reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien doberek ))
dziekuje za przywitanie.
u nas dzisiaj znow slicznie slonko swieci, ale narazie niechce mi sie wychodzic z domu
jakas niewyspana jestem
najchetniej walnelabym sie plackiem w ogrodzie, no ale niestyety tak sie nie da z malym
dziekuje za przywitanie.
u nas dzisiaj znow slicznie slonko swieci, ale narazie niechce mi sie wychodzic z domu
jakas niewyspana jestem
najchetniej walnelabym sie plackiem w ogrodzie, no ale niestyety tak sie nie da z malym
anineczka
królowa mrówek :P
Helloł
Dziś nocka lepiej,Antek nie wędrował do nas w nocy.
Już widzę wogóle po nim ,że zdrowieje,jeszcze tylko tych krost się musimy pozbyć.
Asix ja też piję kawke.Wcale ona taka zakazana fest nie jest.Ważne,żeby nie słodzić i mleka nie dolewać ;-)
Powodzenia u lekarza.
A te leki co ja bym dała można spokojne małemu dziecku dać,bo to są probiotyki
Zawsze sobie przywoże z Polski,bo je się daje osłonowo do antybiotyków,a jak wiadomo tutaj nie dają nic osłonowego.
U nas też piękna pogoda,ale co z tego jak korzystać z niej nie można
Pusiu bo wiesz....dzieci dzielą się na śpiące w nocy i nie.
Mój też od jakiś 3 miesięcy nie przespał całej nocki
Być może te typy tak mają
Dziś nocka lepiej,Antek nie wędrował do nas w nocy.
Już widzę wogóle po nim ,że zdrowieje,jeszcze tylko tych krost się musimy pozbyć.
Asix ja też piję kawke.Wcale ona taka zakazana fest nie jest.Ważne,żeby nie słodzić i mleka nie dolewać ;-)
Powodzenia u lekarza.
A te leki co ja bym dała można spokojne małemu dziecku dać,bo to są probiotyki
Zawsze sobie przywoże z Polski,bo je się daje osłonowo do antybiotyków,a jak wiadomo tutaj nie dają nic osłonowego.
U nas też piękna pogoda,ale co z tego jak korzystać z niej nie można
Boże Kobieto nie strasz mnie . Mam nadzieję, że tym razem nie masz racji plissssssss;-);-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Ja tak na sekunde, bo juz chlopaki sie ubieraj i idziemy na spacer - poczytam potem...
u nas juz po szczepieniu, Oskarek byl dzielny
wazy 8700g wiec przez 2 m-ce przybylo 800g.
Na kupki dostalismy syropek, ktory zmiekszy kupke jescze w brzuszku i bedzie latwiej ja robic, a ze sa kupki tak co 6 dni poki co mamy sie nie martwic, tak wyglada to jak organizm sie przestawia na pokarmy stale.
Mamy jesc tylko 1x dziennie zupke z kasza (2-3g) i zadnego innego amciu - tylko cyc. Soczkow nam nie kazala lekarka, lepszy cyc i woda.
Dobra, uciekam. zajrze potem.
pa
Na kupki dostalismy syropek, ktory zmiekszy kupke jescze w brzuszku i bedzie latwiej ja robic, a ze sa kupki tak co 6 dni poki co mamy sie nie martwic, tak wyglada to jak organizm sie przestawia na pokarmy stale.
Mamy jesc tylko 1x dziennie zupke z kasza (2-3g) i zadnego innego amciu - tylko cyc. Soczkow nam nie kazala lekarka, lepszy cyc i woda.
pa
Lilka
Fanka BB :)
witajcie
ja tak na szybcika
Ladina swietnie ze sie oddzywasz
no z dwojeczką to masz co robic :-) ale milo ze o nas nie zapomnialas ;-)
Pusia nei martw sie,bedzie lepiej z tymi nockami
Wisienka u mnie tez ladna pogoda a nie mam weny aby z chaty wyjsc skopala w dupala poprosze
ja jestem strasznie dumna z Milenki i jej sukcesow nocnikowych :-) no wogole nie wymaga to wysilku z mojej strony
sama jak ma potrzebe to poprostu idzie na nocnik a potem radocha ze cos zrobila :-) bardzo jej sie to podoba hihiii:-)
ja wcinam sniadanko i cosik chatke ogarne
ja tak na szybcika
Ladina swietnie ze sie oddzywasz
no z dwojeczką to masz co robic :-) ale milo ze o nas nie zapomnialas ;-)
Pusia nei martw sie,bedzie lepiej z tymi nockami
Wisienka u mnie tez ladna pogoda a nie mam weny aby z chaty wyjsc skopala w dupala poprosze
ja jestem strasznie dumna z Milenki i jej sukcesow nocnikowych :-) no wogole nie wymaga to wysilku z mojej strony
sama jak ma potrzebe to poprostu idzie na nocnik a potem radocha ze cos zrobila :-) bardzo jej sie to podoba hihiii:-)
ja wcinam sniadanko i cosik chatke ogarne
Napisz Pusia jak minela nocka
Women widzisz jaki slodki jest Czarek fajnie ze porozmawialisciea ze spisz z Doriankeim wcale sie nie dziwie:-)
A tak wogole to dzien dobry ide walnac kawcie i musze umyc cymbalek i bede sie szykowac do wyjazdu.
Wiec buzka pozniej zajrze
no czy słodki to sie okarze,ja raczej sceptycznie podchodze do kazdej nowej znajomości,nie chce pozniej sie rozczarować,tymbardziej po tym co przeszłam w poprzednim związku
Kurcze Pusia moze idą zeby-patrzyłaś wyprobuj jakis zel i zobacz jaks ie zachowuje ,cholerka ktora to nocka juz nie przespana?WITAM
Fajnie że interesuje was nasza nocka i że trzymałyście kciuki ale niestety ...:-( nie ma się czym chwalić. Kacper miał problemy z zaśnięciem dziwnie budził się na samym początku spania (co mu się raczej nie zdarzało a wczoraj tak ) Jakoś nie chciał wypić butli ale w końcu zaczął jeść (nie całą) tylko co z tego jak po godzinie sie obudził głodny. Dostał cyca potem znowu a my tak lataliśmy z drugiego pokoju :.
No ale nie poddajemy się a co . Przetrzymałam go w wyrku do 9 kimnął sobie więc i ja pospałam.
Women słodki ten Czarek ) - kurcze fajnie tak przeżywać zakochanie i te motylki w brzuchu i to takie faje zabieganie o drugą osobą achhhh ;-)
anulka-czekamy na wiesci od doktorka
pusia-gratuluje wytrwalosci z usypianiem malego
women-czrus mhhhhhhhhh no prosze
netka-skad ty masz tyle optymizmu z rana
mhhh hihi;-)
zarejestrowalam sie do lekarza na 10,40 no ale niestety znowu do tej polskiej lekarki mowiacej TYLKO po angielsku (nikogo innego dzisiaj niema-niestety!!) no i zobaczymy co mi pani powie o tych kupkach!!
to co to ma znaczyc polski lekarz,ty polska i rozmawiacie po angielsku
żenujące........trzymam kciuki za wizyte
Anulka czekam na wieści.
Ja tak na sekunde, bo juz chlopaki sie ubieraj i idziemy na spacer - poczytam potem...
pa
to dobre wieści-cieszę sie i mam nadzieje ze wszystko sie ustabilizuje
;-)
Lilka brawa dla Milenki
Co do nocnika to ja mam w planach wysadzać doriana latem juz na nocnik,nie wiem czy to nie za wczesnie,ale chce chociaż na kupkę go przyzwyczajać,tak ze jak zrobi w pieluche to zeby mu przeszkadzało.
Co o tym myslicie.Dorian bedzie miał miedzy 6-9mc wiec bedzie dobrze siedział,można próbować prawda.
Co do nocnika to ja mam w planach wysadzać doriana latem juz na nocnik,nie wiem czy to nie za wczesnie,ale chce chociaż na kupkę go przyzwyczajać,tak ze jak zrobi w pieluche to zeby mu przeszkadzało.
Co o tym myslicie.Dorian bedzie miał miedzy 6-9mc wiec bedzie dobrze siedział,można próbować prawda.
reklama
Podziel się: