reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Czesc Wam dziewczyny:-)
My po drugim spacerku oczywiscie wozka nie kupilam bo nie bylo:wściekła/y:mam to w czterech literach siadam na allegro i cos wybiore wkleje Wam propozycje i ocenicie jak cos to Wy najwyzej bedziecie odpowiedzialne heheheheheh:-D:-D:-D
Musze zamowic bo moja doprowadza mnie do szalu.
Zdjecia dam na odpowednim watku

reklama
Och... ale piszecie... ledwo doczytalam - na raty:-D:-D

Sabinko, zrobice badania mezusiowi - no i dbaj o niego:tak::tak:

Jolie, sliczny avatarek i gratuluje linii;-):-):-)

Lilus, daj znac jak Milenka:tak: trzymam kciuki;-)

Anineczko, Matt w samym pampersie?? Hmmm, u nas dzis bylo cudnie i mailam obawy jak ubrac Skwarka na dwor... no i ubralam mu skarpetki, sandalki, spodenki, body krotki rekawek i bluzeczke dlugi rekawek... no i zamiast zwyklej czapki to taka z daszkiem, uszka odsloniete... Pani doktor mowila nam,ze jak cieplo to nie trzeba zaslaniac uszek... a ja zawsze z nimi panikowalam...

Aluska, jak tam po cwiczonkach??

koncze, bo chlopaki wracaja na gore po kapieli... musze karmic Oskarka:-D

Lilka super sobie radzicie z Milenkowym odpieluchowaniem.
Ja musze jeszcze poczekać bo młody boi się strasznie nocnika.
I jak siada na niego to wszystko wstrzymuje.Potrafi siedzieć cały dzień a nawet kropelki nie puści do nocia :-(

Anineczka my mielismy to samo!! a probowalam ostatnio w lutym,tylko placz,mogla siedziec na nocniku pol dnia,a akurat jak zeszla to sie zlała :baffled: kupe zaczela wstrzymywac i...odpuscilam
posluchalam psycholożki,ktora powiedziala ze kazde dziecko ma swoj czas
u jednego to bedzie szybciej u drugiego pozniej
u nas czas nadszedl teraz :-) mimo iz jako lipcowe dziecko jest prawie ostatnia ktora lata z peiluchą :-p
na poczatku ambicje mialam i juz rok temu ją probowalam oduczyc,no ale nie wyszlo
takze Anineczko warto czekac na ten czas,bo teraz odpieluchowanie idzie jak po masle :-)

Trzymam kciuki żeby wróciła sucha :tak:

lilka ... no i jak milenka ?? sucha ?

Pusia dziekujemy za trzymanie kciukow :-)
Mirka wrocila sucha :-)

ale...zeby nie bylo za kolorowo hehee to na podworku tak sie zabawila ze zapomniala sie i..najpierw sie zsikala a potem kupke w majtki zrobila :-p

Czesc Wam dziewczyny:-)
My po drugim spacerku oczywiscie wozka nie kupilam bo nie bylo:wściekła/y:mam to w czterech literach siadam na allegro i cos wybiore wkleje Wam propozycje i ocenicie jak cos to Wy najwyzej bedziecie odpowiedzialne heheheheheh:-D:-D:-D
Musze zamowic bo moja doprowadza mnie do szalu.
Zdjecia dam na odpowednim watku

Karinka może jakos Ci się uda wybrac wózeczek;-) zaraz poczytam co tam powklejałaś:-)
Och... ale piszecie... ledwo doczytalam - na raty:-D:-D

Sabinko, zrobice badania mezusiowi - no i dbaj o niego:tak::tak:

Jolie, sliczny avatarek i gratuluje linii;-):-):-)

Lilus, daj znac jak Milenka:tak: trzymam kciuki;-)

Anineczko, Matt w samym pampersie?? Hmmm, u nas dzis bylo cudnie i mailam obawy jak ubrac Skwarka na dwor... no i ubralam mu skarpetki, sandalki, spodenki, body krotki rekawek i bluzeczke dlugi rekawek... no i zamiast zwyklej czapki to taka z daszkiem, uszka odsloniete... Pani doktor mowila nam,ze jak cieplo to nie trzeba zaslaniac uszek... a ja zawsze z nimi panikowalam...

Aluska, jak tam po cwiczonkach??

koncze, bo chlopaki wracaja na gore po kapieli... musze karmic Oskarka:-D

dzieki kochana no w poniedziałek go wysyłam:-) zobaczymy
Kapik tez ostatnio w chuteczce chodził i nie miał na uszkach...:-) ale u nas jeszcze takich upałów nie było...ale zapowiadają w nast. tyg;-) więc mam nadzieje......

Sabinko nie żebym była wredna ale u nas jest conajmniej 30 stopni :-D
Klima wieje i nic nie czuć,że w chacie chłodno.
Matt w samym pampersie na dworze leży,bo już nie wytrzymałam dziś i otworzyłam drzwi na ogród :tak:
Wiatr nie wieje tak więc Antek spokojnie może się pobawic na ogródku.Szkoda tylko,że basenu nie mogę rozłożyć to by się popluskał :baffled:

Lilka super sobie radzicie z Milenkowym odpieluchowaniem.
Ja musze jeszcze poczekać bo młody boi się strasznie nocnika.
I jak siada na niego to wszystko wstrzymuje.Potrafi siedzieć cały dzień a nawet kropelki nie puści do nocia :-(

Pusiu Kacperek waży w sam raz :-)

kurde Anineczka nie wnerwiaj mnie:-) u nas wciaż tragedia...mam nadzieje ze Mirka Twoje przesyłanie słoneczka dotrze do jutra do mnie:-)

Aluśka zazdroszczę takiego aerobiku :-) Ja trochę sama ćwiczę, ale nieregularnie :sorry2:

Sabina ale masakra z Twoim mężem. Koniecznie napisz jakie ma wyniki, co mu jest.

Pusia u nas ostatnio też Tymek miała katar i pani dr powiedziała, że to nie przeszkadza w szczepieniu :baffled:

Anineczko rozbawiłaś mnie tym, że Antek biega do lustra sprawdzać jak wygląda z białymi kropkami.

Joli jak tylko bedę wiedziała napisze...i wielki buuuuuuuuzzzzzzziiiiaaaakkk dla Tymusia:-)

jolie ja jestem :)

dalam malemu obiadek z bobovity delikatna marchewka :dry: zjadl prawie pol malego sloiczka a reszte dojadl z cyca. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie mial biegunki ani brzuszek go nie rozboli.

dzisiaj bede caly wieczor sama bo tatus wychodzi na kolacje sluzbowa.
no pięknie:-) ważne że cos zjadł...moze jednak polubi niedługo nowe smaki:-)

Ja też jestem ;-)
Pogadałam z mamcią :-)
Szkoda,że przez telefon :sorry2:

Anineczka to ściągnij mamcie do siebie;-)

Liluś super gratulacje dla Milenki:-) wazne że w sklepie wytrzymała...a potem no co przeciez była w domku i dobrze się bawiła więc mogło się przydażyc...:rofl2::-p

super było na ćwiczeniach :tak: zakwasy jutro mam gwarantowane:laugh2::laugh2::-p
a Amanda była bardzo grzeczna :-D chyba jej się podoba :laugh2:;-)

ale niestety z tego wszystkiego zapomniałam kupić żelu na dziąsła jakiegoś lepszego więc mam teraz obawy co do naszej nocki :szok::szok::szok:
.

hej dziewczyny

my dzis tez leniwy dzien, ja chodze ostatnio jakas taka nieprzytomna, jest mi ciagle slabo i chce mi sie spac:baffled:nie mam sily... ostatnio tak sie czulam kiedy bylam w ciazy:-pale spokojnie!:-Dmam okres wiec nie jestem:-pchyba zrobie sobie badania bo nie podoba mi sie to...

bylismy dzis znowu na cwiczonkach z mala , polubila juz swoje rehabilitantki:-)przynajmniej juz nie placze na ich widok tylko sie usmiecha;-)

sabina no to gon meza na badania, koniecznie...

