reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam wieczorkiem

byliśmy na zakupach kupiliśmy rolety do sypialni w której śpi Kacper :tak:. Dziś planujemy spać w drugim pokoju... hmmm trochę sie tego boje ale zobaczymy jak będzie.

Napisz Pusia jak minela nocka:tak:

Women widzisz jaki slodki jest Czarek fajnie ze porozmawialiscie:tak:a ze spisz z Doriankeim wcale sie nie dziwie:rofl2::-)

A tak wogole to dzien dobry ide walnac kawcie i musze umyc cymbalek i bede sie szykowac do wyjazdu.
Wiec buzka pozniej zajrze:tak:

reklama
Witajcie Dziewczynki!
Cholercia a myślałam,że będę tu pierwsza.Karinko ty spryciulo.
Muszę się pochwalić że u nas nocka rewelka.Kubas zasnął o 20:30,a oczka przebudził dopiero o 5:20.-suuuuper.No i ta marchewka którą wczoraj podałam chyba też się sprawdzi bo wczoraj mały ją wciągał wieczorkiem a tu dziś rano "śliczna"marchewkowa kupka!Normalnie jestem dumna z mojego szkraba:-D.
Teraz odczekamy troszkę i zaczniemy podawać zupki i kaszki.
Pusia jak minęła nocka?
Anulka co z kupką?
My dziś znów ruszamy w plener więc zajrzę pózniej.Trzymamy kciuki za wszystkie mamy i maleństwa.Kobitki świat jest taki piękny o poranku!:tak::tak::tak:.
No dobra to wracam do łóżka kimnąć jeszcze troszkę hihihi.

No to jeszcze raz ja.
Anineczka dzięki.Troszkę mnie uspokoiłaś.W takim razie pójdziemy,ale yak dla świętego spokoju siądziemy gdzieś po drugiej stronie stołu i nie spuszczę małego z oka.No przecież lepiej dmuchać na zimne.Prawda.
Papaski:-D.

dzien dobry:tak:

my tak expresem - bo sie szykujemy na szczepienie...

dalam ciala - pisalam, ze Oskar wazyl 7900 - 25 marca, a wazyl tyle ale 6 marca:tak::tak:

dam znac ile wazy teraz:-)

no a co do tej kupy to nic nie bylo...:-:)-( ...nawet te sliwki nie pomogly:zawstydzona/y:

pa

No to witam z rana:-D
Chcialam Was wczoraj troche poczytac, ale te moje wampiry ciagle wymagaja kontroli;-) No to na szybko napisze co u nas poki sie bawi gawiedz;-)
W sumie mamy juz 3 zeby: Gutek-2 , Vicek-1 ,no i nastapila cisza...ale dalej grzebia w buzi w poszukiwaniu nastepnych:tak:
Gutek jest bardzo samowystarczalny, wrecz nie lubi siedziec u kogos na rekach, jest strasznie skrecony:szok:, budzi sie o 5 rano i spiewa:baffled: Bardzo lubi sie bawic wszelkimi zabawkami, smieje sie w glos- bardzo wesole dziecko.
Natomiast Vini to mamisynek najlepiej czuje sie na raczkach a najchetniej to by tylko stal:baffled: Jak znikne z oczu to zaraz jest krzyk, o dziwo od jakiejs godziny teraz bawi sie sam i nie jeczy;-)
Pozatym z jedzeniem jest roznie bo V je wszystko a G tylko mleko:baffled:, na kazde inne jedzenie reaguje jakbym mu cytryne podala:baffled:
Takze mamy cyrk na kiju, male ¨bojki¨juz sie tez zdarzaja;-)
Ja aktualnie z gilami do pasa, lezaczek mi wyszedl bokiem, bo jeszcze chlodnym wiaterkiem zawiewa, no i jeszcze zeby bylo weselej okazalo sie , ze mam cyste na jajniku:baffled: Teraz mam 3 miechy brac tabletki anty- i sie okaze czy sama zeszla czy trza ciac:baffled:
Moze uda mi sie jakies fotki wstawic, bo cicho narazie...:tak::-D

Pusia trzymam kciuki.Oby Cie Kacperek zaskoczył :tak:

Pusia trzymam kciuki ;-)
zycze dobrej nocy
ps,dzwonil czarek i gadalismy z 15 min,moze jutro wpadnie ale nie obiecal,powiedzial ze chce dotrzymywac slowa a nie jest jeszcze pewnien,hehe smial sie ze zadzwoni 5 min przed bydgoszczą,i nawet jak sie mu nagle samochod sepsuje to dojdzie piechotą do mnie hehe - slodko

dobranoc

Pusia jak minęła nocka?

