke
a co myslisz o tej kawie odchudzającej i przeczyszczającej
nie pamietam nazwy ale moze słyszałas
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Pusia kurcze ale wiesz jaki biznes na tym moglibyśmy zrobić:-) hehehehhe wyobraź soie program do robienia dziewczynek...a Wy napiszecie do robienia chłopaków!:-) kurde...zreobimy spółke i kasa sama będzie wpadała do kieszeni;-)
Ladinka dziękuję bardzo za 4 razym;-) ja poprzestane na 2
anineczka
królowa mrówek :P
Wisienko poleć tego dentyste co do niego chodzisz?
Bo na avatarku masz przepiękne zęby
Ladinko kurcze Matt był planowany według owulacji i miała być dziewczyna
Women nie słyszałam o takiej kawie
Polecam też czerwoną herbatke.Wspomaga odchudzanie ;-)
A jak już mówiłam fitnesu zazdroszcze zwłaszcza z takim trenerem
Sabinko fajne są te auta z fotelikiem już w siedzeniu.Pomyślane.
My taką taxi jeździliśmy w Polsce na wakacjach
Asix kiedyś słyszałam ,że jak dziecko nie chce pić wody itp. to mleko jest okey.Bo w końcu zawiera 90% wody
I szkoda,że nie masz żadnego probiotyku.
Może któs z Polski Ci przyśle.Wiem,że na teraz nie dojdzie,ale będziesz miała na później. Bo one też są podawane do antybiotyku,a tutaj nie dają nic osłonowo
Mój młody wczoraj w tym upale też nie chciał nic pic.Zresztą nie za bardzo przepada za piciem
Bo na avatarku masz przepiękne zęby
Ladinko kurcze Matt był planowany według owulacji i miała być dziewczyna
Women nie słyszałam o takiej kawie
Polecam też czerwoną herbatke.Wspomaga odchudzanie ;-)
A jak już mówiłam fitnesu zazdroszcze zwłaszcza z takim trenerem
Sabinko fajne są te auta z fotelikiem już w siedzeniu.Pomyślane.
My taką taxi jeździliśmy w Polsce na wakacjach
Asix kiedyś słyszałam ,że jak dziecko nie chce pić wody itp. to mleko jest okey.Bo w końcu zawiera 90% wody
I szkoda,że nie masz żadnego probiotyku.
Może któs z Polski Ci przyśle.Wiem,że na teraz nie dojdzie,ale będziesz miała na później. Bo one też są podawane do antybiotyku,a tutaj nie dają nic osłonowo
Mój młody wczoraj w tym upale też nie chciał nic pic.Zresztą nie za bardzo przepada za piciem
Pusia kurcze ale wiesz jaki biznes na tym moglibyśmy zrobić:-) hehehehhe wyobraź soie program do robienia dziewczynek...a Wy napiszecie do robienia chłopaków!:-) kurde...zreobimy spółke i kasa sama będzie wpadała do kieszeni;-)
Sabinka super pomysł hahaha
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Ale produkujecie
ale dalam rade - doczytalam... hmmm, ciekawe cz zdaze cos napisac... bo Oskarus spi, ale juz jakis czas... wiec pewnie zaraz wstanie
Sabinka, Pusia... to ja czekam na program na dziewczynke ale to za jakis czas;-);-) a tak powaznie to tez slyszalam, ze przed owulacja trza sie namachac na dziewczynke...
Oskarus poczety byl w owulacje- wiec moze i ten sposob dziala;-)
Lilka powodzonka z zakupem autka no i pochwal sie potem jakie;-):-)
Ladina, przyjemnego gotowania, a co pitrasisz?
Women, faktycznie szybka jestes za dwa dni komunia... a Ty nie wiesz co zalozyc hmmm, ale jak masz wybor w szafie - to pewnie cosik ladnego dobierzesz
Asix... wspolczuje Kochana z tymi kupkami... jak cos to nie ma problemu, moge kupic co potrzebujesz i Ci wyslac
U nas problem odwrotny... syropek podajemy, ale dzis - 8my dzien bez kupy - Oskarek zaczal stekac, oczka mu az sie zalzawily... och, mi lzy lecialy... polozylam go na przewijaku, rozebralam, gnitlam i masowalam brzuszek i ...znowu w bolach rodzilismy kupe... znowu twarda, brrr! No ale mam nadzieje, ze teraz jak pijemy syropek to juz nastepne beda bardziej miekkie... bo ponoc ten syrop to ma dac... oby
Anineczko, tez slyszalam o czerwonej herbatce same zalety... ale przy karmieniu nie moge... pije za to zielona, uwielbiam
Wisienka, avatarek taki delikatny i kobiecy, extra
ale dalam rade - doczytalam... hmmm, ciekawe cz zdaze cos napisac... bo Oskarus spi, ale juz jakis czas... wiec pewnie zaraz wstanie
Sabinka, Pusia... to ja czekam na program na dziewczynke ale to za jakis czas;-);-) a tak powaznie to tez slyszalam, ze przed owulacja trza sie namachac na dziewczynke...
Oskarus poczety byl w owulacje- wiec moze i ten sposob dziala;-)
Lilka powodzonka z zakupem autka no i pochwal sie potem jakie;-):-)
Ladina, przyjemnego gotowania, a co pitrasisz?