Beata oj to nie wiem czy lepiej ze nie mieliscie zabiegu, bo im szybciej tym lepiej, mala nie bedzie sie meczyc

Co do piosenki z mini mini to jest dziwna, wciaga strasznie ale chyba cos z nia nie tak...

wisienka moze przez tez zabki Dawidek tak schudl, ale dobrze ze juz wprowadzasz mu nowe jedzonko

lilka i tak nie jest zle z Milenka, szwagierki syn w sierpniu bedzie mial 4 i dopiero od niedawna chodzi bez pieluchy, tez sie czasem zapomina dlatego dla pewnosci matka co ok 2 godziny sie go pyta czy nie potrzebuje isc do toalety. :-):-)

no i tatus pojechal........sam boss przyjechal po niego i dal nam tzn Davidkowi maly prezent, 2 bodziaki, niby nie wiele ale zawsze cos.

karina ja ci nie doradze bo sie nie znam ktory najlepszy........co innego jakbym widziala na zywo.

sabina i jak tam mezus sie czuje?

super było na ćwiczeniach :tak: zakwasy jutro mam gwarantowane:laugh2::laugh2::-p
a Amanda była bardzo grzeczna :-D chyba jej się podoba :laugh2:;-)

ale niestety z tego wszystkiego zapomniałam kupić żelu na dziąsła jakiegoś lepszego więc mam teraz obawy co do naszej nocki :szok::szok::szok:
.

Super że ćwiczonka udane:-) oby dzisiejsza nocka lepsza była trzymam kciuki mocno....
hej dziewczyny

my dzis tez leniwy dzien, ja chodze ostatnio jakas taka nieprzytomna, jest mi ciagle slabo i chce mi sie spac:baffled:nie mam sily... ostatnio tak sie czulam kiedy bylam w ciazy:-pale spokojnie!:-Dmam okres wiec nie jestem:-pchyba zrobie sobie badania bo nie podoba mi sie to...

bylismy dzis znowu na cwiczonkach z mala , polubila juz swoje rehabilitantki:-)przynajmniej juz nie placze na ich widok tylko sie usmiecha;-)

sabina no to gon meza na badania, koniecznie...

Beata oj to nie wiem czy lepiej ze nie mieliscie zabiegu, bo im szybciej tym lepiej, mala nie bedzie sie meczyc

Co do piosenki z mini mini to jest dziwna, wciaga strasznie ale chyba cos z nia nie tak...

wisienka moze przez tez zabki Dawidek tak schudl, ale dobrze ze juz wprowadzasz mu nowe jedzonko
dobrze że Marysia polubiła Panie rehabilitantki:-) Kathe badanka zrób zawsze lepiej sie sprawdzic zdróweczka życze:-)

lilka i tak nie jest zle z Milenka, szwagierki syn w sierpniu bedzie mial 4 i dopiero od niedawna chodzi bez pieluchy, tez sie czasem zapomina dlatego dla pewnosci matka co ok 2 godziny sie go pyta czy nie potrzebuje isc do toalety. :-):-)

no i tatus pojechal........sam boss przyjechal po niego i dal nam tzn Davidkowi maly prezent, 2 bodziaki, niby nie wiele ale zawsze cos.

karina ja ci nie doradze bo sie nie znam ktory najlepszy........co innego jakbym widziala na zywo.

sabina i jak tam mezus sie czuje?

Kurcze Wisienka wazne że dal tak jak piszesz to się liczy...:)
a Dawid juz lepiej nie pamieta z wczorajszej akcji nic:-)
hehe
i jest generalnie kłótnia...bo ja mu kazałam iść ekg zrobić i ma zakaz chodzenia na siłownie do momentu przebadania sie a on się kłóci :-) hihih nie popuszcze mu...kurde...ja chce spać w nocy..a nei stresować sie:angry:
Musze jakos postawic na swoim...chyba najlepeij to w łebek walnąć:laugh2:

reklama
sabina masz racje lepiej go wyslij na badanie
moj eks tak mial i sie okazalo ze ma guza w mozgu, oczywiscie mam nadzieje ze twoj mezus to okaz zdrowia, ale lepiej sprawdzic.

Do góry