WITAM :crazy:
Fajnie że interesuje was nasza nocka i że trzymałyście kciuki ale niestety ...:-( nie ma się czym chwalić:no:. Kacper miał problemy z zaśnięciem dziwnie budził się na samym początku spania (co mu się raczej nie zdarzało a wczoraj tak :baffled:) Jakoś nie chciał wypić butli ale w końcu zaczął jeść (nie całą) tylko co z tego jak po godzinie sie obudził głodny. Dostał cyca potem znowu a my tak lataliśmy z drugiego pokoju ::angry:.

No ale nie poddajemy się a co :tak:. Przetrzymałam go w wyrku do 9 kimnął sobie więc i ja pospałam.

Women słodki ten Czarek :)) - kurcze fajnie tak przeżywać zakochanie i te motylki w brzuchu i to takie faje zabieganie o drugą osobą achhhh ;-)

dzien dobry!!!
z piaskiem w oczach i przy zakazanej kawce poczytalam co u was:-p
troche mi to zajelo bo zaczelam pisac godzinke temu no ale maly domagal sie jedzonka i zmiany opieluszki a teraz na szczescie sie chwile bawi wiec klikam :)

Asix... nie wiem co napisac o tych kupkach Twego Maciusia... nie mam pojecia... u nas jak bylismy tylko na cycu tez czasem cos tam sie "ciagnelo..." ale nie wiem czy to byl sluz... teraz mamy odrotny problem... brak kupek:-:)-(
Macius sliczny zaliczyl przewrot w obie strony - super:tak::tak::tak:
No i trzymam kciuki za diete;-);-)

wspolczuje tych twoich kupek ja chyba dzwonie do lekarza bo od rana zrobil juz 3 boje sie ze sie odwodni:-( dzieki za komplemencik tzn. macius dziekuje :-p

Asix... nie poradze z kupkami u nas jak w zegarku moze tez dlatego ze maly pije herbatke ziolowa koper,anyz rumianek :-D
jechalismy w sumie 12 godzin z okolo godzinna przerwa ( tzn kilka przerw ale w sumie godzina moze troche wiecej) maly gadal, smial sie i bylo super

fajnie ze wszystko z podroza poszlo pomyslnie:tak:mnie czeka w czerwcu podroz samolotem no i mam troche obaw ale do czerwca jeszcze daleko:-D

Women no to pięknie z tym fitnesem:-) a u mnie jest taki, niedawno otworzyli:
FITNESS EXCELLENCE - najnowoczesniejszy klub fitness w Polsce. Witamy

ale mnie te ceny przerażają:-)
a poza tym leń ze mnie...ja tam wolę ping ponga albo siatkówkę;-)

Asix..co do kupek ja ostatnio tez jak pamietacie miałam z kupkami...nawet 5 dziennie żadkie..Beatka mi poelciła Lacido Baby..:-) Kapik dostawał to przez 5 dni..i teraz jak ręką odjał wszystko wróciło do normy czyli jedna kupeczka rano:-) i potem cały dzień spokoju...no czasem sie mu zdaży 2 wieczorem:) a dodam ze wtedy jak żadkie sie zaczęły to wcale nic nowego nie dostawał do jedzonka...
kurcze nie chce mi się ten link otworzyć;/jak moze wrzuc na gg...bo chcę pooglądac Maciusia:-)

sabinka wlasnie nie wiem czy cos takiego tutaj dostane, wyobraz sobie ze wstalam o 2,00w nocy zeby malego z kupy przebrac?masakra!!! to juz za dlugo trwa!!:no:
spisze sobie ta nazwe i pogadam z babkami w aptece,dzieki:tak:
a i link ci wrzucilam na gg tylko musisz miec quick time do odtworzenia bo to filmik z tel.a co do cwiczen to znalazlam niedaleko siebie wodny aerobik, moja kolezanka jest instruktorka fitness i powiedziala, ze najszybciej wroce do formy wiec lece sie dowiedziec:tak:
no i ja tez lubie siatkowke tylko cienias jestem:-D

Dziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....

u nas juz strasznie goraco dzisiaj w nocy okno na chwile uchylilam ale maly spi pod kocykiem teraz no i ubrany jest w body z krotkim rekawiem i pajacyk na to ale przymierzam sie powoli di pizamki tylko nie wiem czy moze miec juz gole stopki jak myslicie????????

Asix ja nie poradzę,ale gdyby mnie to dotyczyło podałabym Lakcid lub Lakcidofil ( bo to mam w lodówce )
a Matti Boski :rofl2:
I super się kopyrtnął :-)

a te leki to dla dzieci sa???
dzieki za komplemecik odnosnie maciusia:-D

Dziadek zobligował sie zostawać z Dorianem :-)
asix dziekuje bardzo za zyczenia
co do filmiku to oglądałąm go 2 razy cudowny
piekne fikołki robi maleństwo,moj fikał i jakos od pewnego czasu leń nic nie robi poza staniem i siedzeniem,:-)

women-dziekujemy!! a dorianek poprostu ma juz wieksza radoche ze stania i siedzenia niz jakies tam przewroty:-D:-D

No to witam z rana:-D
Chcialam Was wczoraj troche poczytac, ale te moje wampiry ciagle wymagaja kontroli;-) No to na szybko napisze co u nas poki sie bawi gawiedz;-)
W sumie mamy juz 3 zeby: Gutek-2 , Vicek-1 ,no i nastapila cisza...ale dalej grzebia w buzi w poszukiwaniu nastepnych:tak:
Gutek jest bardzo samowystarczalny, wrecz nie lubi siedziec u kogos na rekach, jest strasznie skrecony:szok:, budzi sie o 5 rano i spiewa:baffled: Bardzo lubi sie bawic wszelkimi zabawkami, smieje sie w glos- bardzo wesole dziecko.
Natomiast Vini to mamisynek najlepiej czuje sie na raczkach a najchetniej to by tylko stal:baffled: Jak znikne z oczu to zaraz jest krzyk, o dziwo od jakiejs godziny teraz bawi sie sam i nie jeczy;-)
Pozatym z jedzeniem jest roznie bo V je wszystko a G tylko mleko:baffled:, na kazde inne jedzenie reaguje jakbym mu cytryne podala:baffled:
Takze mamy cyrk na kiju, male ¨bojki¨juz sie tez zdarzaja;-)
Ja aktualnie z gilami do pasa, lezaczek mi wyszedl bokiem, bo jeszcze chlodnym wiaterkiem zawiewa, no i jeszcze zeby bylo weselej okazalo sie , ze mam cyste na jajniku:baffled: Teraz mam 3 miechy brac tabletki anty- i sie okaze czy sama zeszla czy trza ciac:baffled:
Moze uda mi sie jakies fotki wstawic, bo cicho narazie...:tak::-D

fajnie poczytac tak o twoich bablach no i gratuluje zabkow fajnie tak blizniaki a kazdy inny:-D:tak:buzka wielka dla chlopcow!!

ja wczoraj dostalam @i jestem dobita a pogoda piekna...

anulka-czekamy na wiesci od doktorka
pusia-gratuluje wytrwalosci z usypianiem malego
women-czrus mhhhhhhhhh no prosze
netka-skad ty masz tyle optymizmu z rana

reklama
zarejestrowalam sie do lekarza na 10,40 no ale niestety znowu do tej polskiej lekarki mowiacej TYLKO po angielsku (nikogo innego dzisiaj niema-niestety!!) no i zobaczymy co mi pani powie o tych kupkach!!

Do góry