Women, faktycznie szybka jestes za dwa dni komunia... a Ty nie wiesz co zalozyc hmmm, ale jak masz wybor w szafie - to pewnie cosik ladnego dobierzesz
Asix... wspolczuje Kochana z tymi kupkami... jak cos to nie ma problemu, moge kupic co potrzebujesz i Ci wyslac
U nas problem odwrotny... syropek podajemy, ale dzis - 8my dzien bez kupy - Oskarek zaczal stekac, oczka mu az sie zalzawily... och, mi lzy lecialy... polozylam go na przewijaku, rozebralam, gnitlam i masowalam brzuszek i ...znowu w bolach rodzilismy kupe... znowu twarda, brrr! No ale mam nadzieje, ze teraz jak pijemy syropek to juz nastepne beda bardziej miekkie... bo ponoc ten syrop to ma dac... oby
Anineczko, tez slyszalam o czerwonej herbatce same zalety... ale przy karmieniu nie moge... pije za to zielona, uwielbiam
Wisienka, avatarek taki delikatny i kobiecy, extra
Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry!
U nas też słoneczko ide pranko zrobić i dwa okienka zostały mi do wymycia
Wisienka super
Lilka no kupujcie kupujcie
Ladina rokoby nie
Asix nie mam pojęcia czemu bo przyczyn u dorosłych może być wiele ale u maleństwa nie wiem jedyne co możesz podć no to żywe kultury bakterii mlekowych nie wiem jak one u was się nazywają te preparaty zapytaj w aptece bo tak nie wiem co polecić
Sabinko my się nie wysilaliśmy ale tydzień przed testem ciążowym z krwi bHCG było niskie i z rospaczy że tu nic tak jeszcze spróbowaliśmy i myślę że może wtedy chociaż test owulacyjny pokazywał wzrost LH w 13 dniu cyklu.I tak trafiliśmy parkę
U nas też słoneczko ide pranko zrobić i dwa okienka zostały mi do wymycia
Wisienka twój avatar jest the best !!!!!
Wisienka super
czesc mamuski
mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy wiec trzymajcie kciuki;-)
pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy
Lilka no kupujcie kupujcie
U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostac Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak
Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)
Ladina rokoby nie
a u nas pogoda ladna tylko mam nadzieje, ze bedzie chlodniej niz wczoraj normalnie do 16,00 musialam siedziec w domku, bo bylo tak goraco, a wyszlam po 16,00 to i tak maly zdazyl sie troche opalic
mamcie mam pytanko-co dajecie maluchom do picia oprocz herbatek(lekarz powiedzial, ze z wszelakimi herbatkami mam sie wstrzymac wiec juz nie wiem co mu dawac) Matti wody nie chce dawalam na 125ml ptrzegotowanej wody miarke glukozy no ale musze z tego zrezygnowac, a wczoraj nie chcial mi nic pic ani soczku jablko-pomar., ani jablkowego ani wody normalnie upal a on nic
aaaa beatko i pytanko do ciebie, bo ty chyba bardziej oblatana jestes;-)
maly dalej robi mi te kupki ze sluzem-wczoraj zrobil praktycznie sam sluz i tylko lekko zabarwiony kupka-normalnie tak sie stresuje ze szok, ale zauwazylam, ze jest go mniej(sluzu) jak napcham go marchewka albo banankiem (no ale ciagle jest!!!)
mleko juz mu zmienilam jak kazal doktorka a tu ciagle to samo no i pic nie chce!!!
pomoz blagam!!! bo ja z tymi lekarzami to zwariuje!!
Asix nie mam pojęcia czemu bo przyczyn u dorosłych może być wiele ale u maleństwa nie wiem jedyne co możesz podć no to żywe kultury bakterii mlekowych nie wiem jak one u was się nazywają te preparaty zapytaj w aptece bo tak nie wiem co polecić
nie nie Ladinko jeszcze nie;-) musze sie teraz wyszaleć hehehe ale niech już facet sobie ćwiczy w końcu ma to być córeczka...a one większego wysiłku wymagają
i wcale nie z tą owulacją Kapik jakoś przed był:-) hehehehe
Sabinko my się nie wysilaliśmy ale tydzień przed testem ciążowym z krwi bHCG było niskie i z rospaczy że tu nic tak jeszcze spróbowaliśmy i myślę że może wtedy chociaż test owulacyjny pokazywał wzrost LH w 13 dniu cyklu.I tak trafiliśmy parkę
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Aniulko ja też uwielbiam zieloną herbatke
A ostatnio w Pl zaszalałam i nakupowałam tyle herbat,że teraz tylko siedzieć i pić
Mam antystresową i na lepsze spanie czerwoną,slim ,zieloną,zwykłą w torebkach i zwykła granulowaną,owocową
Biedaczek Oskarek.Kurcze oby syropek pomógł
A ostatnio w Pl zaszalałam i nakupowałam tyle herbat,że teraz tylko siedzieć i pić
Mam antystresową i na lepsze spanie czerwoną,slim ,zieloną,zwykłą w torebkach i zwykła granulowaną,owocową
Biedaczek Oskarek.Kurcze oby syropek pomógł
Podziel się: