reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
asix ....to jak podiesz do tej lekarki to z miejsca mow do niej po polsku nie good morning tylko prosto z mostu dzien dobry ...mamy problem z kupkami
zobaczysz jak zareaguje

reklama
dzien doberek :)))

dziekuje za przywitanie.
u nas dzisiaj znow slicznie slonko swieci, ale narazie niechce mi sie wychodzic z domu
jakas niewyspana jestem :rofl2:
najchetniej walnelabym sie plackiem w ogrodzie, no ale niestyety tak sie nie da z malym :sorry2:

Helloł
Dziś nocka lepiej,Antek nie wędrował do nas w nocy.
Już widzę wogóle po nim ,że zdrowieje,jeszcze tylko tych krost się musimy pozbyć.

Asix ja też piję kawke.Wcale ona taka zakazana fest nie jest.Ważne,żeby nie słodzić i mleka nie dolewać ;-)
Powodzenia u lekarza.
A te leki co ja bym dała można spokojne małemu dziecku dać,bo to są probiotyki:tak:
Zawsze sobie przywoże z Polski,bo je się daje osłonowo do antybiotyków,a jak wiadomo tutaj nie dają nic osłonowego.

U nas też piękna pogoda,ale co z tego jak korzystać z niej nie można :baffled:

Pusiu
bo wiesz....dzieci dzielą się na śpiące w nocy i nie. :sorry2:
Mój też od jakiś 3 miesięcy nie przespał całej nocki :no:
Być może te typy tak mają :laugh2:

Ja tak na sekunde, bo juz chlopaki sie ubieraj i idziemy na spacer - poczytam potem...

u nas juz po szczepieniu, Oskarek byl dzielny:tak::tak:

wazy 8700g:tak: wiec przez 2 m-ce przybylo 800g.:tak::tak::tak:

Na kupki dostalismy syropek, ktory zmiekszy kupke jescze w brzuszku i bedzie latwiej ja robic, a ze sa kupki tak co 6 dni poki co mamy sie nie martwic, tak wyglada to jak organizm sie przestawia na pokarmy stale.

Mamy jesc tylko 1x dziennie zupke z kasza (2-3g) i zadnego innego amciu - tylko cyc. Soczkow nam nie kazala lekarka, lepszy cyc i woda.

Dobra, uciekam. zajrze potem.

pa:tak::tak:

witajcie

ja tak na szybcika

Ladina swietnie ze sie oddzywasz
no z dwojeczką to masz co robic :-) ale milo ze o nas nie zapomnialas ;-)

Pusia nei martw sie,bedzie lepiej z tymi nockami :tak:

Wisienka u mnie tez ladna pogoda a nie mam weny aby z chaty wyjsc :baffled: skopala w dupala poprosze :laugh2:

ja jestem strasznie dumna z Milenki i jej sukcesow nocnikowych :-) no wogole nie wymaga to wysilku z mojej strony
sama jak ma potrzebe to poprostu idzie na nocnik a potem radocha ze cos zrobila :-) bardzo jej sie to podoba hihiii:-)

ja wcinam sniadanko i cosik chatke ogarne

Napisz Pusia jak minela nocka:tak:

Women widzisz jaki slodki jest Czarek fajnie ze porozmawialiscie:tak:a ze spisz z Doriankeim wcale sie nie dziwie:rofl2::-)

A tak wogole to dzien dobry ide walnac kawcie i musze umyc cymbalek i bede sie szykowac do wyjazdu.
Wiec buzka pozniej zajrze:tak:

no czy słodki to sie okarze,ja raczej sceptycznie podchodze do kazdej nowej znajomości,nie chce pozniej sie rozczarować,tymbardziej po tym co przeszłam w poprzednim związku :no:

WITAM :crazy:
Fajnie że interesuje was nasza nocka i że trzymałyście kciuki ale niestety ...:-( nie ma się czym chwalić:no:. Kacper miał problemy z zaśnięciem dziwnie budził się na samym początku spania (co mu się raczej nie zdarzało a wczoraj tak :baffled:) Jakoś nie chciał wypić butli ale w końcu zaczął jeść (nie całą) tylko co z tego jak po godzinie sie obudził głodny. Dostał cyca potem znowu a my tak lataliśmy z drugiego pokoju ::angry:.

No ale nie poddajemy się a co :tak:. Przetrzymałam go w wyrku do 9 kimnął sobie więc i ja pospałam.

Women słodki ten Czarek :)) - kurcze fajnie tak przeżywać zakochanie i te motylki w brzuchu i to takie faje zabieganie o drugą osobą achhhh ;-)
Kurcze Pusia moze idą zeby-patrzyłaś wyprobuj jakis zel i zobacz jaks ie zachowuje ,cholerka ktora to nocka juz nie przespana?:sorry2:
anulka-czekamy na wiesci od doktorka
pusia-gratuluje wytrwalosci z usypianiem malego
women-czrus mhhhhhhhhh no prosze
netka-skad ty masz tyle optymizmu z rana

mhhh hihi;-)

zarejestrowalam sie do lekarza na 10,40 no ale niestety znowu do tej polskiej lekarki mowiacej TYLKO po angielsku (nikogo innego dzisiaj niema-niestety!!) no i zobaczymy co mi pani powie o tych kupkach!!

to co to ma znaczyc polski lekarz,ty polska i rozmawiacie po angielsku
żenujące........trzymam kciuki za wizyte

Anulka czekam na wieści.

Ja tak na sekunde, bo juz chlopaki sie ubieraj i idziemy na spacer - poczytam potem...

u nas juz po szczepieniu, Oskarek byl dzielny:tak::tak:

wazy 8700g:tak: wiec przez 2 m-ce przybylo 800g.:tak::tak::tak:

Na kupki dostalismy syropek, ktory zmiekszy kupke jescze w brzuszku i bedzie latwiej ja robic, a ze sa kupki tak co 6 dni poki co mamy sie nie martwic, tak wyglada to jak organizm sie przestawia na pokarmy stale.

Mamy jesc tylko 1x dziennie zupke z kasza (2-3g) i zadnego innego amciu - tylko cyc. Soczkow nam nie kazala lekarka, lepszy cyc i woda.

Dobra, uciekam. zajrze potem.

pa:tak::tak:

to dobre wieści-cieszę sie i mam nadzieje ze wszystko sie ustabilizuje
;-)

Lilka brawa dla Milenki
Co do nocnika to ja mam w planach wysadzać doriana latem juz na nocnik,nie wiem czy to nie za wczesnie,ale chce chociaż na kupkę go przyzwyczajać,tak ze jak zrobi w pieluche to zeby mu przeszkadzało.
Co o tym myslicie.Dorian bedzie miał miedzy 6-9mc wiec bedzie dobrze siedział,można próbować prawda.

reklama
women moja mama tez mi tak radzi zeby sadzac malego na nocnik jak bedzie juz pewnie siedzial
nawet tylko zeby posiedzial ...tylko zeby sie nie zniechecil !!

Do góry